بهروزآذر: مشکلات مادران و نوزادان با مشارکت بخش خصوصی حل می‌شود طرزتهیه شیرینی شکلاتی ساده برای عید نوروز + فیلم احتمال بروز اختلال اضطراب جدایی از والدین در کودکان ۳ تا ۱۰ سال سقوط ۵ پله‌ای زنان بسکتبال ایران در رنکینگ فیبا نارضایتی فعالان مد و لباس از نبود نظارت کافی بر برگزاری نمایشگاه‌های لاکچری استفاده طولانی‌مدت از موبایل و تبلت، علت افزایش عارضه نزدیک‌بینی در کودکان رژیم گیاه‌خواری مطلق برای کودکان توصیه نمی‌شود مهاجرانی خبر داد: توجه ویژه دولت به زنان و عدالت جنسیتی مهدکودک ادارات، قانون برزمین‌مانده الگوی زن اسلامی دنیا را متحول خواهد کرد کنترل حالت تهوع در بارداری با مصرف به‌اندازه برخی مواد غذایی نقش اثرگذار فرهنگ‌سازی در افزایش نرخ زایمان طبیعی در جلسه کمیسیون بانوان و خانواده شورای شهر مشهد مطرح شد: لزوم شناسایی و شبکه‌سازی زنان توانمند و معرفی الگو‌های موفق برای دختران معرفی عوامل اثرگذار بر بی‌نظمی کودکان
سرخط خبرها
احتمال بروز اختلال اضطراب جدایی از والدین در کودکان ۳ تا ۱۰ سال

احتمال بروز اختلال اضطراب جدایی از والدین در کودکان ۳ تا ۱۰ سال

  • کد خبر: ۳۱۷۶۸۱
  • ۰۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۹
کودکان معمولا در سن سه تا ۱۰سالگی با اختلال اضطراب جدایی از والدین روبه‌رو هستند. در این سن، آنها هنگام جدایی از پدر یا مادر خود به‌شدت احساس ناراحتی می‌کند که این احساس با گریه و جدا نشدن از والدین همراه است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اضطراب جدایی یک وضعیت طبیعی است که کودک در زمان جدایی والدین یا عزیزان خود دچار آن می‌شود.

کودکان اغلب از ترک مادرشان دقیقا به‌دلیل یک وابستگی غریزی می‌ترسند؛ اما در برخی مواقع با گذشت زمان و رشد کودک این اضطراب تداوم داشته یا شدت می‌گیرد. کودکان معمولا در سن سه تا ۱۰سالگی با اختلال اضطراب جدایی از والدین روبه‌رو هستند. در این سن کودک هنگام جدایی از پدر مادر خود به‌شدت احساس ناراحتی می‌کند که این احساس با گریه و جدا نشدن از والدین همراه است.

 در بیشتر مواقع با گذر زمان و بزرگ‌شدن کودک این ترس کم و کودک مستقل‌تر می‌شود. اما در اغلب موارد اختلال اضطراب جدایی با جدا شدن از فردی که کودک او را بسیار دوست دارد آغاز و به استرس دائمی منجر می‌شود.

ژنتیک نیز یکی از عواملی است که در ایجاد اختلال اضطراب جدایی می‌تواند نقش داشته باشد. اما این اختلال به‌طور معمول دلایلی دارد که سبب ایجاد حس ناامنی در کودک نیز می‌شود.

 بااین‌حال کار‌هایی وجود دارد که شما می‌توانید برای کمک به کودک در طول مرحله اضطراب جدایی انجام دهید. اگر مجبورید کودک‌تان را مثلا برای برگشتن به سر کار ترک کنید، بهتر است او را نزد کسانی همچون پدر یا مادربزرگش بگذارید که برایش آشنا هستند. یا این‌که اولین دوری از کودک را به یک ساعت یا کمتر محدود کنید.

منبع: جام جم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.