ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید ابوالفضل حسن زاده سهم زنان از اهدای خون باید از ۵ به ۳۰ درصد برسد ارتقای سلامت کلیه‌ها در دوران بارداری با مصرف آب چغندر روایتی از عادی‌شدن مصرف دخانیات در میان زنان | آمار‌ها چه می‌گویند؟ مشخص شدن سرمربی تیم فوتسال زنان استقلال | مذاکرات برای جذب بازیکنان آغاز شد زنگ خطر «نامرئی شدن» در زندگی مشترک را جدی بگیرید فعالیت غرفه تولید دست‌سازه‌های تزئینی در عرصه میدان شهدا آغاز شد | خدمت‌رسانی دختران نوجوانان مشهدی در دهه پایانی ماه صفر انتشار برخی آمار‌های نادرست درباره تعداد «مجردان قطعی» در کشور | مجرد بودن با تجرد قطعی متفاوت است افزایش سقف وام برای زنان دهک‌های یک تا ۵ کشور | دسترسی به تسهیلات بانکی تسهیل می‌شود توصیه مادر رهبر شهید به همه مادران: به بچه‌هایتان دروغ نگویید تا آن‌ها هم دروغ نگویند دمپختک گوجه و سیب زمینی، غذایی محبوب و خوشمزه + فوت‌وفن‌های پخت اربعین، وقتی به مشهد می‌رسد رقابت باشگاه‌ها برای جذب بازیکنان شاخص در فصل جدید لیگ برتر فوتبال زنان ضرورت افزایش حضور زنان در عرصه کارآفرینی | کسب و کار‌های سبز در اولویت قرار بگیرند نجات جان مادر باردار سنندجی با یک عمل جراحی دشوار نگاهی به برنامه بازی تیم ملی ایران در رقابت‌های والیبال قهرمانی زنان آسیا میزبانی بوستان «رجا» از بانوان عزادار در دهه پایانی صفر
سرخط خبرها
برگزاری اعتکاف در زیر سایه مادری، برای اولین بار در برخی از شهر‌های کشور

برگزاری اعتکاف در زیر سایه مادری، برای اولین بار در برخی از شهر‌های کشور

  • کد خبر: ۳۱۰۴۷۹
  • ۲۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۸
پژوهشگر حوزه دین با اشاره به برگزاری اعتکاف در زیر سایه مادری برای اولین بار در برخی از شهر‌های کشور، گفت: در ایام خاص اعتکاف، انجام اعتکاف به صورت خانوادگی به ویژه مادر و فرزندی دارای مزیت‌ها و امتیازاتی است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مریم محمودزاده با اشاره به برگزاری اعتکاف در زیر سایه مادری برای اولین بار در برخی از شهر‌های کشور، اظهار کرد: در این ایام خاص اعتکاف و ارتباط معنوی بیش‌تر با خدا، انجام اعتکاف به صورت خانوادگی و به طور ویژه مادر و فرزندی دارای مزیت‌ها و امتیازاتی است، از جمله اینکه دغدغه، استرس و اضطرابی که در جدا شدن مادر و فرزند است، وجود ندارد، زیرا در این مدت سه روز به صورت شبانه‌روزی است.

وی ادامه داد: حال جدا از انجام اعمال مرتبط با اعتکاف مانند خواندن ادعیه، اذکار در کنار روزه‌گرفتن، حضور مادر و فرزند در کنار هم باعث می‌شود که به چند هدف مهم دست پیدا کنیم، به عبارتی دیگر در کنار بحث معنویت و بهره بردن از این ایام خاص، مادران در کنار فرزندانشان از شیوه تربیتی ایجاد شده بهترین بهره را ببرند و با خیالی آسوده به عبادتشان هم بپردازند.

این پژوهشگر حوزه دین با اشاره به اینکه نکته طلایی این موضوع این است که اولویت و مهم‌ترین نقش بانوان، نقش مادری‌شان است، اینکه این وظیفه را خوب بتوانند انجام دهند، بالاترین ثواب‌ها را دریافت می‌کنند، متذکر شد: گر کودک شما زیر شش است، مادر برای این سه روز، از شیوه‌های سرگرم کردن و مشغول کردن آنها با قصه، داستان و بازی بهره ببرد. البته یک مادر توانمند تا حدود زیادی این مهارت‌ها را بلد است و از تکنیک‌های لازم استفاده می‌کند. به طور مثال از کتاب‌هایی که از سوی انجمن رشد، انجمن اولیا مربیان و... منتشر شده و رنگ‌های جذاب دارد، استفاده کند.

منبع: فارس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.