حضور و هم‌افزایی بانوان نخبه رضوی در بوستان ریحانه مشهد برپایی موکب «محبّان‌الرضا(ع)» با مشارکت و همکاری امور بانوان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی درباره ضرورت حضور ماماها در  دوران بارداری و  زایمان | چرا ماما نه؟ چند گرم طلا منجر به قتل بانوی مجری شبکه افق شد هویت قاتل «شیرین ابوعاقله» خبرنگار فلسطینی شبکه خبری الجزیره فاش شد مرگ ۲.۲ مادر در هر ۱۰۰ هزار زایمان سزارین پایان رقابت‌های اسکواش یزدکاپ قهرمانی بانوان ایران با قهرمانی فرشته اقتداری حضور زینب‌گونه زنان مقاومت در دفاع از جبهه حق بازی مقابل فیلیپین اصلاً ساده نبود انتشار مواد شیمیایی سمی سرطان‌زا ناشی از اجاق‌گاز روشن در خانه، خطری بزرگ برای سلامت کودکان لزوم تذکر بانک مرکزی به بانک‌ها برای تسریع در پرداخت وام‌های ازدواج و فرزندآوری به متقاضیان برگزاری جشنواره تفریحی‌ورزشی «شهردخت» با محوریت دختران مشهدی در ۵ بوستان مشهد نقش دختران در بهبود آینده کشور چیست؟ پیروزی شاگردان سلیمانی در اولین دیدار برابر فیلیپین در جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا حضور ۵ هزار نونهال قرآنی در ششمین محفل «غنچه‌های رضوی» در حرم امام رضا (ع) درخواست برقراری حق اولاد و عائله‌مندی برای بانوان شاغل و حمایت از حقوق برابر زن و مرد آشنایی با روش‌های پیشگیری از گسترش علائم آلرژی در کودکان
سرخط خبرها
احیای نقش فراموش‌شده زنان در فیلم سینمایی «موسی کلیم‌الله»

احیای نقش فراموش‌شده زنان در فیلم سینمایی «موسی کلیم‌الله»

  • کد خبر: ۳۱۸۵۱۵
  • ۰۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۰
موسی کلیم الله برخلاف بسیاری از فیلم‌های تاریخی که نقش زنان را در حاشیه روایت می‌کنند، نقطه شروع درستی را برای روایت خود برگزیده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ موسی کلیم الله برخلاف بسیاری از فیلم‌های تاریخی که نقش زنان را در حاشیه روایت می‌کنند، نقطه شروع درستی را برای روایت خود برگزیده است.

شخصیت محوری فیلم زنی است که رحم مطهر او پذیرای پیامبری بزرگ است. اما مادر موسی قبل از رسیدن به مقام مادری یک پیامبر، خود زنی برگزیده و کنشگر است. او در عین ایمان و خلق نیکو، یک زن سر به زیر بله قربان گوی همسر نیست تا اگر او موافق تصمیم بزرگش —که در حقیقت مأموریتی الهی است— نبود، از آن منصرف شود.

فیلم «موسی کلیم‌الله: به وقت طلوع» از چهارشنبه ۸ اسفند، اکران خود را در سینما‌های سراسر کشور آغاز می‌‎کند.

یکی از نکاتی که بهروز افخمی درباره‌ی فیلم موسی کلیم‌الله مطرح کرد، این بود که ابراهیم حاتمی‌کیا در این اثر، روایتی شخصی از مفهوم مادرانگی به تصویر کشیده است. او معتقد است که محور اصلی فیلم، ترس از تولد فرزند که دغدغه‌ای رایج در میان زنان است را به شکلی ملموس و تأثیرگذار نشان می‌دهد.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.