محور‌های مورد تأکید رهبر معظم انقلاب در رابطه با حجاب ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علیرضا مرتضوی بررسی ویژگی‌های شاخص یک خانواده مهدوی در جامعه اعزام تیم ملی فوتسال زنان به تایلند برای شرکت در یک تورنمنت بین المللی معرفی بهترین مکمل‌ها برای زنان در سنین مختلف از بانوی شاعر ایرانی که نامش در فهرست دایره‌المعارف زنان شاعر عرب قرار دارد، چه می‌دانید؟ اثرات نامناسب رژیم‌های غذایی با قند زیاد در کودکان بیش فعال کتابخوانی، راهکاری موثر برای رشد اجتماعی و هیجانی کودکان میزان ابتلا به بیماری اوتیسم در دختران بالاتر است ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| محمد علی بقالیان تاجری آشنایی با خطرات رانندگی برای مادران در ماه‌های پایانی بارداری آمادگی ۸۰ درصدی بازیکنان تیم ملی فوتسال زنان ایران برای شرکت در تورنمنت تایلند و بازی‌های آسیایی تولد دختران ۳ قلو در مرکز زنان بیمارستان بعثت سنندج کدام استان‌های کشور، پیشتاز آمار زنان فناور هستند؟ ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علی اصغر اسدی درباره اولین دختر دروازه بان هندبال ایرانی که در لیگ اروپا حضور دارد، چه می‌دانید؟ آشنایی با غذا‌های ویژه عید فطر در کشور‌های اسلامی معرفی روش‌های ساده برای لکه زدایی چربی‌های روی فرش
سرخط خبرها
اهمیت رفتار والدین با فرزندان در توجه به روزه داری در ماه مبارک رمضان

اهمیت رفتار والدین با فرزندان در توجه به روزه داری در ماه مبارک رمضان

  • کد خبر: ۳۱۹۱۷۸
  • ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۰
به گفته یک کارشناس مذهبی، رفتار اهل خانه و به‌خصوص والدین بسیار مهم است که روزه‌اولی آن خانه، نسبت به روزه‌اش، چه احساسی داشته باشد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت الاسلام روح الله دوستی با بیان اینکه رفتار اهل خانه و به‌خصوص والدین بسیار مهم است که روزه‌اولی آن خانه، نسبت به روزه‌اش، چه احساسی داشته باشد، اظهار کرد: اگر روزه‌داری با هدف و با آگاهی انجام شود، خیلی بهتر از وقتی است که کودکان‌ونوجوانان صرفا از بزرگ‌تر‌ها تقلید کنند. البته که آن هم ارزشمند است، اما آگاهی از انجام یک کار خوب و قشنگ کجا و صرفا تقلیدکردن کجا؟ به‌هرحال اگر می‌خواهید دختر یا پسر کوچک شما آداب روزه‌داری را بداند و از همان دوران کودکی و نوجوانی‌اش تقوایی را که در روزه‌داری است، یاد بگیرد و درک کند بهتر است خودتان الگوی خوبی برای او باشید؛ الگویی که فقط از خوردن و آشامیدن پرهیز نمی‌کند بلکه در ماه رمضان، تبدیل به آدم بهتری از هر وقت سال می‌شود.

وی ادامه داد: مهیا کردن فضای خانه و خاطره‌سازی یعنی کاری کنیم که شیرینی این روز‌ها در ذهنش بماند؛ گاهی با یک جشن افطاری برای روزه‌اولی خانه‌مان با دوستانش، گاهی با درست‌کردن غذا‌های مورد علاقه‌اش در افطار وسحر، گاهی باچیدن یک میز مخصوص ماه‌رمضان و چیدن المان‌های معنوی، گاهی هم با عوض‌کردن قوانین خانه، مثلا تماشای بیشتر برنامه مورد علاقه‌اش و حتی کمی بیدار ماندن از ساعت خواب همیشگی‌اش.

این کارشناس مذهبی بیان کرد: اگر مدام بگوییم نه تو توانش را نداری، تو نمی‌توانی، برایت سخت و ...، طبیعتا این احساس در وجود کودک و نوجوان تقویت می‌شود و خودش را در برابر روزه‌گرفتن و پرهیز از خوردن و آشامیدن، ناتوان می‌بینید. درحالی‌که اگر از شیرینی‌های روزه‌داری بگوییم، از تقویت صبر و استقامت بگوییم و از توانی که خداوند در این روز‌ها به انسان می‌دهد برایش تعریف کنیم، طبیعتا این احساس خوب در وجودش ریشه می‌کند.

دوستی متذکر شد: هر چیزی که خوشحال‌شان می‌کند، می‌تواند هدیه‌ای برای به‌پایان‌رساندن این یک ماه دوست‌داشتنی باشد؛ هدیه‌ای که هر وقت آن را ببینند، یادشان می‌افتد که کارشان چقدر ارزشمند بوده است و کاش یادشان بدهیم که اگر ما به‌عنوان والدین چنین هدیه‌ای برایت گرفتیم، خدا بهترین از اینها را برایت کنار گذاشته است.

منبع: جام جم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.