تدوین و اجرای طرح‌های ملی برای توانمندسازی اقتصادی زنان روستایی و عشایری کاهش جمعیت، چالشی جهانی خانواده، بنیان بسیاری از تحولات اساسی کشور مشکلات لگن و بی‌اختیاری ادرار در زنان بالای ۴۰ سال بیشتر است لزوم اصلاح سازوکار‌ها درراستای تحقق مشوق‌های اقتصادی فرزندآوری برای خانواده‌ها ثبت ازدواج بیش از ۵۵ هزار نفر با اختلاف سن کمتر از یک سال بین زوجین لزوم معرفی الگو‌های برجسته بانوان شهید و انقلابی به جامعه تصویب بودجه یک درصدی برای حوزه زنان، دستاوردی مهم در دولت سیزدهم اثرگذاری سبک زندگی سالم در انجام مراحل درمان ناباروری مریم میرزاخانی، فخر جامعه ریاضی ایران و جهان وعده صیغه شرعی، پوششی برای کلاهبرداری‌های میلیونی اشتغال بانوان در مشاغل خانگی ایران بالاتر از میانگین جهانی تیم ملی فوتسال زنان ایران راهی دور دوم مسابقات جام ملت‌های آسیا شد رشد چشمگیر مراسم عقد در حرم مطهر حضرت رضا(ع) طی دهه کرامت ۱۴۰۴ پرسش حقوقی بانوان | قانون چه دیدگاهی درباره پرداخت حق نفقه دارد؟ چاپ مجموعه شعر «ندای هبه» با هدف روایت نقش‌آفرینی زنان در جبهه مقاومت کمک به نیازمندان، حکم یک زن شیرینی فروش متخلف در تهران پیروزی مبینا علی‌نسب در چهارمین دور از رقابت‌های قهرمانی شطرنج آسیا ۲۰۲۵ بررسی موانع اصلی مشارکت زنان در ترویج علم
سرخط خبرها
آموزش مجازی، عامل مهم افت تحصیلی دانش‌آموزان

آموزش مجازی، عامل مهم افت تحصیلی دانش‌آموزان

  • کد خبر: ۳۱۷۸۲۰
  • ۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۱
یک روانشناس کودک با اشاره به اینکه آموزش مجازی تأثیرات منفی زیادی بر یادگیری دانش‌آموزان دارد، نداشتن انگیزه رقابت و افت تحصیلی را از معایب این نوع از آموزش‌ها دانست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حمیلا بخشی اظهار کرد: آموزش مجازی به هیچ عنوان نمی‌تواند با آموزش حضوری قابل مقایسه باشد و مهم‌ترین عامل افت تحصیل دانش‌آموزان نیز همین مسأله است. زیرا بچه‌ها حالت‌های انگیزشی برای درس خواندن را از دست می‌دهند.

وی با اشاره به اینکه تعطیلی مدارس و مهد‌های کودک وقتی مستمر انجام می‌شود تأثیر منفی دارد، افزود: کلاس درس محیطی است که در بچه‌ها رقابت سالم ایجاد می‌کند و بچه‌ها در کلاس درس سعی می‌کنند در انجام تکالیف از هم پیشی بگیرند و این امر در آموزش مجازی اتفاق نمی‌افتد و همین یکی از دلایل افت تحصیلی است.

این روانشناس کودک ادامه داد: به دلیل لزوم آموزش مجازی گوشی‌هایی مجهز به اینترنت را به ناچار در اختیار کودکان گذاشتیم و همین باعث شده تا آنها در معرض اطلاعاتی که مناسب با سن‌شان نیست قرار بگیرند. کودک امروز می‌تواند در فضای وب جست‌و‌جو و کنجکاوی کند و به اطلاعات مختلف دست پیدا کند. همه این موارد در تربیت کودکان تأثیرگذار است.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.