«سیمین‌دخت وحیدی» بانویی که شعر انقلاب را به نسل بعد سپرد| خاتون شعر جبهه» که بود؟ نقش مهم زنان در موفقیت یک ازدواج| خوشبختی اتفاقی نیست دلیل واقعی این جمله را بشناسید؛ چرا همسرم حرفم را نمی‌فهمد؟ افزایش تعداد زنان زندانی در پرونده‌های غیرعمد نگاهی به برنامه آماده‌سازی متفاوت تیم ملی پدل زنان ایران از بقیه رشته‌های ورزشی آیا می‌دانستید زنان نسبت به آلزایمر آسیب‌پذیرتر هستند؟ والدین بخوانند| کنترل هوشمندانه دعوای خواهر و برادری در خانه کاهش وزن با سرنگ‌های میلیونی| وقتی آرایشگاه ها، بازار سیاه می‌شوند بازخوانی الگوی خانواده در مکتب حسینی| عاشورا، نمایشگاهی کامل از «مدیریت خانوادگی جبهه» است درخشش بانوی ملی پوش پاراکانو ایران در مسابقات قهرمانی آسیا حرف‌های شنیده نشده مهتاج نجومی، بازیگر پرکار دهه ۸۰ سینما و تلویزیون مصوبه‌ای جدید در بنیاد ملی علم ایران برای حمایت از زنان و مادران پژوهشگر + جزییات چگونه یک «ممنونم» ساده، حال زندگی مشترک را تغییر می‌دهد؟ عزاداری زنان بنی‌اسد، آیینی سنتی در کربلا ارتباط میان افزایش کیفیت خواب نوزاد به تغذیه با شیر مادر مشخص شد خارج کردن یک توده ۴ کیلویی مشکوک از شکم یک بانوی ۴۶ ساله بابلی رمزگشایی پلیس آگاهی از یک پرونده جنایی: زن ۳۰ ساله با وعده ازدواج ربوده شد|۲ ماه آزار و اذیت پشت الوارها! روایتگری حماسی بانوان رسانه‌ای مشهد در ۱۱۰ شب پرچمداری سرنوشت نماینده فوتبال زنان ایران برای حضور در لیگ آسیا چه می‌شود؟
سرخط خبرها
در جلسه کمیسیون بانوان و خانواده شورای شهر مشهد مطرح شد: لزوم شناسایی و شبکه‌سازی زنان توانمند و معرفی الگو‌های موفق برای دختران

در جلسه کمیسیون بانوان و خانواده شورای شهر مشهد مطرح شد: لزوم شناسایی و شبکه‌سازی زنان توانمند و معرفی الگو‌های موفق برای دختران

  • کد خبر: ۳۱۷۳۰۹
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۹
در جلسه کمیسیون بانوان و خانواده شورای شهر مشهد بر لزوم شناسایی و شبکه‌سازی زنان توانمند و معرفی الگو‌های موفق برای دختران تأکید شد.

به گزارش شهرآرانیوز، یکصدودهمین جلسه کمیسیون بانوان و خانواده شورای شهر مشهد امروز (سه‌شنبه، ۳۰ بهمن ۱۴۰۳) با حضور اعضای این کمیسیون و مدعوین با بررسی موضوع توانمندسازی زنان سرپرست‌خانوار و نظارت بر دکه‌های مطبوعات برگزار شد.

در این جلسه، تعاملات بین دستگاه‌های اجرایی، آستان قدس رضوی و کمیسیون بانوان و خانواده در حوزه اشتغال و کارآفرینی بررسی شد. درخصوص این دستورکار، نمایندگانی از آستان قدس رضوی، جهاد سازندگی، کمیته امداد امام‌خمینی(ره)، اتاق تعاون، کانون زنان بازرگان و بهزیستی به بحث و تبادل نظر درباره ظرفیت‌های موجود برای هم‌افزایی بیشتر در زمینه اشتغال و کارآفرینی با تأکید بر زنان سرپرست‌خانوار پرداختند.

زنان توانمند مشهد شناسایی می‌شوند

جعفر رئیسیان‌زاده، معاون مشارکت‌های اجتماعی بنیاد کرامت رضوی، در این جلسه ضمن اشاره به اقدامات آستان قدس رضوی درخصوص کارآفرینی و اشتغال زنان سرپرست‌خانوار که تحت پوشش هیچ‌کدام از نهاد‌های حمایتی مانند بهزیستی و کمیته امداد نیستند، درخواست محلی برای عرضه محصولات این کارآفرینان داشت که قرار شد با مشارکت سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری مشهد غرفه‌هایی در فروشگاه‌های شهرما به این موضوع اختصاص داده شود که البته این موضوع منوط به پیگیری روند اجرایی شد.

همچنین به پیشنهاد فاطمه سلیمی، رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای شهر مشهد، مقرر شد در بازار‌های موقت شهرداری هم فضایی برای فروش محصولات این زنان سرپرست‌خانوار در اختیار بنیاد کرامت رضوی قرار گیرد و بر شناسایی و شبکه‌سازی زنان توانمند و معرفی الگو‌های موفق برای دختران تأکید شد.

بنیاد کرامت رضوی نیز پیشنهاد داد در ازای این کمک شهرداری، بسته‌های معیشتی که در اختیار افراد نیازمند قرار می‌گیرد، از فروشگاه‌های شهرما خریداری شود.

در بخش دیگری از این جلسه، مقرر شد تعدادی از تابلو‌های تبلیغاتی و تلویزیون‌های شهری برای تبلیغات طرح همدلی کمیته امداد اختصاص یابد که این موضوع باید از طریق سازمان میادین پیگیری شود.

طرح نظارت خانه مطبوعات بر دکه‌های مطبوعات مشهد در شورای شهر مطرح می‌شود

در ادامه این جلسه کمیسیون، مشکلات موجود در توزیع مطبوعات و نیاز به نظارت بیشتر بر این حوزه و پیگیری موضوع محل‌های توزیع مطبوعات در سطح شهر نیز بررسی شد.

همچنین بر اساس توافقی که بین نماینده خانه مطبوعات و رسانه‌های خراسان رضوی و مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری حاصل شد، مقرر گردید در صورت تصویب شورای شهر، نظارت بر دکه‌های مطبوعاتی سطح شهر به خانه مطبوعات برون‌سپاری شود.

همچنین نبود قرارداد‌های شفاف و مشخص و تخلفات برخی دکه‌داران که از رسالت اصلی فروش مطبوعات دور شده‌اند، از دیگر نکات مطرح‌شده در این جلسه بود.

در نهایت مقرر شد طرحی در صحن علنی شورای شهر مشهد مبنی بر واگذاری و برون‌سپاری نظارت بر دکه‌های مطبوعات به خانه مطبوعات (بر اساس قانون وزارت ارشاد در خصوص وظایف خانه مطبوعات) ارائه شده و در صورت تصویب، اجرایی شود.

همچنین مقرر شد در قرارداد‌هایی که با دکه‌داران بسته می‌شود، بند‌هایی برای جریمه تخلف از فروش مواردی غیر از مطبوعات پیش‌بینی شود تا این موضوع سامان بیشتری یابد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.