کاهش ۷ درصدی آمار جمعیت کشور در سال ۱۴۰۳| نرخ باروری به حدود ۱.۵ رسیده است نظام پزشکی به پزشکان درباره سقط جنین غیرقانونی هشدار داد ویدئو| پیام انگلیسی دختران مشهدی به توهمات ترامپ ویدئو | روایت خواب زن مسیحی و عضو ایرلندی کاروان صمود در برنامه محفل سهم بالای معلمان زن در دوره ملی آموزش هوش مصنوعی به معلمان و دانش آموزان غیرانتفاعی انجام یک پژوهش درباره عوارض مصرف بی‌رویه ویتامین E برای زنان یک اتفاق جدید در تیم ملی فوتبال بانوان| حدود ۱۵۰ بازیکن جوان در رده‌های مختلف ارزیابی شدند اجرای طرح‌های ملی ویژه بانوان در بهزیستی کشور| توانمندسازی زنان با ساختار محله محور انجام می‌شود ۳۰ سال آموزش حفظ محیط زیست؛ معلمی که با دانش‌آموزانش درب بطری جمع کرد تا برای معلولان ویلچر بسازد تشکیل کارگروه تخصصی «دختران نوجوان، زنان روستایی و عشایری» | ثبت‌نام زنان برای انتخابات پیش رو بیش از ۵۸ درصد افزایش داشته است هفته نوزدهم لیگ برتر فوتسال زنان| رقابت در بالای جدول به اوج حساسیت رسیده است آسانترین روش تهیه شیرینی سوئدی در منزل + فیلم اهمیت آسیب‌شناسی نظام مداخلات در حوزه خانواده| مسائل زنان و جمعیت چندبعدی است ترکیب تیم ملی تکواندو نوجوانان دختر مشخص شد| پایان آخرین مرحله از رقابت‌های انتخابی نرخ باروری در کره جنوبی رکورد زد روایت خواهر احمد متوسلیان از زندگی او در کتاب «عروج از شاخه زیتون» آشنایی با تفاوت‌های تغذیه‌ای بین موز و پلانتین| میوه‌ای که در آشپزی سنتی کشور‌های مختلف جایگاه ویژه‌ای دارد اشتغال ۹۰۹ هزار نفر از زنان کشور در بخش صنعت| شکاف جنسیتی در بازار کار صنعتی همچنان بالا است
سرخط خبرها
رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: اقدامات حوزه بانوان و خانواده نقطه پایان ندارد

رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: اقدامات حوزه بانوان و خانواده نقطه پایان ندارد

  • کد خبر: ۳۱۲۴۶۰
  • ۰۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۲
رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد گفت: اقداماتی که در حوزه بانوان و خانواده انجام شده و انجام خواهد شد، نقطه پایان ندارد؛ بلکه باید به صورت مستمر ادامه پیدا کند.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

فاطمه سلیمی امروز (۴ بهمن ۱۴۰۳) در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، در خصوص اقدامات کمیسیون بانوان و خانواده شورای شهر از ابتدای دوره ششم اظهار کرد: با توجه به اینکه بانوان نیمی از جمعیت جامعه را تشکیل می‌دهند، باید سازوکاری مشخص برای رسیدگی به مسائل و دغدغه‌های آن‌ها در بدنه مدیریت شهری وجود داشته باشد تا نیاز‌هایشان پیگیری شود.

وی افزود: با توجه به این موضوع، شورای ششم شهر مشهد مقدس برای اولین بار به تشکیل کمیسیون ویژه بانوان و خانواده در دی‌ماه ۱۴۰۰ اقدام کرد. از دیگر اقدامات، ایجاد کرسی بانوان در شورا‌های اجتماعی محلات و همچنین در امور مساجد بود.

سلیمی با بیان اینکه کمیسیون بانوان و خانواده اولویت‌ها و گام‌های آینده خود را مبتنی بر بررسی مسائل و مشکلات عمده بانوان و شناسایی و احصای آن‌ها در جامعه مشخص نمود، عنوان کرد: این کمیسیون همچنین سیاست‌گذاری‌هایی در جهت رفع موانع و بهره‌گیری حداکثری از فرصت‌ها و ظرفیت‌ها تعیین کرد.

رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد ادامه داد: بهره‌گیری از سیاست‌های نظام جهت تعمیق و بررسی موضوعات قابل‌طرح در کمیسیون نیز مورد توجه بود. تفکیک برنامه و بودجه حوزه بانوان و خانواده تأثیر بسزایی در اجرایی‌شدن اقدامات در راستای سیاست‌ها داشت.

وی بیان کرد: براساس سیاست‌گذاری‌ها، شعار محوری کمیسیون بانوان و خانواده توسعه و تعالی زیست‌پذیری شهری برای بانوان و خانواده بود. در این راستا، فعالیت‌ها در دو بخش سخت‌افزاری و نرم‌افزاری تقسیم‌بندی شد.

سلیمی اضافه کرد: در حوزه سخت‌افزاری، توسعه زیرساخت‌های موردنیاز بانوان در راستای تعالی زیست‌پذیری شهری بانوان و در نتیجه تعالی نهاد خانواده انجام شد. اتمام و بهبود پروژه‌های قبلی در حوزه بانوان همچون تعمیر و تجهیز بوستان‌های ریحانه و مادر و کودک اتفاق افتاد که تلاش شد سرانه زیرساخت‌های در اختیار بانوان افزایش پیدا کند.

رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد خاطرنشان کرد: افتتاح سایت‌های بانوان از جمله بوستان شهربانوی کوهسنگی با مساحت یک هکتار و با اعتبار بالغ بر ۲۲ میلیارد تومان و بوستان شهربانوی وکیل‌آباد با مساحت هفت هکتار و طراحی خلاقانه و مبتنی بر طبیعت با اعتبار بالغ بر ۴۵ میلیارد تومان ازجمله اقدامات در این محور بود.

وی افزود: بوستان‌های بسیج با مساحت ۲۵ هزار مترمربع، طرق با مساحت ۵۰ هزار مترمربع، نصرت با مساحت ۳۰ هزار مترمربع در فاز جدید، آفتاب با مساحت ۵۰ هزار مترمربع و کرامت با مساحت ۶۰ هزار مترمربع در حال عملیات اجرایی است.

سلیمی ادامه داد: مجموعه‌های ورزشی بانوان و بهبود تجهیزات آنان و همچنین پروژه درحال‌احداث مجموعه ورزشی توپی وکیل‌آباد در مجاورت بوستان شهربانوی وکیل‌آباد از اقدامات زیرساختی حوزه ورزش و سلامت بانوان است.

رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به تهیه ناوگان دودرب در خرید‌های جدید مینی‌بوس و ون توسط مدیریت شهری تصریح کرد: این فعالیت زیرساختی دیگری بود تا به تردد بانوان در سطح شهر کمک کند. ایجاد اتاق‌های لبخند (اتاق مادر و کودک) در راستای رفاه مادران و کافه‌بازی‌ها در سطح بوستان‌های بانوان نیز از دیگر اقدامات موردبرنامه‌ریزی بود که در حال انجام است. دوچرخه‌سواری بانوان در بوستان‌ها نیز در این دوره مورد توجه قرار گرفت.

وی با بیان اینکه در زمینه سلامت بانوان حاشیه شهر ایجاد اتوبوس سلامت در حال انجام است، عنوان کرد: یک اتوبوس با همکاری شهرداری به علوم پزشکی واگذار شده که در حال تجهیز است و برای پایش سلامت بانوان به ویژه در بیماری‌های خاص و سرطان فعالیت خواهد کرد.

سلیمی گفت: در حوزه کارآفرینی و اشتغال، پیگیری ایجاد و بهبود فرایند بهره‌برداری از مراکز رویش ازجمله اقداماتی بوده که بستری برای آموزش و اشتغال خانواده به‌خصوص بانوان سرپرست‌خانوار است. ایجاد بازار‌ها و همچنین اعمال تخفیف‌هایی در عوارض و بهای خدمات برای حوزه بانوان به ویژه برای زنان سرپرست‌خانوار و اقشاری که تحت پوشش بهزیستی یا گروه‌های خاص هستند نیز انجام شده است.

رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به اینکه در حوزه اقدامات نرم‌افزاری، رویکرد‌هایی ازجمله تصویرسازی و برندسازی برای مشهد مقدس و کشور ایران در سطح بین‌الملل انجام شد، تصریح کرد: تلاش کردیم جایگاه واقعی زن را در اذهان عمومی به نمایش بگذاریم. برگزاری رویداد رسانه‌ای «خورشید» با حضور خبرنگارانی از ۴۰ کشور دنیا، برگزاری رویداد زنان تأثیرگذار توسط معاونت ریاست‌جمهوری و گردهمایی‌هایی با بانوان کلانشهر‌ها ازجمله این اقدامات بود.

وی خاطرنشان کرد: در زمینه تبادل تجربه و در راستای توجه به نیاز خانواده، باشگاه‌های مخاطب‌محور مانند باشگاه ریحانه، ملکه و نورچشمی ایجاد شد. برای نوجوانان، دختران و پسران قبل از ازدواج، زوج‌های جوان، پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها، مادران باردار و... نیز برنامه‌های آموزشی داشتیم.

سلیمی گفت: ایجاد صفحه اختصاصی بانوان با نام «شهربانو» در مؤسسه فرهنگی شهرآرا، ایجاد مراکز مشاوره و بستر‌های مشاوره‌ای در سطح شهر و فعالیت‌های مقابله با سقط جنین از دیگر اقدامات ما در حوزه بانوان و خانواده بود. در زمینه نرم‌افزاری ورزش نیز در سه بخش همگانی، حرفه‌ای و همکاران اقداماتی انجام دادیم.

رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد بیان کرد: اقداماتی که در حوزه بانوان و خانواده انجام شده و انجام خواهد شد، نقطه پایانی ندارد؛ بلکه باید به صورت مستمر ادامه پیدا کند. در این راستا، مطالعاتی در دست اقدام است که می‌تواند زمینه‌ساز اقدامات دوره‌های بعدی شورای شهر در حوزه بانوان و خانواده باشد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.