جای خالی ساختار سریال در حوزه کودکان در تلویزیون پیروزی مدعیان در بازی‌های اول مرحله یک چهارم نهایی لیگ بسکتبال زنان ایران الگوی سوم زن مسلمان، هم‌افزایی زنانگی و عاملیت است افزایش شیر مادر با مصرف اندازه کنجد سیر تطور تاریخی فعالیت زنان بعد از انقلاب اسلامی ایران تولید کتاب‌های گویا در ایران صدا با محوریت زندگی زنان انقلابی روش‌های تشخیص نوزاد تیزهوش طالبان: هیچ کشوری حق ندارد درباره فلسطین تصمیم بگیرد برگزاری دوره تخصصی «زن، جامعه‌پردازی، تمدن نوین اسلامی» در مشهد + فیلم تاثیر انقلاب اسلامی فرصتی بر حضور اجتماعی زنان: حدود ۱۸ هزار زن عضو هیئت علمی هستند بررسی ویژگی‌های استاد طا‌هایی در پیش نشست پانزدهمین همایش "بانوان فاضله هم‌عصر" + فیلم زنان در موقعیت فعلی نظام جمهوری اسلامی در متن و مرکز هستند آیا مستاجران هم می‌توانند کودکی را به سرپرستی بگیرند؟ بررسی مراحل مختلف مهارت لبخندزدن نوزاد از تولد تا سه ماهگی روایت رویا افشار از بازی در نقش مادر شهید علی هاشمی درباره «مادام‌پلو»، یکی از همسران اروپایی ناصرالدین شاه افزایش نسبی میزان اهدای خون توسط بانوان در کشور شناسایی ۵۳ هزار زن سالمند در ۱۷ استان کشور
سرخط خبرها
روایت زندگی همسر یک جانباز در مستند «مامان»

روایت زندگی همسر یک جانباز در مستند «مامان»

  • کد خبر: ۳۰۹۳۹۲
  • ۱۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۹
مستند «مامان» ازجمله فیلم‌های برگزیده در هجدهمین دوره سینما حقیقت (جشنواره فیلم مستند ایران) است که زندگی همسر یک جانباز دفاع مقدس را روایت می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مستند «مامان» روایتی از زندگی ثریا نوروزی یکی از زنان این مرزوبوم است.

این مستند ازجمله فیلم‌های برگزیده در هجدهمین دوره سینما حقیقت (جشنواره فیلم مستند ایران) است که پس از اختتامیه جشنواره در ۴۲ شهر ایران به همراه دیگر آثار برگزیده به نمایش درآمد.

«مامان» محصول سال ۱۴۰۳ شمسی، کاری از فرزند ثریا و کاظم یعنی علی‌محمد صادقی است. راوی نیز خود او است و وقتی قصه‌اش را گوش می‌دهیم بار‌ها می‌شنویم که نقش‌های اصلی مستند را با همان مامان و بابا صدا می‌کند. همین رویه، یعنی رویارویی با یک «خانواده» تأثیر عمیقی بر مخاطب می‌گذارد، به دل می‌نشیند و ماجرا‌ها را پراحساس‌تر می‌کند؛ شاید، چون مخاطب می‌تواند خانواده خود را فرایاد آورد و در آن موقعیت خیال کند.

فیلم در لحظات دیگر، سال‌هایی را نشان می‌دهد که مردِ خانه آسمانی شده است، اما ثریا همچنان چراغ کوچک خانه را روشن نگاه داشته و هنوز هم سفره کوچکی در خانه پهن می‌کند که بهانه کنار هم نشستن باشد. مگر نه اینکه بعد از مرگ هم زندگی معنا دارد، حتی اگر درد‌های گذشته روی سینه آدم سنگینی کند؟

مستند «مامان» در دل روایت خود از زندگی همسر یک جانباز و یک رنج خانوادگی به سراغ دغدغه تبعیض می‌رود. این فیلم نشان می‌دهد که جانباز دفاع مقدس، کاظم صادقی و بچه‌هایش برخلاف تصور دست‌کم بخشی از جامعه زندگی مرفه و امتیاز‌های متعدد و رنگ‌به‌رنگ ندارند.

«مامان» نشان می‌دهد که همسر و بچه‌های کاظم صادقی، مانند بسیاری دیگر از خانواده‌های جانباز هرروزه چه رنجی را تحمل می‌کنند. برخلاف تصور‌ها بچه‌های این خانه سهمیۀ کنکور ندارند یا معشیت خانواده را جز کار و کوشش ثریا، یعنی زن خانه، هیچ‌کس دیگری تأمین نمی‌کند.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.