برگزاری دومین جلسه کارگروه زنان روستایی و عشایری دومین اردوی آماده‌سازی تیم ملی فوتبال زنان پایان یافت کدام یک از ویتامین‌ها برای بدن زنان ضروری‌ هستند؟ زنان یائسه، بیشترین مبتلایان به سرطان رحم در جهان مواجهه با تجربه‌های زنان درگیر سرطان با مطالعه کتاب «می‌خواهم زیبا بمانم» راهیابی ۲۰۰ اثر به مرحله اول سیزدهمین جشنواره مد و لباس فجر وضعیت نامعلوم تیم فوتسال بانوان مشهد در فاصله ۲ ماه تا شروع لیگ‌برتر نخستین زن مسلمان دبیرکل سازمان جهانی گردشگری شد هدیه تأمین اجتماعی مشمول کدام زوج‌های جوان می‌شود؟ ضرورت بازتعریف الگو‌های موفق زن مسلمان متناسب با نیاز‌های زمان کسب دومین پیروزی تیم ملی هاکی روی یخ بانوان در قهرمانی زنان آسیا بیماران مبتلا به ام‌اس حمایت می‌شوند برگزاری ۲ دیدار دوستانه میان تیم‌های ملی فوتبال زنان ایران و عراق بیماری «هاشیموتو»، شایع‌ترین اختلال تیروئیدی در زنان امام خمینی (ره) در هویت، روح و جان زن ایرانی انقلابی اثرگذار به وجود آورد معرفی کتاب‌هایی مفید به والدین برای تربیت بهتر فرزندان اهدای چادر امام رضایی به نوعروسان| وقتی زندگی مشترک با عقد بالاسرحضرت آغاز می‌شود وقف خانه مسکونی مردی که مهریه همسرش را پرداخت نکرده، چه حکمی دارد؟
سرخط خبرها
تولید صنایع دستی در منزل توسط یک میلیون نفر از بانوان کشور

تولید صنایع دستی در منزل توسط یک میلیون نفر از بانوان کشور

  • کد خبر: ۳۱۸۵۵۸
  • ۰۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۵
به گفته وزیر میراث فرهنگی، در حالی تولید صنایع دستی به یک سبک زندگی در میان خانواده‌ها تبدیل شده که در حال حاضر یک میلیون نفر از بانوان کشور در منزل به تولید در این صنعت پرداخته‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سید رضا صالحی امیری اظهار کرد: امروز حوزه صنایع دستی به مثابه یک هنر، سبک زندگی و ساختار خانواده محور قلمداد می‌شود.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی افزود: امروز در سراسر کشور ۵۷۰ هزار هنرمند صاحب کارنامه در حوزه صنایع دستی داریم و این آمار جدای از آمار یک میلیون بانویی است که در محیط خانه، مشغول تولید صنایع دستی هستند.

منبع: میزان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.