انجام ورزش‌های هوازی مستمر، راهکار مهم کاهش درد‌های ناشی از سندرم پیش‌ازقاعدگی لزوم تجاری‌سازی تولیدات زنان در سطح ملی و منطقه‌ای با همکاری جهاددانشگاهی آرتروز زانو، یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مفصلی در زنان «پاتوق ایران عاشورایی»، روایتی از اتفاقات خاص جنگ ۱۲ روزه اخیر برای دختران و زنان ایرانی کارگروه ویژه دختران نوجوان و جوان در استانداری خراسان رضوی تشکیل شد حمایت از ۲۰ هزار زن سرپرست خانوار در خراسان رضوی مهارت حل مساله، مهمترین نیاز زوجین در رفع مشکلات زندگی مشترک تلاش برای حضور تیم ملی والیبال نشسته بانوان به پاراالمپیک بعد از ۸ سال دوری کانون پرورش فکری، یکی از محور‌های عملیاتی دولت در سیاست‌گذاری خانواده‌محور است روایت مقاومت زنان ایرانی در جنگ ۱۲ روزه اخیر در برنامه «لاله خیز» نگاهی به نقش‌های کلیدی مادران در خانواده در شرایط بحرانی آمار‌هایی درباره تأخیر در تولد فرزند اول در کشور| دلایل و راهکار‌ها را بیشتر بشناسیم از دانشجویی تا کارآفرینی | اختراع بانوی جوان مشهدی، نجات‌بخش نوزادان لزوم افزایش ۲۵ درصدی مهارت‌آموزی زنان تا پایان برنامه ششم توسعه چرا دولت ضامن زنان سرپرست خانوار شد؟ حضرت زینب (س)، نماد کاملی برای پیوند وجودی زن با عاشورا وجود احتمال زایمان زودرس در بارداری‌های چندقلویی درباره اهمیت و جزئیات شروط ضمن عقد چه می‌دانید؟
سرخط خبرها
جلوگیری از سندرم تخمدان در زنان دیابتی با مصرف رژیم غذایی سالم

جلوگیری از سندرم تخمدان در زنان دیابتی با مصرف رژیم غذایی سالم

  • کد خبر: ۳۲۰۱۵۴
  • ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۵
دیابت به دلیل نوسانات هورمونی در دوران قاعدگی، بارداری و یائسگی زنان را به طور منحصر به فردی تحت تاثیر قرار می‌دهد؛ از این رو این گروه از بانوان بیشتر از سایرین در معرض خطر ابتلا به سندرم تخمدان پلی‌کیستیک هستند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دیابت به دلیل نوسانات هورمونی در دوران قاعدگی، بارداری و یائسگی زنان را به طور منحصر به فردی تحت تاثیر قرار می‌دهد و تنظیم سطح قند خون را سخت تر می‌کند. زنان مبتلا به دیابت نیز در معرض خطر بیماری قلبی، سندرم تخمدان پلی کیستیک و تغییرات متابولیکی هستند که می‌تواند بر سلامت کلی آن‌ها تاثیر بگذارد.

یک رژیم غذایی متعادل پایه و اساس کنترل دیابت است. انتخاب غذاهای مناسب می‌تواند قند خون را تثبیت کرده، متابولیسم را پشتیبانی کند و عوارض آن را کاهش دهد، به عنوان مثال، سبزیجات پر فیبر از جمله کلم بروکلی، کدو، هویج و اسفناج به کاهش سرعت جذب گلوکز کمک می‌کنند.

همچنین، مصرف پروتئین‌های بدون چربی از جمله عدس، لوبیا، تخم مرغ، مرغ و ماهی شما را سیر نگه می‌دارند و از افزایش قند جلوگیری می‌کنند.

علاوه بر این، غلات کامل شامل برنج قهوه‌ای و جو دوسر نیز انرژی پایدار را بدون نوسانات ناگهانی قند تامین می‌کنند.
این در حالی است که مدیریت دیابت فقط به آنچه می‌خورید نیست، بلکه به انتخاب سبک زندگی نیز مربوط می‌شود، به عنوان مثال، مدیتیشن و یوگا علاوه بر اینکه به کاهش استرس کمک می‌کند می‌تواند مقاومت به انسولین را کاهش دهد.

منبع: همشهری آنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.