طرزتهیه دبی چاکلت (شکلات دبی) در خانه + فیلم تولید صنایع دستی در منزل توسط یک میلیون نفر از بانوان کشور یکسان‌سازی جوایز مسابقات قهرمانی شطرنج کشور برای زنان و مردان احیای نقش فراموش‌شده زنان در فیلم سینمایی «موسی کلیم‌الله» روش‌های مهارتی برای «نه» گفتن والدین به کودکان ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید احمد شمسی‌زاده نامشخص بودن علت دقیق لبخند زدن نوزادان در خواب لزوم انجام تست تراکم استخوان پس از سنین یائسگی اولین دیدار تدارکاتی تیم ملی فوتبال بانوان ایران با تیمی از ترکیه برگزار شد دلایل غم و اندوه و نحوه مدیریت آن را بدانیم| قصه کوتاه غصه تقابل ستاره‌ها و ملی‌پوشان خراسان رضوی در فینال لیگ برتر بسکتبال بانوان کشور مدت زمان نگهداری انواع خورش‌ها در یخچال چقدر است؟ مصرف قرص‌های ضدبارداری، عامل تشدید شرایط کبد چرب در زنان مشارکت کودکان در خانه‌تکانی، راهکار مؤثر آموزش مسئولیت‌پذیری به آن‌ها معرفی فواید مصرف نعناع برای سلامت بانوان بهروزآذر: مجلس ماهیت لایحه حمایت از زنان را تغییر ندهد روایت بانوی شاعر مشهدی از اشعاری که برای مادرش سروده است| «سه‌شنبه»؛ سرودن اشعاری در سکوت سوگواری معرفی چند ترفند ساده و کاربردی برای سروسامان‌دادن به کارهای خانه‌تکانی
سرخط خبرها
احیای نقش فراموش‌شده زنان در فیلم سینمایی «موسی کلیم‌الله»

احیای نقش فراموش‌شده زنان در فیلم سینمایی «موسی کلیم‌الله»

  • کد خبر: ۳۱۸۵۱۵
  • ۰۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۰
موسی کلیم الله برخلاف بسیاری از فیلم‌های تاریخی که نقش زنان را در حاشیه روایت می‌کنند، نقطه شروع درستی را برای روایت خود برگزیده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ موسی کلیم الله برخلاف بسیاری از فیلم‌های تاریخی که نقش زنان را در حاشیه روایت می‌کنند، نقطه شروع درستی را برای روایت خود برگزیده است.

شخصیت محوری فیلم زنی است که رحم مطهر او پذیرای پیامبری بزرگ است. اما مادر موسی قبل از رسیدن به مقام مادری یک پیامبر، خود زنی برگزیده و کنشگر است. او در عین ایمان و خلق نیکو، یک زن سر به زیر بله قربان گوی همسر نیست تا اگر او موافق تصمیم بزرگش —که در حقیقت مأموریتی الهی است— نبود، از آن منصرف شود.

فیلم «موسی کلیم‌الله: به وقت طلوع» از چهارشنبه ۸ اسفند، اکران خود را در سینما‌های سراسر کشور آغاز می‌‎کند.

یکی از نکاتی که بهروز افخمی درباره‌ی فیلم موسی کلیم‌الله مطرح کرد، این بود که ابراهیم حاتمی‌کیا در این اثر، روایتی شخصی از مفهوم مادرانگی به تصویر کشیده است. او معتقد است که محور اصلی فیلم، ترس از تولد فرزند که دغدغه‌ای رایج در میان زنان است را به شکلی ملموس و تأثیرگذار نشان می‌دهد.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.