دستور پخت بقچه گوشت خانگی | غذای خوشمزه و مجلسی با طرز تهیه‌ای ساده ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهیدان سید حسین و سید حسن هاشمی نظریه الگوبرداری از سیره نبوی برای ترمیم رابطه زناشویی نحوه دم کردن یک فنجان قهوه ترک اصیل هشدار یک پزشک درباره عوامل ایجاد آلودگی هوای داخل خانه رئیس فدراسیون والیبال: کار در قهرمانی آسیا سخت است اینفوگرافی | عوارض افزایش بیش از حد وزن در بارداری خاطرخواهی به قصد ازدواج نقش تربیتی زنان خانه‌دار باید در سیاست‌گذاری دیده شود | اشتغال بانوان نباید در مقابل خانواده قرار گیرد نگاهی به شرایط متفاوت لیگ برتر فوتبال زنان ایران در نوزدهمین فصل فعالیت خود آغاز نمایشگاه «زنان و تولید ملی» در تهران از ۱۱ شهریور ۱۴۰۵ تعویق یک هفته‌ای مسابقات لیگ برتر بانوان | چرا اردوی تیم ملی فوتبال زنان از ۱۰ شهریور آغاز می‌شود؟ تدابیر جمعیتی وزارت بهداشت؛ از توسعه درمان ناباروری تا ارائه خدمات گسترده و رایگان به مادران باردار و نوزادان هشدار استاد دانشگاه تهران درباره عواقب عادی‌سازی بی‌حجابی در دانشگاه‌ها آیا رژیم کُره‌ای واقعاً باعث کاهش وزن می‌شود؟
سرخط خبرها
برگزاری نمایشگاه پوستر رویداد هنری مادران مقاومت در بیرجند

برگزاری نمایشگاه پوستر رویداد هنری مادران مقاومت در بیرجند

  • کد خبر: ۳۰۸۵۴۴
  • ۱۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۳
رئیس حوزه هنری خراسان جنوبی از برگزاری نمایشگاه پوستر رویداد هنری مادران مقاومت در بیرجند با هدف توجه به خانواده، بانوان و مادران جبهه مقاومت و پایداری خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مجید کریمیان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: نمایشگاه پوستر رویداد هنری مادران مقاومت با همکاری فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی، دانشگاه ملی مهارت، سازمان تبلیغات و حوزه هنری و همراهی دانشجویان و هنرمندان برگزار شده است.

وی گفت: هدف از برگزاری این نمایشگاه توجه به خانواده، بانوان و مادران جبهه مقاومت و پایداری است. در این نمایشگاه ۳۹ اثر به نمایش گذاشته شده است. ۳۹ اثر از ۲۹ هنرمند با مدیریت استاد غلامرضا بی‌باک در این نمایشگاه عرضه شده است و موضوع این نمایشگاه اهمیت و نقش مادران در حوزه مقاومت در اتفاقات غزه است.

رئیس حوزه هنری خراسان جنوبی با بیان اینکه ۸۵ درصد آثار توسط دانشجویان دانشگاه ملی مهارت و دانشجویان رشته گرافیک عرضه شده است، افزود: سال گذشته نیز کارگاه فرشتگان شهید با محوریت بچه‌های غزه برگزار شد و امسال هم دومین کار در این راستا بوده و این نمایشگاه به سمت مادران و نقش و اهمیت آنها در جبهه مقاومت رفته است.

وی اظهار کرد: این نمایشگاه از ۱۱ تا ۱۷ دی ماه و در ساعت‌های ۱۰-۱۲ صبح و ۱۷-۲۰ عصر پذیرای علاقه‌مندان خواهد بود.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.