چه موادی را نباید هرگز به پوستمان بزنیم | نباید‌های روتین پوستی چالش‌های گفتاری با افراد حساس را چگونه مدیریت کنیم؟ | کلمات ساده، احساسات پیچیده ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید احمد نجفی نگاهی به مهم‌ترین نکته‌های موثر در زندگی موفق زناشویی حضور بیش از ۲۰ هزار نفر از زنان مشهدی در جلسات آموزشی طرح «ترنم زندگی» بررسی اثرات مستقیم تغییرات وزن در چرخه قاعدگی و تخمک‌گذاری ناامنی شغلی، اصلی‌ترین مانع برای فرزندآوری تولد نخستین نوزاد از طریق پیوند رحم رونمایی از سند مشارکت زنان در خرداد ۱۴۰۴ حریفان تیم ملی هندبال جوانان دختر ایران در مسابقات قهرمانی آسیا ۲۰۲۵ مشخص شدند حضور ۴۳ تیم در  مسابقات ۳ نفره جام رمضان بانوان خراسان رضوی توجه ویژه به زنان در سیاست گذاری‌های اجتماعی| مادر بودن، نقش مهمی که زنان را از مردان متمایز می‌کند تحول در تولید و سرمایه گذاری با حمایت از مشارکت بانوان فعال اقتصادی کشور ابتلا به اوتیسم در کودکان، عارضه مهم دیابت بارداری بررسی ارزش اقتصادی فعالیت زنان خانه‌دار در جهان زنان سرپرست خانوار چه حمایت‌هایی از بهزیستی دریافت می‌کنند؟
سرخط خبرها
بررسی ابعاد حقوقی اشتغال زنان پس از ازدواج

بررسی ابعاد حقوقی اشتغال زنان پس از ازدواج

  • کد خبر: ۳۰۸۸۴۴
  • ۱۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۹
معاون قضایی دادگستری لرستان با بررسی ابعاد حقوقی اشتغال زنان پس از ازدواج، گفت: هیچ تضادی میان ازدواج و اشتغال زنان وجود ندارد و بر اساس قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، هر فردی حق دارد که شغل داشته باشد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حمیدرضا بوالحسنی گفت: هیچ تضادی میان ازدواج و اشتغال زنان وجود ندارد و بر اساس قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، هر فردی حق دارد که شغل داشته باشد.

یکی دیگر از نکات مهمی که وی به آن اشاره کرد، وضعیت زنانی است که پیش از ازدواج شاغل بوده‌اند و در زمان ازدواج با درخواست همسر خود برای عدم اشتغال مواجه می‌شوند.

این مسئله در صورتی که شغل زن با جایگاه اجتماعی مرد و یا زن در تضاد باشد، می‌تواند به یکی از موارد مطرح در دادگاه تبدیل شود و مرد نمی‌تواند بدون اثبات این قضیه از اشتغال زن جلوگیری کند.

یکی دیگر از ابعاد مهم اشتغال زنان، ابعاد حقوقی مربوط به خسارت‌هایی است که ممکن است به کارفرما در صورت منع اشتغال زن وارد شود که معاون قضایی دادگستری لرستان در این باره بیان کرد: اگر کارفرما به‌دلیل منع اشتغال زن از کار متضرر شود، نمی‌تواند از زن مطالبه خسارت کند، زیرا این منع اشتغال از طرف همسر زن و به‌دستور دادگاه انجام می‌شود و به‌طور مستقیم از اراده زن خارج است.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.