به گزارش شهرآرانیوز؛ سید علی کاظمی در آیین افتتاحیه کارگاه تربیت مربی حقوق کودک، کودکان را نعمتی بیبدیل برای نو شدن و تازگی اجتماعی عنوان کرد و گفت: فعالیت در حوزه کودک و نوجوان، سرمایهگذاری پر منفعتی برای آینده جامعه است، کودکان منعکسکننده امیدها، آمال و آرزوهای ما به عنوان یک ملت است که آینده ما را مشخص کرده و رقم میزنند.
وی با تاکید بر لزوم پرورش کودکان در محیط خانوادگی و اجتماعی امن، حامی و ایمن، افزود: روشهایی که در مورد کودکان و نوجوانان اتخاذ میشود باید تامین کننده کرامت و ارزش انسانی آنها و مبتنی بر رشد، نمو و بالندگی و نهایتاً حمایت و حفاظت آنان در برابر خطرات باشد. نوع رفتار و تعامل ما با کودکان باید با شفقت، خرد و حکمت همراه بوده و همواره هنجارها، ساختارها و رفتارهای خود را برای بهبود وضعیت آنان مورد بازنگری و اصلاح قرار دهیم.
دبیر مرجع ملی حقوق کودک اظهار داشت: به گواه اسناد تاریخی و مبانی دینی، از پیشگامان حمایت از کودکان و احقاق حقوق آنان هستیم، بزرگان و پیشوایان دینی ما بالاترین سطح تعهد و رعایت استانداردهای رفتاری در تعامل و برخورد با کودکان را داشتهاند. به گواه اسناد تاریخی توجه به دوره کودکی در تاریخ تمدن این کشور سابقهای بیش از دو هزار سال دارد. به عنوان مثال آموزش و تربیت کودکان در کشور ما به شدت مورد توجه بوده است و در این زمینه پرچمدار و پیشرو هستیم.
وی با متعالی و مترقی توصیف کردن سیره و رویه پیامبر مکرم اسلام، پیشوایان دینی و بزرگان کشورمان در تعامل و برخورد با کودکان، اظهار داشت: واقعیت این است که ما هنوز با آن سطح و جایگاه تاریخی، دینی، باوری و تاریخی در خصوص رعایت حقوق کودکان فاصله داریم، بنابراین توجه به کودکان و تعهد به احقاق حقوق آنان در کشور ما ریشه در تاریخ و دین و فرهنگ ما دارد.
کاظمی در بخش دیگری از سخنان خود به سطح بالای مشارکت کشورمان در تدوین کنوانسیون حقوق کودک اشاره کرد و افزود: کشور ما از پیشگامان تدوین و پیوستن به کنوانسیون بینالمللی حقوق کودک است، ارایه ۶ گزارش به کمیته حقوق کودک، اصلاح قوانین و مقررات موجود و تدوین و تصویب اسناد و قوانین مترقی و متناسب با شرایط روز برای کودکان نشان دهنده سطح بالای تعهد و پایبندی کشورمان به حقوق کودک چه در بعد داخلی و چه بینالمللی است.
منبع: ایسنا