تیم ملی ایران از صعود به دیدار پایانی جام ملت‌های آسیا بازماند پیشنهاد تأمین مسکن برای جوانان به‌جای پرداخت نقدی وام ازدواج به آن‌ها اجرای برنامه ۱۰۰۰ روز طلایی با هدف پیشگیری از ناهنجاری‌های مادرزادی در خراسان رضوی برگزاری اولین نشست مجمع نمایندگان زنان ادوار در مرکز امور نمایندگان قهرمانی بانوان ایرانی در رقابت‌های بین‌المللی تور جهانی تنیس ساحلی BT ۵۰ مصرف منیزیم برای زنان حیاتی است برگزیده «جایزه ادبیات عرب» پاریس و روایت های زنانه رفع مشکلات ضمانت وام دهک‌های یک تا ۵ زنان سرپرست‌خانواده توسط شهید جمهور در دولت سیزدهم رقبای تیم ملی در مسابقات مرحله مقدماتی جام ملت‌های فوتبال بانوان زیر ۲۰ سال آسیامشخص شدند نقش اساسی خانواده در شکل‌دهی به فرهنگ، هنجار‌ها و ارزش‌های اجتماعی ضرورت سیاست‌گذاری جامع و چندبُعدی برای افزایش نرخ باروری برای عدالت، برای خانواده + ویدئو پویشی برای آثار هنری بانوان هنرمند در خراسان رضوی بازی سخت با ژاپن، پیش‌روی تیم ملی بانوان در جام ملت‌های آسیا زیارت مزار شهدای مقاومت توسط ۲ هزار مادر و دختر اصفهانی روایت همسران و مادران شهدا در برنامه جبهه| در هر روایت از دفاع مقدس یک قهرمان زن وجود دارد اجرای الگوی نظام‌مند رژیم صهیونیستی در هدف قرار دادن زنان غزه پیروزی ارزشمند تیم ملی ایران مقابل چین تایپه در جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا استرالیا، میزبان مراسم قرعه‌کشی جام ملت‌های فوتبال بانوان آسیا ۲۰۲۶ صاحبان مشاغل خانگی از ۴۵ تا ۱۵۰ میلیون تومان وام با سود ۴ درصد می‌گیرند
سرخط خبرها
تأثیرات تغییر سبک زندگی بر رشد اجتماعی کودکان

تأثیرات تغییر سبک زندگی بر رشد اجتماعی کودکان

  • کد خبر: ۳۱۰۷۶۳
  • ۲۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۸
یک روان‌شناس تربیتی با اشاره به تأثیرات تغییر سبک زندگی بر رشد اجتماعی کودکان، گفت: با گسترش شهرنشینی و تغییر در ساختار زندگی خانوادگی، روابط همسایگی و بازی‌های محلی کودکان به‌شدت تحت تأثیر قرار گرفته‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ایراندخت فیاض اظهار کرد: ما وقتی در مورد هر متغیری صحبت می‌کنیم، باید به آن در بستر اجتماعی و فرهنگی آن زمان نگاه کنیم. امروز، در جهان مدرن، زندگی به سرعت در حال تغییر است.

وی با تاکید بر اینکه با گسترش شهرنشینی و تغییر در ساختار زندگی خانوادگی، روابط همسایگی و بازی‌های محلی کودکان به شدت تحت تأثیر قرار گرفته‌اند، افزود: در دنیای امروز، با مهاجرت‌های مستمر و تغییرات اجتماعی، مفهوم "بچه محل" تقریباً از بین رفته است.

این روانشناس تربیتی و عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی به تأثیرات این تغییرات بر رشد اجتماعی کودکان اشاره کرد و گفت: در گذشته، خانواده‌ها در یک محل سکونت می‌کردند و روابط خویشاوندی و اجتماعی بسیار قوی‌تری داشتند. عمو، خاله، دایی، و دیگر اقوام نزدیک در یک محله زندگی می‌کردند، اما امروز به‌دلیل تغییرات زندگی شهری و سبک زندگی خانواده‌ها، بسیاری از این روابط از بین رفته است. امروز، افراد به دلیل نیاز‌های شغلی و اقتصادی، مجبور به تغییر محل سکونت می‌شوند و این تغییرات باعث می‌شود که هویت محلی و قومی کمرنگ شود.

فیاض ادامه داد: در جهان مدرن، خانواده‌ها به‌طور فزاینده‌ای پراکنده شده‌اند و این پراکندگی باعث می‌شود که ارتباطات خانوادگی و اجتماعی ضعیف‌تر شوند. علاوه بر این، مشغله‌های کاری و زندگی پرتنش شهری باعث می‌شود که افراد حتی فرصت دیدار همسایگان و آشنایان را نداشته باشند. در این شرایط، کودکان از فرصت‌های اجتماعی و آموزشی که در گذشته از طریق همسایگان و بازی‌های محلی به‌دست می‌آوردند، محروم می‌شوند.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.