مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
غلبه بر تشنگی در روزه‌داری

غلبه بر تشنگی در روزه‌داری

  • کد خبر: ۳۲۰۲۸۳
  • ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۴
برخی به‌علت مصرف مداوم نوشیدنی‌هایی مانند چای در طول روز، در ایام ماه مبارک بیشتر از بقیه تشنه و اذیت می‌شوند.

امیرمقدم | شهرآرانیوز؛ اگرچه هوا سرد و مرطوب است و نسبت به روز‌های گرم و خشک تابستان کمتر تشنه می‌شویم، برخی به‌علت مصرف زیاد نوشیدنی‌هایی مانند چای در طول روز، در این ماه مبارک هم بیشتر از بقیه تشنه و اذیت می‌شوند. درحالی‌که این افراد اگر قدری در خورد و خوراک‌های رمضانی و سبک زندگی‌شان تغییر ایجاد کنند، به‌طور حتم مشکل کمتری هم با مسئله تشنگی پیدا خواهند کرد. اگر شما هم جزو این دسته از افراد هستید، توصیه می‌کنیم راهکار‌هایی را که در ادامه آمده‌است، امتحان کنید.

غذا‌های چرب و پرنمک نخورید

غذا‌های پرچرب و پرنمک مانند کتلت، کوکو، الویه، کباب کوبیده، کالباس و سوسیس اگر در وعده سحر مصرف شوند، باعث تشنگی زیاد در طول روز می‌شوند، بنابراین توصیه می‌کنیم این‌گونه غذا‌ها را از وعده سحرتان حذف و به جای آنها غذا‌های سبک‌تر و کم‌نمک‌تری را مصرف کنید.

فیبردار‌ها را بیشتر مصرف کنید

سبزیجات و سالاد‌ها منابع عالی از فیبر هستند که به آب‌رسانی بدن کمک زیادی می‌کنند. فیبر در کاهش احساس تشنگی نقش مهمی دارد، چون جذب آب را در بدن بالاتر می‌برد؛ بنابراین تا می‌توانید در وعده سحری مصرف سبزیجات را به صورت خام یا بخارپز بیشتر کنید.

نوشیدنی‌های مُدر مصرف نکنید

نوشیدنی‌هایی مانند چای و قهوه به‌علت خاصیت ادرارآوری که دارند سبب از دست دادن آب بدن و افزایش تشنگی می‌شوند. همچنین نوشابه‌های گازدار و شربت‌های شیرین به دلیل قند بالا و دوغ به علت نمک زیاد، می‌توانند تأثیر منفی بر میزان آب‌رسانی بدن بگذارند؛ بنابراین توصیه می‌کنیم مصرف این نوشیدنی‌ها را در ماه رمضان محدود و در صورت تمایل به مصرف چای هم حتما از چای کم‌رنگ استفاده کنید.

از مصرف شیرینی بپرهیزید

موادغذایی که قند بالایی دارند مانند شیرینی‌ها، زولبیا، بامیه و حلوا می‌توانند افزایش تشنگی را در طول روزه‌داری سبب شوند. این مواد سطح قند خون و به دنبال آن دفع آب از بدن را افزایش می‌دهند. بهتر است از مصرف این‌گونه شیرینی‌ها در وعده سحر پرهیز شود.

با پزشکتان مشورت کنید

اگر دارویی استفاده می‌کنید که بر سیستم ادراری اثر می‌گذارد و سبب افزایش دفع آب از بدن می‌شود حتما با پزشکتان مشورت کنید و از او بخواهید درصورت امکان دارویی جایگزین به شما معرفی کند یا راهکاری برای تنظیم زمان مصرف دارو با توجه به روزه‌داری‌تان بدهد.

آب کافی بنوشید

مهم‌ترین توصیه برای جلوگیری از تشنگی در طول روزه‌داری، مصرف مقدار مناسب آب است. توصیه می‌کنیم بین افطار تا سحر، حدود شش تا هشت لیوان آب مصرف کنید. این کار به بدن کمک می‌کند تا در طول روزه‌داری کمتر دچار کم‌آبی شوید و کمتر احساس تشنگی کنید.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.