نسخه وزیر ورزش برای بوکس بانوان وزارت بهداشت و قوه‌قضائیه باهم همکاری می‌کنند | راه‌اندازی سامانه گزارش‌دهی برخط برای مقابله با پدیده سقط‌های غیرقانونی دبیرکل فدراسیون: بانوان بدون هیچ محدودیتی می‌توانند در رشته قایقرانی فعالیت کنند کسب رتبه ۵۳ برای بانوی اسکی‌باز ایران در المپیک زمستانی ۲۰۲۶ بانوی ملی پوش مشهدی، پاراتیرانداز برتر سال ۱۴۰۴ شد آیا میان واکسن کووید در دوران بارداری با اوتیسم ارتباطی وجود دارد؟ اجرای «پویش کودکان سایبری» با هدف افزایش آگاهی و توانمندسازی خانواده‌ها و فرزندان آنها برگزاری اردوی متصل به اعزام تیم ملی فوتبال بانوان از ۲ اسفندماه ۱۴۰۴| ۲۵ بازیکن دعوت شدند جذب اسپانسر در هندبال بانوان خراسان رضوی | ۱۴۰۰ دختر هندبالیست در استان فعالیت دارند اضافه‌وزن حدود ۸۱ درصد از زنان جهان در سال‌های ۱۹۹۰ تا ۲۰۲۲ | آمار چاقی در حال افزایش است فعالیت بیش از ۱۰۰۰ قاضی زن در کشور| برای نخستین‌بار شاهد حضور زنان در هیئت نظارت بانک مرکزی هستیم خروج سالانه حدود ۶۰۰ نفر از فرزندان بهزیستی از سیستم مراقبت‌های شبانه‌روزی درباره کشف ناگهانی فناوری لقاح مصنوعی چه می‌دانید؟ اجرای کامل قانون جوانی جمعیت زیر ذره‌بین فراکسیون زنان| موانع قانون حمایت از مادران بررسی می‌شود راه رسیدن زنان به آرامش چیست؟ غرب و ۱.۵ تریلیون دلار خسارت جنسی علیه زنان! تهیه شناسه کاری بانوان کارآفرین روستایی، طرحی برای نظام‌مندکردن مسیر رشد آن‌ها سرمربی تیم ملی فوتبال بانوان: کار سختی در پیش‎‌ داریم در لیگ برتر والیبال زنان ایران چه می‌گذرد؟ | ناکامی تیم صدرنشین برابر تیمی از مازندران افزایش ۳۹ برابری تعداد پزشکان متخصص زن بعد از پیروزی انقلاب اسلامی
سرخط خبرها
آسیب‌های استفاده بی‌رویه از گوشی همراه توسط کودکان

آسیب‌های استفاده بی‌رویه از گوشی همراه توسط کودکان

  • کد خبر: ۳۱۱۷۴۸
  • ۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۴
عضو هیئت علمی دانشگاه آیت الله بروجردی گفت: استفاده از گوشی همراه برای کودکان تا سن پیش‌دبستانی به‌هیچ‌وجه توصیه نمی‌شود، چراکه این ابزار می‌تواند به ساختار عصبی آنها آسیب‌های جدی وارد کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ناهید زینی حسنوند درباره آسیب‌های استفاده بی‌رویه از گوشی همراه توسط کودکان اظهار کرد: یکی از نگرانی‌های اصلی ما تاثیر این ابزار بر سلامت جسمی کودکان است، نگاه مداوم به صفحه‌نمایش می‌تواند منجر به مشکلات بینایی مانند نزدیک‌بینی و خشکی چشم شود، علاوه بر آن، نشستن‌های طولانی‌مدت در حالت نامناسب، آسیب‌های اسکلتی مانند قوز یا درد گردن را به دنبال دارد، در کنار اینها، کاهش تحرک ناشی از وابستگی به گوشی، کودکان را به سمت کم‌تحرکی و حتی چاقی سوق می‌دهد که خود عاملی برای بیماری‌های دیگر در آینده خواهد بود.

وی به جنبه‌های روانی این موضوع اشاره کرده و افزود: فضای مجازی و بازی‌های گوشی می‌توانند اثرات جدی بر روان کودکان بگذارند، اعتیاد به بازی‌ها و شبکه‌های اجتماعی، اغلب تمرکز کودکان را کاهش داده و موجب افت تحصیلی آنها می‌شود.

این عضو هیئت علمی دانشگاه آیت الله بروجردی بیان کرد: از سوی دیگر، مواجه با محتوای نامناسب یا خشونت‌آمیز در فضای مجازی می‌تواند باعث بروز اضطراب، پرخاشگری یا حتی افسردگی در کودکان شود، یکی دیگر از آسیب‌ها، کاهش تعاملات اجتماعی است چراکه کودکان به جای برقراری ارتباط حضوری با همسالان یا خانواده، وقت خود را در دنیای مجازی می‌گذرانند.


زینی حسنوند تاکید کرد: استفاده از گوشی همراه برای کودکان تا سن پیش‌دبستانی به‌هیچ‌وجه توصیه نمی‌شود، چراکه این ابزار می‌تواند به ساختار عصبی آنها آسیب‌های جدی وارد کند، مغز کودکان در این سنین در حال رشد و سازمان‌دهی است و استفاده از گوشی می‌تواند این فرآیند را مختل کرده و موجب آسیب‌های جدی در رشد سلول‌های مغزی شود و بنابراین، ممنوعیت کامل استفاده از گوشی در این بازه سنی ضروری است.

وی با تاکید بر مدیریت حضور کودکان در استفاده از گوشی‌های هوشمند اضافه کرد: ما به خانواده‌ها توصیه می‌کنیم که محدودیت زمانی مشخصی برای استفاده از گوشی تعیین کنند و در عین حال، برنامه‌های جایگزینی مثل فعالیت‌های ورزشی، هنری و کتاب‌خوانی برای کودکان فراهم کنند.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.