انجام ورزش‌های هوازی مستمر، راهکار مهم کاهش درد‌های ناشی از سندرم پیش‌ازقاعدگی لزوم تجاری‌سازی تولیدات زنان در سطح ملی و منطقه‌ای با همکاری جهاددانشگاهی آرتروز زانو، یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مفصلی در زنان «پاتوق ایران عاشورایی»، روایتی از اتفاقات خاص جنگ ۱۲ روزه اخیر برای دختران و زنان ایرانی روایت بانوان واقف ایران| میراث ارزشمند نسل‌های نیکوکار کارگروه ویژه دختران نوجوان و جوان در استانداری خراسان رضوی تشکیل شد حمایت از ۲۰ هزار زن سرپرست خانوار در خراسان رضوی مهارت حل مساله، مهمترین نیاز زوجین در رفع مشکلات زندگی مشترک تلاش برای حضور تیم ملی والیبال نشسته بانوان به پاراالمپیک بعد از ۸ سال دوری کانون پرورش فکری، یکی از محور‌های عملیاتی دولت در سیاست‌گذاری خانواده‌محور است روایت مقاومت زنان ایرانی در جنگ ۱۲ روزه اخیر در برنامه «لاله خیز» نگاهی به نقش‌های کلیدی مادران در خانواده در شرایط بحرانی آمار‌هایی درباره تأخیر در تولد فرزند اول در کشور| دلایل و راهکار‌ها را بیشتر بشناسیم از دانشجویی تا کارآفرینی | اختراع بانوی جوان مشهدی، نجات‌بخش نوزادان لزوم افزایش ۲۵ درصدی مهارت‌آموزی زنان تا پایان برنامه ششم توسعه چرا دولت ضامن زنان سرپرست خانوار شد؟ حضرت زینب (س)، نماد کاملی برای پیوند وجودی زن با عاشورا
سرخط خبرها
اثربخشی هنر در ترویج فرهنگ مطالعه در کودکان

اثربخشی هنر در ترویج فرهنگ مطالعه در کودکان

  • کد خبر: ۳۱۰۲۳۱
  • ۲۴ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۰
مدیرعامل کانون توسعه فرهنگی با اشاره به اینکه استفاده از هنر برای جذب بچه‌ها به مطالعه نتیجه می‌دهد، گفت: هر برنامه‌ای برای کودکان طراحی شود باید خانواده و جامعه را نیز در نظر گرفت تا عشق و علاقه او به خواندن بیشتر شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ منیر همایونی با اشاره به اینکه کتاب یکی از ابزار‌هایی است که باید در جامعه ترویج کنیم که راه روشنی برای نسل آینده است، اظهار کرد: خواندن همراه با درک معنا و پرسش، منجر به تغییر نگرش می‌شود و در نتیجه زندگی و کیفیت زندگی تغییر می‌کند، جامعه را به پیشرفت می‌برد و باعث می‌شود که یک زندگی صلح آمیز در کنار هم داشته باشیم.

وی بیان کرد: اگر نوجوان نویسنده را تقویت کنیم، آنها کتاب‌های ارزنده تولید می‌کنند که باید این عمل ترویج شود. کتابدار کتابخانه باید مخاطب خود را بشناسد تا بتواند کتاب خوب را به بچه‌ها معرفی کند.

مدیرعامل کانون توسعه فرهنگی تاکید کرد: نداشتن تمرین خواندن و نوشتن، یکی از علت‌های افت تحصیلی دانش‌آموزان است. بچه‌هایی که نمی‌توانند بخوانند، نمی‌توانند بنویسند و برای آنکه پیشرفت کنند باید کتاب داستان بخوانند.

همایونی اظهار کرد: گوشی تلفن، ذهن‌ها را پراکنده می‌کند و نمی‌تواند تمرکز کند. عادت به نوشتن از کودکی و استمرار آن باعث تمرکز ذهن بچه‌ها می‌شود و استمرار، مهمترین عامل برای نوشتن است و باید بچه‌ها را به نوشتن هدفمند تشویق کنیم.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.