برگزاری دومین جلسه کارگروه زنان روستایی و عشایری دومین اردوی آماده‌سازی تیم ملی فوتبال زنان پایان یافت کدام یک از ویتامین‌ها برای بدن زنان ضروری‌ هستند؟ زنان یائسه، بیشترین مبتلایان به سرطان رحم در جهان مواجهه با تجربه‌های زنان درگیر سرطان با مطالعه کتاب «می‌خواهم زیبا بمانم» راهیابی ۲۰۰ اثر به مرحله اول سیزدهمین جشنواره مد و لباس فجر وضعیت نامعلوم تیم فوتسال بانوان مشهد در فاصله ۲ ماه تا شروع لیگ‌برتر نخستین زن مسلمان دبیرکل سازمان جهانی گردشگری شد هدیه تأمین اجتماعی مشمول کدام زوج‌های جوان می‌شود؟ ضرورت بازتعریف الگو‌های موفق زن مسلمان متناسب با نیاز‌های زمان کسب دومین پیروزی تیم ملی هاکی روی یخ بانوان در قهرمانی زنان آسیا بیماران مبتلا به ام‌اس حمایت می‌شوند برگزاری ۲ دیدار دوستانه میان تیم‌های ملی فوتبال زنان ایران و عراق بیماری «هاشیموتو»، شایع‌ترین اختلال تیروئیدی در زنان امام خمینی (ره) در هویت، روح و جان زن ایرانی انقلابی اثرگذار به وجود آورد معرفی کتاب‌هایی مفید به والدین برای تربیت بهتر فرزندان اهدای چادر امام رضایی به نوعروسان| وقتی زندگی مشترک با عقد بالاسرحضرت آغاز می‌شود وقف خانه مسکونی مردی که مهریه همسرش را پرداخت نکرده، چه حکمی دارد؟
سرخط خبرها
اجرای ۹۲۶ طرح مشاغل خانگی و خوداشتغالی توسط بانوان خراسان جنوبی

اجرای ۹۲۶ طرح مشاغل خانگی و خوداشتغالی توسط بانوان خراسان جنوبی

  • کد خبر: ۳۱۰۳۰۸
  • ۲۴ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۹
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان جنوبی گفت: ۹۲۶ طرح مشاغل خانگی و خوداشتغالی توسط بانوان زیر پوشش کمیته امداد این استان با اعتبار ۷۶۸ میلیارد ریال اجرا شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمد عرب بیان کرد: در راستای توانمندسازی مددجویان تحت حمایت و مشارکت این افراد در بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌ها، طرح‌های مشاغل خانگی و خود اشتغالی در استان اجرا شد که بر همین اساس ۲ هزار و ۸۳۰ میلیارد ریال از منابع امدادی و بانکی پرداخت شده است.

وی با تاکید بر اینکه بیشترین طرح‌های اجرایی خدماتی بوده است افزود: از این تعداد یک هزار و ۱۱۷ طرح در روستا با اعتبار هزار و ۳۶۳ میلیارد ریال و هزار و ۱۵۶ طرح در شهر با اعتبار هزار و ۴۶۰ میلیارد ریال اجرا شده است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان جنوبی یادآور شد: ۹۲۶ طرح توسط زنان با اعتبار ۷۶۸ میلیارد ریال و هزار و ۳۴۷ طرح توسط مجریان مرد با اعتبار هزار و ۹۶۱ میلیارد ریال در این استان اجرا شده است.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.