بررسی دلایل نادیده‌گرفتن کودکان در طراحی‌های شهری پوسیدگی دندان ربطی به جنسیت ندارد| انتقال میکروب‌های پوسیدگی دندان از مادر به نوزاد در دوران شیردهی مادران، نقطه آغازین تربیت نسل مقاومت هستند دستور پخت حلوا تَرَک در خانه + فیلم انجام برنامه‌ریزی‌های مستمر برای ایجاد دفتر همکاری‌های اقتصادی بانوان ایران در قاره آفریقا بی‌بی «متهم گریخت» و آرزوی بازی در تلوزیون و طنزهای ماندگار ۱۰ اشتباه رایج که خانه‌تان را کوچک‌تر نشان می‌دهد نتایج غافلگیرکننده اعتماد به مدِ «فرزندپت» سفیدشویی جنایات جنگی با بهره‌گیری از جاذبه جنسی پدیده جدید «شرم‌ساری از چهره»، یک عقبگرد فرهنگی خطرات مصرف بیش از حد آهن در دوران سالمندی آغاز دومین اردوی آماده‌سازی تیم‌های ملی بزرگسالان و زیر ۱۸ سال از ۷ شهریور لزوم ایجاد شرایط مناسب برای رشد بیشتر زنان پژوهشگر راهکارهایی ساده برای پرورش کودک شاد و مسئول در روزهای سخت اقتصادی من تا لحظه مرگ خواهم جنگید بررسی ارتباط میان تداوم تعارض مخرب والدین و کودکانی با خلق و خوی منفی مریلین مونرو: نماد انحطاط اخلاقی یا عروس پروپاگاندای یهود؟
سرخط خبرها
کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه با مصرف به‌اندازه تخم کتان

کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه با مصرف به‌اندازه تخم کتان

  • کد خبر: ۳۱۶۶۷۴
  • ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۲
در تحقیقات انجام‌شده در مرکز سرطان دانشگاه لندن، مشخص شده با مصرف به‌اندازه تخم کتان می‌توان خطر کمتر ابتلا به سرطان سینه را کاهش داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فقط یک قاشق غذاخوری (۷ گرم) دانه کتان آسیاب شده حاوی ۲ گرم فیبر است که به ترتیب حدود ۵ و ۸ درصد از مصرف روزانه توصیه شده برای مردان و زنان است. علاوه بر این، بذر کتان حاوی دو نوع فیبر - محلول و نامحلول - است که توسط باکتری‌های روده تخمیر می‌شوند تا از سلامت روده حمایت کرده و منظم بودن روده را بهبود ببخشند.

در حالی تخم کتان که فیبر محلول آب را در روده شما جذب می‌کند و هضم را کند می‌کند، که ممکن است به تنظیم سطح قند خون و کاهش کلسترول کمک کند، فیبر نامحلول حجم مدفوع را افزایش می‌دهد که ممکن است از یبوست جلوگیری کند و حرکات منظم روده را تقویت کند.

بذر کتان سرشار از لیگنان است که ترکیبات گیاهی هستند که به دلیل خواص قوی در مبارزه با سرطان مورد مطالعه قرار گرفته‌اند.

 جالب اینجاست که این دانه ۷۵ تا ۸۰۰ برابر بیشتر از سایر غذا‌های گیاهی لیگنان دارد.

برخی از مطالعات انجام شده در مرکز تحقیقاتی سرطان دانشگاه لندن مصرف بذر کتان را با خطر کمتر ابتلاء به سرطان سینه در زنان مرتبط می‌دانند. مطالعات حیوانی و لوله آزمایش همچنین نشان می‌دهد که بذر کتان از سرطان روده بزرگ، پوست، خون و ریه محافظت می‌کند.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.