ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران یک‌چهارم نوزادان جهان در ۲۶ کشور آسیب‌پذیر زندگی می‌کنند تیم ملی بسکتبال بانوان ایران روی ریل پیروزی | قهرمانی نزدیک است فواید مصرف طالبی در دوران بارداری حجاب، رویکردی تمدن‌ساز حضور ۶۳.۳ درصد داوطلب زن از خراسان رضوی در نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ لزوم طراحی ساختاری برای جایگاه زنان در خانواده برای نقش‌آفرینی درست آن‌ها
سرخط خبرها
لزوم پرورش کودکان در محیط خانوادگی و اجتماعی امن، حامی و ایمن

لزوم پرورش کودکان در محیط خانوادگی و اجتماعی امن، حامی و ایمن

  • کد خبر: ۳۰۹۸۱۸
  • ۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۹
دبیر مرجع ملی حقوق کودک با تاکید بر لزوم پرورش کودکان در محیط خانوادگی و اجتماعی امن، حامی و ایمن، گفت: کودکان منعکس‌کننده امیدها، آمال و آرزو‌های ما به عنوان یک ملت است که آینده ما را مشخص کرده و رقم می‌زنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سید علی کاظمی در آیین افتتاحیه کارگاه تربیت مربی حقوق کودک، کودکان را نعمتی بی‌بدیل برای نو شدن و تازگی اجتماعی عنوان کرد و گفت: فعالیت در حوزه کودک و نوجوان، سرمایه‌گذاری پر منفعتی برای آینده جامعه است، کودکان منعکس‌کننده امیدها، آمال و آرزو‌های ما به عنوان یک ملت است که آینده ما را مشخص کرده و رقم می‌زنند.

وی با تاکید بر لزوم پرورش کودکان در محیط خانوادگی و اجتماعی امن، حامی و ایمن، افزود: روش‌هایی که در مورد کودکان و نوجوانان اتخاذ می‌شود باید تامین کننده کرامت و ارزش انسانی آنها و مبتنی بر رشد، نمو و بالندگی و نهایتاً حمایت و حفاظت آنان در برابر خطرات باشد. نوع رفتار و تعامل ما با کودکان باید با شفقت، خرد و حکمت همراه بوده و همواره هنجارها، ساختار‌ها و رفتار‌های خود را برای بهبود وضعیت آنان مورد بازنگری و اصلاح قرار دهیم.

دبیر مرجع ملی حقوق کودک اظهار داشت: به گواه اسناد تاریخی و مبانی دینی، از پیشگامان حمایت از کودکان و احقاق حقوق آنان هستیم، بزرگان و پیشوایان دینی ما بالاترین سطح تعهد و رعایت استاندارد‌های رفتاری در تعامل و برخورد با کودکان را داشته‌اند. به گواه اسناد تاریخی توجه به دوره کودکی در تاریخ تمدن این کشور سابقه‌ای بیش از دو هزار سال دارد. به عنوان مثال آموزش و تربیت کودکان در کشور ما به شدت مورد توجه بوده است و در این زمینه پرچمدار و پیشرو هستیم.

وی با متعالی و مترقی توصیف کردن سیره و رویه پیامبر مکرم اسلام، پیشوایان دینی و بزرگان کشورمان در تعامل و برخورد با کودکان، اظهار داشت: واقعیت این است که ما هنوز با آن سطح و جایگاه تاریخی، دینی، باوری و تاریخی در خصوص رعایت حقوق کودکان فاصله داریم، بنابراین توجه به کودکان و تعهد به احقاق حقوق آنان در کشور ما ریشه در تاریخ و دین و فرهنگ ما دارد.

کاظمی در بخش دیگری از سخنان خود به سطح بالای مشارکت کشورمان در تدوین کنوانسیون حقوق کودک اشاره کرد و افزود: کشور ما از پیشگامان تدوین و پیوستن به کنوانسیون بین‌المللی حقوق کودک است، ارایه ۶ گزارش به کمیته حقوق کودک، اصلاح قوانین و مقررات موجود و تدوین و تصویب اسناد و قوانین مترقی و متناسب با شرایط روز برای کودکان نشان دهنده سطح بالای تعهد و پایبندی کشورمان به حقوق کودک چه در بعد داخلی و چه بین‌المللی است.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.