زلزله افغانستان و پاکستان را لرزاند (۲۹ مهر ۱۴۰۴) جزئیات قتل مرد ۶۰ ساله در محمودآباد «پول بده پزشک شو»؛ نسخه خطرناک دولت و مجلس برای سلامت مردم پلنگ جوان در صالح‌آباد بر اثر حمله سگ‌های گله تلف شد عامل ابتلا به کبد چرب با افزایش سن کشف شد هم‌افزایی مسئولان خراسان رضوی برای زندگی بهتر | تدوین ۷سند راهبردی در حوزه سلامت روان و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برخورد تنگ‌نظرانه با مشاغل سخت و زیان‌آور | درخواست‌های بازنشستگی و حذف عناوین شغلی مشکلاتی برای برخی بیمه‌شدگان ایجاد کرده است استرس چطور سیستم ایمنی را از کار می‌اندازد؟ دیپلماسی منطقه‌ای باید مشکلات و موانع پیش‌ روی گردشگری در مشهد را برطرف کند پوکی استخوان بیماری خاموشی که بی‌صدا استخوان‌ها را می‌شکند وزیر آموزش و پرورش خبر داد: احداث ۳۲ مدرسه با مشارکت اولیا در راستای ارتقای کیفیت آموزش ۱۱۸ زلزله در کشور طی هفته گذشته ثبت شد | خراسان رضوی در صدر لرزه‌خیزترین استان‌ها حق اولاد بازماندگان تأمین اجتماعی هنوز واریز نشده است (۲۹ مهرماه ۱۴۰۴) حل پرونده سرقت با کمک بساط یک دست فروش | پتوی پلنگی، «مارشال» و شرکایش را لو داد توضیحات پلیس درباره بازداشت یک بازیگر به اتهام تجاوز زلزله نسبتا شدید در سپیدان فارس در حوالی شیراز (۲۹ مهر ۱۴۰۴) سد فریمان خراسان رضوی در خطر حیاتی ناشی از خشکسالی افزایش ۲۰ درصدی صادرات کالا به کشور‌های آسیایی از مرز سرخس، طی نیمه نخست ۱۴۰۴ مشمولان غیرغایب پذیرفته‌شده در کنکور‌های ۱۴۰۴، تا پایان مهرماه فرصت دارند خود را معرفی کنند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۹ مهر ۱۴۰۴) | بارش پراکنده باران، شاید در ارتفاعات شمالی استان  تدوین دستورالعمل جلوگیری از خشونت علیه زنان تا پایان پاییز ۱۴۰۴ مراقبت از کودکان در برابر حوادث سوختگی در فصل پاییز ضروری است زنگ خطر کاهش ید در سبد مصرف ایرانیان کولیوند مجدداً رئیس جمعیت هلال‌احمر شد معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی: هدف اصلی از اصلاح معابر شهری، ارتقای کیفیت زندگی شهروندان است آیا خام‌گیاه‌خواری جایگزین درمان دارویی دیابت است؟ ادعای سکته مغزی تتلو تکذیب شد + جزئیات بازداشت یک بازیگر مشهور سینما به اتهام تجاوز به عنف بازنشستگان تأمین‌اجتماعی: پول بیمه تکمیلی بازنشستگان را چه‌زمانی تسویه می‌کنید؟
سرخط خبرها

بازدید معاون امور زنان رئیس جمهور از خوابگاه حادثه‌دیده دانشگاه شهید بهشتی تهران

  • کد خبر: ۳۰۴۰۹۳
  • ۱۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۳
بازدید معاون امور زنان رئیس جمهور از خوابگاه حادثه‌دیده دانشگاه شهید بهشتی تهران
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده به دیدار دانشجویان مسموم حادثه انتشار گاز در خوابگاه دانشگاه شهید بهشتی رفت و از خوابگاه محل حادثه بازدید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، به دنبال حادثه انتشار گاز منوکسید کربن در خوابگاه دانشگاه شهید بهشتی که منجر به مسمومیت ۴۴ دانشجوی دختر شد، زهرا بهروز آذر، با حضور در اورژانس بیمارستان‌ها از وضعیت دانشجویان آسیب‌دیده مطلع شد و با آنان دیدار کرد.

این حادثه شامگاه گذشته رخ داد و کارشناسان اورژانس استان تهران با اقدامات درمانی فوری، ۴۱ نفر از دانشجویان مسموم را به بیمارستان‌های آیت‌الله طالقانی، فیروزگر، یاس، دکتر شریعتی و شهدای تجریش منتقل کردند.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در بیمارستان آیت‌الله طالقانی از دانشجویان عیادت کرد و در ادامه، با حضور در خوابگاه حادثه‌دیده، وضعیت ایمنی محل را برای بازگشت دانشجویان بررسی کرد.

وی همچنین در گفت‌و‌گو با دانشجویان ساکن خوابگاه، بر اهمیت تأمین امنیت و آرامش آنان تأکید کرد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دولت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->