صعود ۳ پله‌ای ندا شهسواری در رنگینک جهانی جدید تنیس روی میز لزوم تکرار درمان‌های ناباروری توسط زوجین | برخورداری از ذخیره تخمدانی، امیدها را برای بارداری افزایش می‌دهد «شربت زعفران، آویشن، پونه و چند قطره روغن گل مغربی»؛ فراتر از یک نمایش زنانه است نگاهی به توسعه زیرساخت‌های ورزش بانوان در دوره ششم مدیریت‌شهری آیا فریز تخمک در پوشش بیمه قرار می‌گیرد؟ ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید محمد امان نگاهی به عملکرد تیم ملی بسکتبال ۳نفره زنان ایران در بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ لزوم حمایت از نقش مادری در کنار مشارکت اقتصادی زنان در جامعه برای یک شادی دسته جمعی طرز تهیه کیک زبرا در منزل + فیلم روایت بانوی وزنه‌بردار تاریخ‌ساز کشورمان که با دست پر از بازی‌های آسیایی برگشت | مادرم تنهامربی‌ام بود برگزاری دومین نشست علمی فرهنگی کنگره بین‌المللی حضرت بی‌بی حکیمه (س) در مشهد رواق نجمه خاتون (س) حرم مطهر رضوی میزبان بانوان در محفل زیارت عاشورا و گفتمان دینی می‌شود (۱۳ مهر ۱۴۰۵) حضور ۱۰ تیم در فصل جدید لیگ برتر بسکتبال بانوان کشور | مسابقات از ۸ آبان ماه ۱۴۰۵ آغاز می‌شود مادر؛ معمار نخستین هویت و ریشه اصیل نسل آینده هشدار | شیوع اختلالات خلقی و اضطرابی در زنان شاغل در کشور ۲ برابر مردان است مهریه در مجلس شورای اسلامی به کجا رسید؟ احکام شرعی | درباره حکم شرعی شستن لباس نجس با لباسشویی چه می‌دانید؟
سرخط خبرها
فصل دوم برنامه تلویزیونی مهنا به بررسی نقش زنان در عرصه مقاومت می‌پردازد

فصل دوم برنامه تلویزیونی مهنا به بررسی نقش زنان در عرصه مقاومت می‌پردازد

  • کد خبر: ۳۱۲۲۱۰
  • ۰۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۱
سردبیر برنامه تلویزیونی «مهنا» ضمن اشاره به اینکه این برنامه با هدف آگاهی‌بخشی و ایجاد فضای تعامل با دختران نوجوان طراحی شده، محور فصل دوم آن را بررسی نقش زنان در عرصه مقاومت عنوان کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مهناز موحدی اظهارکرد: مجموعه تلویزیونی «مهنا»، به عنوان یک برنامه گفتگومحور و کاملاً دخترانه است که فصل دوم خود را با موضوع مقاومت و نقش زنان در این عرصه پرداخته است. این برنامه با هدف آگاهی‌بخشی و ایجاد فضای تأمل برای دختران نوجوان طراحی شده و به بررسی ابعاد مختلف مقاومت و تأثیرات آن بر زندگی فردی و اجتماعی می‌پردازد.

وی افزود: بررسی و تبیین نقش زنان در مقاومت و همچنین بیان روایت‌های ماندگار از ایستادگی و پایداری طراحی شده، از روز شنبه ششم بهمن ماه از شبکه قرآن و معارف سیما پخش خواهد شد.

سردبیر برنامه تلویزیونی «مهنا» به بخش‌های متنوع این مجموعه دخترانه اشاره کرد و گفت: موشن، پادکست، مصاحبه‌های مردمی و پویش‌های فرهنگی واجتماعی، پاسخ به شبهات و سوالات رایج در فضای مجازی از جمله بخش‌های فصل دوم «مهنا» می‌باشد.

برنامه «مهنا» به تهیه کنندگی محسن جمالی و گروه کارگردانی آقایان سیدحمید آل احمد، سیدمحمدجعفرحسینی نیا با سردبیری و اجرای خانم مهناز موحدی از روز شنبه ششم بهمن ماه بر روی انتن شبکه قرآن ومعارف سیما میهمان خانواده‌ها خواهد بود. زمان پخش فصل دوم برنامه تلویزیونی «مهنا» شنبه و دوشنبه ساعت ۱۹و۳۰ دقیقه و تکرار آن چهارشنبه است.

منبع: قدس آنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.