بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ | تیم پدل زنان به مرحله یک چهارم راه یافت روایت هنگامه هادیانی از فراز و فرودهایش در رشته ژیمناستیک | سطح مسابقات آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ بالا بود مادر بیمار و فرزندانش از سقوط از طبقه پنجم نجات یافتند | ماجرا چه بود؟ کاهش وزن پس از زایمان؛ یکی از چالش‌های مهم مادران | راهکار چیست؟ تجلی ارادت بانوان در بارگاه رضوی | رواق نجمه خاتون (س) میزبان خانواده‌ها می‌شود (۸ مهر ۱۴۰۵) توزیع بیش از ۳ هزار بسته بهداشتی و بلوغ در میان دختران دانش‌آموز خراسان رضوی وقتی زنان در اجتماع میدان‌داری می‌کنند | در نشست «زیست جدید اجتماعی زنان و کنشگری در میدان» چه گذشت؟ حذف نماینده ایران در رقابت‌های ریکرو انفرادی زنان بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ آشپزی | کتلت پژارسکی؛ یک غذای روسی و متفاوت برای خانواده + طرز تهیه انصراف ۲۵ هزار نفر از سقط جنین در کشور | دانشگاه‌ها تمهیداتی را برای مادران دانشجو در نظر گرفته‌اند کسب یک پیروزی دیگر برای تیم دونفره دختران تنیس ایران در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا پارگی کیسه آب پیش از هفته ۳۷؛ علت مهم افزایش خطر زایمان زودرس دیدگاه سیره رضوی برای بهبود روابط خانوادگی چیست؟ نگاهی به جزئیات نگارش کتاب «حوض خون» | ۶۴ بانوی اندیمشکی که لباس رزمندگان را در دوران دفاع مقدس می‌شستند احکام شرعی | تجسس در امور شخصی همسر چه حکمی دارد؟
سرخط خبرها
روایت دغدغه‌های مادرانه ساره جوانمردی، قهرمان تیراندازی پارالمپیک و جهان

روایت دغدغه‌های مادرانه ساره جوانمردی، قهرمان تیراندازی پارالمپیک و جهان

  • کد خبر: ۳۲۸۰۴۶
  • ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۵
بانوی قهرمان تیراندازی پارالمپیک و جهان گفت: برای حضور در پارالمپیک پاریس شرایط سختی داشتم. با وجود آوش، فرزندم که نوپاست، پیش از اعزام، دیر به تیم و اردو‌ها پیوستم. زمان زیادی برای رسیدن به آمادگی کامل نداشتم. از طرفی هم آوش در پاریس، همراهم نبود و این از نظر روانی برای من فشار‌هایی را به دنبال داشت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ساره جوانمردی با اشاره به اینکه من برای حضور در پارالمپیک پاریس شرایط سختی داشتم. با وجود آوش، فرزندم که نوپاست، پیش از اعزام، دیر به تیم و اردو‌ها پیوستم، اظهار کرد: زمان زیادی برای رسیدن به آمادگی کامل نداشتم. از طرفی هم آوش در پاریس، همراهم نبود و این از نظر روانی برای من فشار‌هایی به دنبال داشت.

وی با بیان اینکه من همراه با آوش تجربه‌های شیرینی را کسب می‌کنم، افزود: البته از ابتدای سال۱۴۰۴ هم به محل کار بازگشته و به جرگه مادران شاغل پیوسته‌ام. همچنین درهیات اجرایی فدراسیون ورزش‌های جانبازان و توان‌یابان و کمیته ملی پارالمپیک عضویت و در جلسات مربوطه حضور دارم. عضو کمیسیون ورزشکاران پارالمپیک ایران، آسیا و کمیسیون ورزشکاران پاراتیراندازی IPC هم هستم که هر کدام وظایفی را به دنبال دارد و بنا به تعهد می‌بایست به آن بپردازم.

بانوی قهرمان تیراندازی پاراالمپیک و جهان با اشاره به اینکه تشویق‌ها ونظرات مثبتی درباره بازگشتم دریافت می‌کنم اماهنوزتصمیم جدیدی برای ادامه ورزش قهرمانی نگرفته‌ام. در واقع، همه چیز بستگی به شرایط پیش‌رو و پیشنهاد‌ها دارد، یادآور شد: ازنظر توانمندی و علاقه به ادامه، بله، من هنوز هر دو را دارم. اما با توجه به شرایط سنی فرزندم، وضعیت او در دوره‌های مختلف اردو‌ها و رقابت‌ها در نبود من، دغدغه بزرگی ا‌ست.

جوانمردی ادامه داد: به عنوان یک مادر نگرانی‌هایی دارم که بر موضوع بازگشتم، تأثیرگذار است. نه من و نه آوش، هیچ‌کدام دیگر توان تحمل دوری‌های بلندمدت از یکدیگر را نداریم. درمجموع امیدوارم هرچه خیر وصلاح مان است همان پیش آید که در آینده حسرت و افسوسی به دنبال نداشته باشد.

گفتنی است؛ «ملکه‌ توقف‌‌ناپذیر تپانچه پارالمپیک»عنوانی بودکه کمیته‌جهانی پاراتیراندازی پس از کسب نشان طلای بازی‌های پارالمپیک پاریس ۲۰۲۴به ساره جوانمردی داد. ورزشکاری که با پنج نشان پارالمپیک و چهار طلای این بازی‌ها، عناوین قهرمانی متعددبین‌المللی و آسیایی، بر بلندترین سکوهای جهان ایستاده ونیاز به معرفی ندارد. او در نظرسنجی اخیر شبکه ورزش سیما، موفق به اخذ بیشترین آرای مردمی در دو بخش شد و افزون بر کسب عنوان بانوی پارالمپیکی برتر ۱۴۰۳ ایران، در خلق تأثیرگذارترین صحنه ورزشی سال هم گوی سبقت را از رقبای خود ربود.

منبع: جام جم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.