لزوم راه‌اندازی «باشگاه نقش‌های اجتماعی زنان» در دانشگاه آزاد اسلامی همه ما در برابر «نسل آینده» مسئولیم| لزوم انجام تغییرات کوچک در فرهنگ عمومی پرداخت ۱۱۰۰ میلیارد ریال هزینه درمان زوج‌های نابارور در اصفهان ۶۳ هزار مادر مشمول کارت امید در فروردین ماه ۱۴۰۵ شدند خانه‌داری| چرا کوکوی سیب‌زمینی در هنگام سرخ کردن، از هم پاشیده می‌شود؟ ۲۳ هزار خانواده زن‌سرپرست تحت پوشش حمایتی شهرداری تهران یک بانوی مربی ایرانی در آستانه لژیونر شدن | مسیر پیشرفت و رشد فوتبال زنان ایران، روشن‌تر شده است ۴۳ درصد سقوط فرزندآوری در خراسان رضوی نگاهی به اعداد و ارقام حال و آینده جمعیت ایران و خراسان رضوی| آیا این استان به نسبت کشور جوان است؟ «زن و هویت مشهد» | بخش هفتم: رستاخیز پرچم ایران در دست زنان مشهد خانواده‌های ایرانی پس از ازدواج، تمایل به فرزندآوری دارند| افزایش نرخ باروری کل کشور با رفع مشکلات جوانان مجرد قطعی اعطای تسهیلات ۲۰۰ میلیون تومانی خرید کالا به زوجین جوان خراسان جنوبی ترویج فرهنگ ازدواج آسان با اجرای طرح «نوید زندگی» توسط کمیته امداد آیا ابتلاء به پوکی استخوان از شبکیه چشم قابل پیش بینی است؟ جذب یک مربی خارجی دیگر در تیم ملی والیبال زنان کسب مقام سوم ترای اتلون بانوان خراسان رضوی در مسابقات کشوری درباره توانمندسازی اجتماعی والدین برای حضور مجدد فرزندان چه می‌دانید؟ | حمایت بهزیستی از خانواده‌ها بعد از بازپیوند
سرخط خبرها
روایت دغدغه‌های مادرانه ساره جوانمردی، قهرمان تیراندازی پارالمپیک و جهان

روایت دغدغه‌های مادرانه ساره جوانمردی، قهرمان تیراندازی پارالمپیک و جهان

  • کد خبر: ۳۲۸۰۴۶
  • ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۵
بانوی قهرمان تیراندازی پارالمپیک و جهان گفت: برای حضور در پارالمپیک پاریس شرایط سختی داشتم. با وجود آوش، فرزندم که نوپاست، پیش از اعزام، دیر به تیم و اردو‌ها پیوستم. زمان زیادی برای رسیدن به آمادگی کامل نداشتم. از طرفی هم آوش در پاریس، همراهم نبود و این از نظر روانی برای من فشار‌هایی را به دنبال داشت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ساره جوانمردی با اشاره به اینکه من برای حضور در پارالمپیک پاریس شرایط سختی داشتم. با وجود آوش، فرزندم که نوپاست، پیش از اعزام، دیر به تیم و اردو‌ها پیوستم، اظهار کرد: زمان زیادی برای رسیدن به آمادگی کامل نداشتم. از طرفی هم آوش در پاریس، همراهم نبود و این از نظر روانی برای من فشار‌هایی به دنبال داشت.

وی با بیان اینکه من همراه با آوش تجربه‌های شیرینی را کسب می‌کنم، افزود: البته از ابتدای سال۱۴۰۴ هم به محل کار بازگشته و به جرگه مادران شاغل پیوسته‌ام. همچنین درهیات اجرایی فدراسیون ورزش‌های جانبازان و توان‌یابان و کمیته ملی پارالمپیک عضویت و در جلسات مربوطه حضور دارم. عضو کمیسیون ورزشکاران پارالمپیک ایران، آسیا و کمیسیون ورزشکاران پاراتیراندازی IPC هم هستم که هر کدام وظایفی را به دنبال دارد و بنا به تعهد می‌بایست به آن بپردازم.

بانوی قهرمان تیراندازی پاراالمپیک و جهان با اشاره به اینکه تشویق‌ها ونظرات مثبتی درباره بازگشتم دریافت می‌کنم اماهنوزتصمیم جدیدی برای ادامه ورزش قهرمانی نگرفته‌ام. در واقع، همه چیز بستگی به شرایط پیش‌رو و پیشنهاد‌ها دارد، یادآور شد: ازنظر توانمندی و علاقه به ادامه، بله، من هنوز هر دو را دارم. اما با توجه به شرایط سنی فرزندم، وضعیت او در دوره‌های مختلف اردو‌ها و رقابت‌ها در نبود من، دغدغه بزرگی ا‌ست.

جوانمردی ادامه داد: به عنوان یک مادر نگرانی‌هایی دارم که بر موضوع بازگشتم، تأثیرگذار است. نه من و نه آوش، هیچ‌کدام دیگر توان تحمل دوری‌های بلندمدت از یکدیگر را نداریم. درمجموع امیدوارم هرچه خیر وصلاح مان است همان پیش آید که در آینده حسرت و افسوسی به دنبال نداشته باشد.

گفتنی است؛ «ملکه‌ توقف‌‌ناپذیر تپانچه پارالمپیک»عنوانی بودکه کمیته‌جهانی پاراتیراندازی پس از کسب نشان طلای بازی‌های پارالمپیک پاریس ۲۰۲۴به ساره جوانمردی داد. ورزشکاری که با پنج نشان پارالمپیک و چهار طلای این بازی‌ها، عناوین قهرمانی متعددبین‌المللی و آسیایی، بر بلندترین سکوهای جهان ایستاده ونیاز به معرفی ندارد. او در نظرسنجی اخیر شبکه ورزش سیما، موفق به اخذ بیشترین آرای مردمی در دو بخش شد و افزون بر کسب عنوان بانوی پارالمپیکی برتر ۱۴۰۳ ایران، در خلق تأثیرگذارترین صحنه ورزشی سال هم گوی سبقت را از رقبای خود ربود.

منبع: جام جم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.