ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید ابوالفضل حسن زاده سهم زنان از اهدای خون باید از ۵ به ۳۰ درصد برسد ارتقای سلامت کلیه‌ها در دوران بارداری با مصرف آب چغندر روایتی از عادی‌شدن مصرف دخانیات در میان زنان | آمار‌ها چه می‌گویند؟ مشخص شدن سرمربی تیم فوتسال زنان استقلال | مذاکرات برای جذب بازیکنان آغاز شد زنگ خطر «نامرئی شدن» در زندگی مشترک را جدی بگیرید فعالیت غرفه تولید دست‌سازه‌های تزئینی در عرصه میدان شهدا آغاز شد | خدمت‌رسانی دختران نوجوانان مشهدی در دهه پایانی ماه صفر انتشار برخی آمار‌های نادرست درباره تعداد «مجردان قطعی» در کشور | مجرد بودن با تجرد قطعی متفاوت است افزایش سقف وام برای زنان دهک‌های یک تا ۵ کشور | دسترسی به تسهیلات بانکی تسهیل می‌شود توصیه مادر رهبر شهید به همه مادران: به بچه‌هایتان دروغ نگویید تا آن‌ها هم دروغ نگویند دمپختک گوجه و سیب زمینی، غذایی محبوب و خوشمزه + فوت‌وفن‌های پخت اربعین، وقتی به مشهد می‌رسد رقابت باشگاه‌ها برای جذب بازیکنان شاخص در فصل جدید لیگ برتر فوتبال زنان ضرورت افزایش حضور زنان در عرصه کارآفرینی | کسب و کار‌های سبز در اولویت قرار بگیرند نجات جان مادر باردار سنندجی با یک عمل جراحی دشوار نگاهی به برنامه بازی تیم ملی ایران در رقابت‌های والیبال قهرمانی زنان آسیا میزبانی بوستان «رجا» از بانوان عزادار در دهه پایانی صفر روضه‌ای که پل بود به کوچه پس کوچه‌های مدینه با مصرف روزانه گردو با پوکی استخوان مبارزه کنید انجام کدام فعالیت‌های روزمره در دوران بارداری ممنوع است؟
سرخط خبرها
خانواده‌محوربودن صنایع‌‌دستی به اثبات رسیده است

خانواده‌محوربودن صنایع‌‌دستی به اثبات رسیده است

  • کد خبر: ۳۱۹۴۶۸
  • ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۵
مدیرکل دفتر حمایت از تولید وزارت میراث فرهنگی با اشاره به اینکه از جنبه اجتماعی، صنایع‌دستی خانواده‌محور است، تأکید کرد که یک خانواده مولد می‌تواند با عاطفه، محبت و خلاقیت، از این راه تولید ثروت کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدحسین عسگرپور اظهار کرد: بر اساس اطلاعات موجود در سامانه صدور مجوزها، حدود ۵۷۰ هزار نفر در صنایع دستی کشور مشغول به فعالیت هستند که ۸۰ درصد این جمعیت را بانوان تشکیل می‌دهند.

وی با اشاره به اینکه از جنبه اجتماعی، صنایع دستی خانواده‌محور بوده و تولید در خانواده در صنایع دستی به اثبات رسیده است، تصریح کرد: یک خانواده مولد می‌تواند با عاطفه، محبت و خلاقیت، تولید ثروت کند و از این طریق به تولید محصولات خانگی بپردازد.

مدیرکل دفتر حمایت از صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی ادامه داد: در برنامه هفتم، چند هدف گذاری انجام داده است. یکی از آنها این است که با توجه به اینکه جامعه ما بیشتر زنان و افرادی مستقل است، آیین‌نامه نحوه تشکل و تشکل‌سازی را در استان‌ها به عهده خودشان گذاشته است. دولت موظف است که صادرات را دو برابر کند و همچنین به اشتغال‌زایی دو برابر برسد.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.