پیگیری مطالبات کارگران | چالش‌های ناتمام بیمه‌ای کارگران کابوس جیره‌بندی در افق خشک‌سالی مشهد | ٩٨ درصد پهنه شهرستان مشهد در وضعیت خشک‌سالی شدید راز طلایی وزن‌گیری کودکان چیست؟ ۵ مکملی که از شما در برابر سرماخوردگی و سرفه محافظت می‌کنند آیا بخور برای سلامت ریه خوب است؟ | هنگام سرماخوردگی از چه نوع بخوری استفاده کنیم؟ عوامل مؤثر در بروز خشکی چشم کدام‌اند؟ محیط کار چطور می‌تواند ریسک ابتلا به دیابت را افزایش دهد؟ هشدار اورژانس درباره خطر خفگی کودکان با اجسام کوچک حکم قصاص مشروط برای زن معتاد شوهرکش صادر شد مرگ سالانه ۵۸ هزار ایرانی بر اثر آلودگی هوا| مشهدی‌ها در سال ۳۳۵ روز هوای آلوده‌تر از استاندارد‌های جهانی را تنفس کردند سالانه دو میلیون چینی می‌توانند به ایران سفر کنند دستگیری خانم دکتر قلابی حین انجام لیپوساکشن در منزل بیمار! گازگرفتگی دانش‌آموزان در مدرسه‌ای در خیابان ابوطالب مشهد (۱۸ آبان ۱۴۰۴) از شیرموز تا قهوه بیرون بر، چطور هوشمندانه و سلامت محور انتخاب کنیم؟ | واقعیت تلخ نوشیدنی‌های شیرین سرقت مسلحانه خشن از کودکان با ساطور + ویدئو تولید ۶۸۱ هزار تن کنسانتره دامی در خراسان رضوی از ابتدای سال تاکنون (۱۸ آبان ۱۴۰۴) شوینده‌های خانگی چقدر می‌توانند خطرناک باشند؟ صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی تشدید آلودگی در خراسان رضوی (۱۸ آبان ۱۴۰۴) سد‌های کشور در بحران کم‌آبی | دو سوم ظرفیت مخازن خالی است دستگیری عامل آتش‌سوزی در تالاب بیشه‌دالان بروجرد استان لرستان (۱۸ آبان ۱۴۰۴) افزایش مراجعه دانش‌آموزان به پزشک با علائم کاهش شنوایی پیری زودرس مغز در کمین این افراد است گزارشی از پاسخ گویی ضعیف مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا | هک در چند دقیقه، پاسخ گویی در یک ساعت! به وقت تشنگی زمین مالیات اضافه کسرشده از بازنشستگان نفت برگردانده شد ۵ مکان دیدنی مشهد از چالیدره تا شاندیز گرانی، دلیل توزیع‌نشدن شیر مدارس بیمه بازنشستگان تأمین اجتماعی اعتباری ندارد! + ویدئو سرقت پس از صرف شام | بیهوش کردن نگهبان برای دزدی
سرخط خبرها

زنان بیشتر از مردان در معرض ابتلا به سرطان تیروئید هستند

  • کد خبر: ۳۱۲۵۲۲
  • ۰۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۶
زنان بیشتر از مردان در معرض ابتلا به سرطان تیروئید هستند
عضو هیات‌علمی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه زنان بیش از مردان در معرض سرطان تیروئید قرار دارند، گفت: سرطان تیروئید در سراسر جهان نسبتاً شایع است، اما خوشبختانه میزان مرگ و میر ناشی از آن بسیار پایین است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر شیوا برزویی متخصص غدد بزرگسالان با اشاره به اینکه سرطان تیروئید یکی از شایع‌ترین سرطان‌های سیستم غدد درون‌ریز بدن است، اعلام کرد: در سال‌های اخیر با گسترش و به‌روزشدن روش‌های تشخیصی، امکان تشخیص به‌موقع این بیماری فراهم شده است و این امر باعث شناسائی و درمان زودهنگام بیماری در مراحل اولیه می‌شود

وی افزود: اگرچه سرطان تیروئید در سراسر جهان نسبتاً شایع است، اما خوشبختانه میزان مرگ و میر ناشی از آن بسیار پایین است.

متخصص غدد بزرگسالان و عضو هیات‌علمی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: نقش ژنتیک و سابقه خانوادگی در ابتلا به این بیماری بسیار مؤثر است و افرادی که اقوام درجه یک آنان به این سرطان مبتلا بوده‌اند، نسبت به دیگران در معرض خطر بیشتری قرار دارند.

برزویی با بیان اینکه احتمال ابتلای زنان به این بیماری بیشتر از مردان است، گفت: عوامل محیطی مانند قرارگرفتن در معرض اشعه‌های مختلف به‌ویژه در دوران کودکی و نوجوانی نقش مهمی در بروز این سرطان دارند.

وی با بیان اینکه پیش‌آگاهی این بیماری در زنان بهتر از مردان است، خاطرنشان کرد: با افزایش تشعشعات موجود در زندگی روزمره، میزان ابتلا به سرطان تیروئید نیز افزایش‌یافته است؛ بنابراین، معاینه منظم غده تیروئید از اهمیت بالایی برخوردار است.

متخصص غدد بزرگسالان و عضو هیات‌علمی دانشگاه علوم پزشکی همدان در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه چرا سرطان تیروئید در زنان بیشتر از مردان رخ می‌دهد، اظهار داشت: اختلالات تیروئیدی در زنان به دلیل تفاوت‌های کروموزومی و هورمونی بیشتر است، این موضوع به هورمون‌های جنسی زنان مرتبط است که می‌تواند در بروز بیماری نقش داشته باشد.

برزویی با بیان اینکه سرطان تیروئید ممکن است در ابتدا بدون علامت باشد و افراد تنها در جریان یک تصویربرداری برای مشکلی دیگر متوجه آن شوند، تأکید کرد: برآمدگی در جلوی گردن یکی از علائم شایع این بیماری است.

وی عنوان کرد: در برخی موارد، علائمی مانند اختلال در بلع، خشونت صدا و مشکلات تنفسی می‌تواند نشانه سرطان تیروئید باشد.

عضو هیات‌علمی دانشگاه علوم پزشکی همدان درباره روش‌های درمان این بیماری توضیح داد: درمان اصلی سرطان تیروئید جراحی و برداشت کامل غده تیروئید است، اما بسته به نوع سرطان و شرایط بیمار، ممکن است درمان‌های دیگری مانند ید رادیواکتیو، شیمی‌درمانی یا رادیوتراپی نیز تجویز شود.

وی با بیان اینکه وجود توده در ناحیه گردن همیشه به معنای سرطان تیروئید نیست، خاطرنشان کرد: در صورت مشاهده هرگونه توده در گردن، باید به پزشک مراجعه و بررسی‌های لازم انجام شود.

برزویی بر ضرورت آگاهی و پیگیری منظم برای تشخیص زودهنگام این بیماری تأکید کرد و یادآور شد: تشخیص به‌موقع می‌تواند نقش بسزایی در بهبود بیماران داشته باشد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->