حضور و هم‌افزایی بانوان نخبه رضوی در بوستان ریحانه مشهد برپایی موکب «محبّان‌الرضا(ع)» با مشارکت و همکاری امور بانوان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی درباره ضرورت حضور ماماها در  دوران بارداری و  زایمان | چرا ماما نه؟ چند گرم طلا منجر به قتل بانوی مجری شبکه افق شد هویت قاتل «شیرین ابوعاقله» خبرنگار فلسطینی شبکه خبری الجزیره فاش شد مرگ ۲.۲ مادر در هر ۱۰۰ هزار زایمان سزارین پایان رقابت‌های اسکواش یزدکاپ قهرمانی بانوان ایران با قهرمانی فرشته اقتداری حضور زینب‌گونه زنان مقاومت در دفاع از جبهه حق بازی مقابل فیلیپین اصلاً ساده نبود انتشار مواد شیمیایی سمی سرطان‌زا ناشی از اجاق‌گاز روشن در خانه، خطری بزرگ برای سلامت کودکان لزوم تذکر بانک مرکزی به بانک‌ها برای تسریع در پرداخت وام‌های ازدواج و فرزندآوری به متقاضیان برگزاری جشنواره تفریحی‌ورزشی «شهردخت» با محوریت دختران مشهدی در ۵ بوستان مشهد نقش دختران در بهبود آینده کشور چیست؟ پیروزی شاگردان سلیمانی در اولین دیدار برابر فیلیپین در جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا حضور ۵ هزار نونهال قرآنی در ششمین محفل «غنچه‌های رضوی» در حرم امام رضا (ع) درخواست برقراری حق اولاد و عائله‌مندی برای بانوان شاغل و حمایت از حقوق برابر زن و مرد آشنایی با روش‌های پیشگیری از گسترش علائم آلرژی در کودکان
سرخط خبرها
در جلسه کمیسیون بانوان و خانواده شورای شهر مشهد مطرح شد: لزوم شناسایی و شبکه‌سازی زنان توانمند و معرفی الگو‌های موفق برای دختران

در جلسه کمیسیون بانوان و خانواده شورای شهر مشهد مطرح شد: لزوم شناسایی و شبکه‌سازی زنان توانمند و معرفی الگو‌های موفق برای دختران

  • کد خبر: ۳۱۷۳۰۹
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۹
در جلسه کمیسیون بانوان و خانواده شورای شهر مشهد بر لزوم شناسایی و شبکه‌سازی زنان توانمند و معرفی الگو‌های موفق برای دختران تأکید شد.

به گزارش شهرآرانیوز، یکصدودهمین جلسه کمیسیون بانوان و خانواده شورای شهر مشهد امروز (سه‌شنبه، ۳۰ بهمن ۱۴۰۳) با حضور اعضای این کمیسیون و مدعوین با بررسی موضوع توانمندسازی زنان سرپرست‌خانوار و نظارت بر دکه‌های مطبوعات برگزار شد.

در این جلسه، تعاملات بین دستگاه‌های اجرایی، آستان قدس رضوی و کمیسیون بانوان و خانواده در حوزه اشتغال و کارآفرینی بررسی شد. درخصوص این دستورکار، نمایندگانی از آستان قدس رضوی، جهاد سازندگی، کمیته امداد امام‌خمینی(ره)، اتاق تعاون، کانون زنان بازرگان و بهزیستی به بحث و تبادل نظر درباره ظرفیت‌های موجود برای هم‌افزایی بیشتر در زمینه اشتغال و کارآفرینی با تأکید بر زنان سرپرست‌خانوار پرداختند.

زنان توانمند مشهد شناسایی می‌شوند

جعفر رئیسیان‌زاده، معاون مشارکت‌های اجتماعی بنیاد کرامت رضوی، در این جلسه ضمن اشاره به اقدامات آستان قدس رضوی درخصوص کارآفرینی و اشتغال زنان سرپرست‌خانوار که تحت پوشش هیچ‌کدام از نهاد‌های حمایتی مانند بهزیستی و کمیته امداد نیستند، درخواست محلی برای عرضه محصولات این کارآفرینان داشت که قرار شد با مشارکت سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری مشهد غرفه‌هایی در فروشگاه‌های شهرما به این موضوع اختصاص داده شود که البته این موضوع منوط به پیگیری روند اجرایی شد.

همچنین به پیشنهاد فاطمه سلیمی، رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای شهر مشهد، مقرر شد در بازار‌های موقت شهرداری هم فضایی برای فروش محصولات این زنان سرپرست‌خانوار در اختیار بنیاد کرامت رضوی قرار گیرد و بر شناسایی و شبکه‌سازی زنان توانمند و معرفی الگو‌های موفق برای دختران تأکید شد.

بنیاد کرامت رضوی نیز پیشنهاد داد در ازای این کمک شهرداری، بسته‌های معیشتی که در اختیار افراد نیازمند قرار می‌گیرد، از فروشگاه‌های شهرما خریداری شود.

در بخش دیگری از این جلسه، مقرر شد تعدادی از تابلو‌های تبلیغاتی و تلویزیون‌های شهری برای تبلیغات طرح همدلی کمیته امداد اختصاص یابد که این موضوع باید از طریق سازمان میادین پیگیری شود.

طرح نظارت خانه مطبوعات بر دکه‌های مطبوعات مشهد در شورای شهر مطرح می‌شود

در ادامه این جلسه کمیسیون، مشکلات موجود در توزیع مطبوعات و نیاز به نظارت بیشتر بر این حوزه و پیگیری موضوع محل‌های توزیع مطبوعات در سطح شهر نیز بررسی شد.

همچنین بر اساس توافقی که بین نماینده خانه مطبوعات و رسانه‌های خراسان رضوی و مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری حاصل شد، مقرر گردید در صورت تصویب شورای شهر، نظارت بر دکه‌های مطبوعاتی سطح شهر به خانه مطبوعات برون‌سپاری شود.

همچنین نبود قرارداد‌های شفاف و مشخص و تخلفات برخی دکه‌داران که از رسالت اصلی فروش مطبوعات دور شده‌اند، از دیگر نکات مطرح‌شده در این جلسه بود.

در نهایت مقرر شد طرحی در صحن علنی شورای شهر مشهد مبنی بر واگذاری و برون‌سپاری نظارت بر دکه‌های مطبوعات به خانه مطبوعات (بر اساس قانون وزارت ارشاد در خصوص وظایف خانه مطبوعات) ارائه شده و در صورت تصویب، اجرایی شود.

همچنین مقرر شد در قرارداد‌هایی که با دکه‌داران بسته می‌شود، بند‌هایی برای جریمه تخلف از فروش مواردی غیر از مطبوعات پیش‌بینی شود تا این موضوع سامان بیشتری یابد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.