برگزاری اولین اردوی ارزیابی تیم ملی تنیس دختران کمتر از ۱۶ سال کشور تهیه و تدارک افطاری، فرصتی برای با هم بودن والدین و فرزندان| سبزی خوردن، یادآور باغچه‌های مادربزرگ‌هاست درباره فرنی، یک دسر ساده| کاسه‌ای که بی‌سروصدا به امضای ماه مبارک رمضان تبدیل شده است ورود فرزندان زنان سرپرست خانوار به مدارس تیزهوشان در تهران سرعت می‌گیرد بهره‌برداری از نخستین مرکز نوآوری صنایع دستی و خلاق بانوان در اصفهان| مکانی که هنر و اقتصاد را بهم پیوند می‌دهد آیا می‌توان تولد زودرس را پیش‌بینی کرد؟ بازنگری قانون مهریه در مجلس در مسیر نهایی شدن| نهاد خانواده با حمایت‌های قانونی، تقویت می‌شود پخش برنامه «دختر ایران» از رادیو صبا| زنان تأثیرگذار و موفق در عرصه‌های مختلف معرفی می‌شوند خانه داری| با اشتباهات بسیار خطرناک در خانه تکانی بیشتر آشنا شویم برد صدرنشین‌های جدول در هفته یازدهم لیگ برتر هندبال بانوان آخرین سهمیه پلی‌آف والیبال زنان به کدام تیم می‌رسد؟ آزادی ۱۱۰ مادر زندانی جرایم غیرعمد در مرحله جدید طرح «نذر امام» آغاز مرحله جدید اردوی انتخابی تیم ملی فوتسال بانوان از امروز (۳۰ بهمن ماه ۱۴۰۴) دل تنگ آن سحر‌های دور تحلیلی بر تعیین سقف ۳۷۰ هزار میلیارد تومانی وام‌های ازدواج و فرزندآوری| آیا روند پرداخت به متقاضیان، سرعت می‌گیرد؟ چگونه والدین می‌توانند از کودکان در برابر فضای مجازی محافظت کنند؟ آشنایی با راهکار‌هایی برای صرفه‌جویی و مصرف بهینه آب به ویژه در ایام خانه‌تکانی کاهش اضطراب و افسردگی با کتاب‌درمانی هفته هجدهم لیگ‌برتر فوتسال زنان فردا برگزار می‌شود| مشهدی‌ها در مسیر کرمان روایت زنانه از زندگی گروهی از مردم کرانه باختری در کتاب «گلدا اینجا خوابیده»
سرخط خبرها
خبر خوب معاون رئیس جمهور: فرصتی برابر برای مادران و پدران در مراقبت از فرزندان

خبر خوب معاون رئیس جمهور: فرصتی برابر برای مادران و پدران در مراقبت از فرزندان

  • کد خبر: ۳۱۱۵۰۲
  • ۳۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۸
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور با اشاره به آئین نامه دورکاری که در دولت به قوت خود باقیست گفت: طبق این آئین نامه پدر‌ها نیز می‌توانند برای مراقبت از فرزندان خود دورکاری داشته باشند.

به گزارش شهرآرانیوز، زهرا بهروز آذر، در پاسخ به این پرسش که آیا افزایش اعتبار قانون جوانی جمعیت در لایحه بودجه نتیجه پیگیری شما بوده؟ گفت: یکی از دغدغه‌های دولت چهاردهم حتماً موضوع جمعیت است، جمعیت موضوعی ملی است و چالشی است که باید حل شود.

وی افزود: ما هم مسیری را که بتوانیم برای حل چالش موضوع جمعیت پیش ببریم را طی خواهیم کرد تا به یاری خدا این موضوع حل شود.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور خاطرنشان کرد: بخشی از چالش جمعیت از طریق بودجه حل می‌شود، اما عمده مسئله آن فرهنگ سازی است، ۲۲ میلیون خانم ایرانی در سن باروری هستند و فرزندخواهی نیز دارند، اما فرزندآوری ندارند و به نظر می‌آید اصلاً مسئله اینها مالی نیست که آنها را تشویق کنیم که خانه و یا ماشین به آنها تعلق گیرد و مادر شوند، احتمالاً دلایل دیگری دارند. باید آنها را شناسایی کنیم و راجع به آنها صحبت کنیم.

بهروزآذر گفت: باید امیدی در دل این افراد ایجاد شود که مطمئن شوند فردایشان از امروزشان بهتر است و در این راه -مادر شدن- قدم بگذارند.

وی در پاسخ به این پرسش که مسئله دورکاری را به تازگی مطرح کردید، جزئیات آن چیست؟ بیان کرد: یکی از دغدغه‌های ما این است که هم مادران و هم پدران در کنار فرزندانشان آرامش داشته باشند، به دلیل آلودگی هوا، تعطیلی‌ها زیاد شد؛ فرزندان در خانه بودند و پدر و مادر اغلب شاغل بودند و مجبور بودند به سر کار بروند و این را در دولت بررسی کردیم، آئین نامه دورکاری که مربوط به سال ۹۸ بود، مقرر شد همچنان به قوت خود باقی بماند و اطلاع رسانی شود.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور ادامه داد: از طریق آئین نامه دورکاری پدران و مادران می‌توانند از ظرفیت دورکاری استفاده کنند که البته این در اختیار دستگاه‌های اجرایی است و باید مسئولین دستگاه‌ها این مجوز را برای کارکنان خود صادر کنند و امیدواریم که از این دستورالعمل استفاده کنند.

بهروز آذر همچنین در رابطه با نقش آفرینی پدران در تربیت فرزندان با استفاده از مشوق‌ها و آئین نامه دورکاری، گفت: طبق آئین نامه دورکاری، پدر‌ها نیز می‌توانند دورکاری داشته باشند.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.