نسخه وزیر ورزش برای بوکس بانوان وزارت بهداشت و قوه‌قضائیه باهم همکاری می‌کنند | راه‌اندازی سامانه گزارش‌دهی برخط برای مقابله با پدیده سقط‌های غیرقانونی دبیرکل فدراسیون: بانوان بدون هیچ محدودیتی می‌توانند در رشته قایقرانی فعالیت کنند کسب رتبه ۵۳ برای بانوی اسکی‌باز ایران در المپیک زمستانی ۲۰۲۶ بانوی ملی پوش مشهدی، پاراتیرانداز برتر سال ۱۴۰۴ شد آیا میان واکسن کووید در دوران بارداری با اوتیسم ارتباطی وجود دارد؟ اجرای «پویش کودکان سایبری» با هدف افزایش آگاهی و توانمندسازی خانواده‌ها و فرزندان آنها برگزاری اردوی متصل به اعزام تیم ملی فوتبال بانوان از ۲ اسفندماه ۱۴۰۴| ۲۵ بازیکن دعوت شدند جذب اسپانسر در هندبال بانوان خراسان رضوی | ۱۴۰۰ دختر هندبالیست در استان فعالیت دارند اضافه‌وزن حدود ۸۱ درصد از زنان جهان در سال‌های ۱۹۹۰ تا ۲۰۲۲ | آمار چاقی در حال افزایش است فعالیت بیش از ۱۰۰۰ قاضی زن در کشور| برای نخستین‌بار شاهد حضور زنان در هیئت نظارت بانک مرکزی هستیم خروج سالانه حدود ۶۰۰ نفر از فرزندان بهزیستی از سیستم مراقبت‌های شبانه‌روزی درباره کشف ناگهانی فناوری لقاح مصنوعی چه می‌دانید؟ اجرای کامل قانون جوانی جمعیت زیر ذره‌بین فراکسیون زنان| موانع قانون حمایت از مادران بررسی می‌شود راه رسیدن زنان به آرامش چیست؟ غرب و ۱.۵ تریلیون دلار خسارت جنسی علیه زنان! تهیه شناسه کاری بانوان کارآفرین روستایی، طرحی برای نظام‌مندکردن مسیر رشد آن‌ها سرمربی تیم ملی فوتبال بانوان: کار سختی در پیش‎‌ داریم در لیگ برتر والیبال زنان ایران چه می‌گذرد؟ | ناکامی تیم صدرنشین برابر تیمی از مازندران افزایش ۳۹ برابری تعداد پزشکان متخصص زن بعد از پیروزی انقلاب اسلامی
سرخط خبرها
نمایش زن کنشگر و فعال در جامعه در سریال آخرین دیدار

نمایش زن کنشگر و فعال در جامعه در سریال آخرین دیدار

  • کد خبر: ۳۰۷۵۷۴
  • ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۴
به گفته تهیه‌کننده سریال «آخرین دیدار»، این اثر با هدف نمایش زن کنشگر و فعال در جامعه در حال ساخت است و به نوعی اولین سریال با تمرکز و محوریت مادر شهید محسوب می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ میلاد حاجی‌پروانه گفت: پروژه آخرین دیدار را با نام دیگری ازسال۱۴۰۱ شروع به کارکردیم. ما از گذشته در زمینه بانوان و خانواده تحقیقات زیادی انجام داده بودیم و در این راستا به مرحله‌ای رسیدیم که تمایل داشتیم اثری با نقش اصلی یا سوپر‌نقش یک زن بسازیم. در مطالعات مختلف، به کتابی رسیدیم که براساس استقبالی که مخاطبان از این اثر داشتند تصمیم گرفتیم با اقتباسی آزاد از آن، اثری تصویری نمایشی تهیه و تولید شود.

وی اظهار کرد: با پیشنهاد ناظر پروژه در ابتدا کارگردانی را آقای وارسته عهده‌دار شدند. مدتی هم ایشان کار را پیش بردند ولی در ادامه توافقات لازم پیش نیامد و بدین ترتیب تقریبا از مرداد۱۴۰۲ آقای درخشنده جهت کارگردانی به تیم تولید ملحق شدند. از شهریور ۱۴۰۲، همکاری‌ام با آقای درخشنده آغاز شد وحدود یک سال تولید به طول انجامید.

تهیه‌کننده سریال «آخرین دیدار» این سریال را اولین سریال با تمرکز و محوریت مادر شهید معرفی کرد و ادامه داد: «آخرین دیدار» اولین سریالی است که نقش اصلی‌اش با تمرکز بر نقش مادر شهید تولید شده است.

حاجی‌پروانه تا‌کنون معمولا در فیلمسازی، فقدان زنانی که کنشگر و فعال باشند، احساس می‌شده است. در سینمای ایران فارغ از طبقه اجتماعی زنان را در دو فرم بیشتر نمی‌بینیم. یا زنان در قالب فتنه‌گر به تصویر کشیده می‌شوند یا این‌که بسیار منفعل‌اند. ما در این پروژه به‌دنبال نشان‌دادن زنی هستیم که در عین داشتن زندگی خانوادگی، در اجتماع نیز فعال و کنشگر است. چالش پرداخت به چنین زنی در حوزه اندیشه‌ای این است که پرسیده می‌شود چطور چنین زنی را پرداخت کنیم که به یک چهره فمینیستی تعبیر نشود. یعنی در عین حال که به خانواده‌اش توجه دارد، حضور در اجتماع را هم فعالانه پیگیری می‌کند. همیشه فعالیت اجتماعی زنان در جامعه جزو مسائل سخت بوده و هنوز هم همین‌طور است.

منبع: جام جم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.