پادکست| رهبر شهید: راهکار ناسازگاری‌ها در زندگی مشترک، کنار آمدن و سازگاری زوجین است بازخوانی جایگاه زنان در گذار از جنگ‌های کلاسیک به نبرد‌های ترکیبی شهادت پشت شهادت؛ جای درستی از تاریخ ایستاده‌ایم درباره فواید قصه‌گویی والدین برای کودکان در شرایط جنگی نیم‌نگاهی به حضور تیم‌های ورزش‌های گروهی بانوان مشهدی در لیگ‌های برتر سال ۱۴۰۴ طرز تهیه شیرینی قیفی مخصوص برای عید نوروز در منزل + فیلم پیام معاون رئیس‌جمهور برای ورود اعضای تیم ملی فوتبال بانوان به کشور بقائی: دختران ایران نشان دادند که عشق به میهن ریشه‌دارتر از وعده‌های فریبنده است دستور پخت چیکن استراگانف در خانه + فیلم بازگشت بیش از ۲۱ هزار مددجو به خانواده‌ها و توزیع سبد معیشتی در شرایط جنگی اخیر خانواده‌ها نباید نگران تأمین شیرخشک باشند| توزیع در داروخانه‌ها به صورت مویرگی و چندلایه نگاهی به زیرساخت‌های ورزشی ویژه بانوان در شهر مشهد جنگ بر کودکان مختلف، اثرات متفاوتی می‌گذارد| ضرورت تمرکز والدین روی نگرانی کودک
سرخط خبرها
مصرف زیاد غذا‌های فراوری‌شده، عامل مهم ابتلا به سرطان روده بزرگ در زنان

مصرف زیاد غذا‌های فراوری‌شده، عامل مهم ابتلا به سرطان روده بزرگ در زنان

  • کد خبر: ۳۱۱۹۷۰
  • ۰۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۰
یک فوق تخصص گوارش و کبد با اشاره به اینکه سرطان روده بزرگ بعد از سرطان سینه دومین نوع این بیماری است که زنان به آن مبتلا می‌شوند، چاقی و افزایش مصرف غذا‌های فرآوری شده را از عوامل ابتلا به این بیماری دانست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محسن رجب نیا اظهار کرد: سرطان روده بزرگ به عنوان دومین سرطان شایع بعد از سرطان سینه در زنان است که در مراحل اولیه می‌تواند بدون علامت باشد و صرفاً در مراحل غربالگری یا زمانی که به هر دلیلی بیمار کولونوسکوپی و یا آزمایش خون در مدفوع انجام می‌دهد، پزشک متوجه شود که بیمار ضایعه‌ای در روده دارد و اقدام به بررسی‌های بیشتر کند.

وی ادامه داد: سابقه ابتلا به سرطان دستگاه گوارش در چند نسل از یک خانواده، اقدام سریع‌تر برای تشخیص و درمان سرطان روده بزرگ در سنین پایین‌تر را گوشزد می‌کند.

به گفته این فوق تخصص گوارش و کبد، عوامل خطر این سرطان را برخی سندروم‌های ژنتیکی دانست و گفت: زمانی که در چند نسل از خانواده سرطان روده بزرگ یا گوارشی دیده شده، قطعاً این احتمال به صورت ژنتیکی برای ابتلاء به این سرطان در آنها بالا خواهد بود و این افراد نیازمند اقدام سریع‌تر و جدی‌تری برای غربالگری تشخیص و درمان در سنین پایین‌تر دارند.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.