چه موادی را نباید هرگز به پوستمان بزنیم | نباید‌های روتین پوستی چالش‌های گفتاری با افراد حساس را چگونه مدیریت کنیم؟ | کلمات ساده، احساسات پیچیده ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید احمد نجفی نگاهی به مهم‌ترین نکته‌های موثر در زندگی موفق زناشویی حضور بیش از ۲۰ هزار نفر از زنان مشهدی در جلسات آموزشی طرح «ترنم زندگی» بررسی اثرات مستقیم تغییرات وزن در چرخه قاعدگی و تخمک‌گذاری ناامنی شغلی، اصلی‌ترین مانع برای فرزندآوری تولد نخستین نوزاد از طریق پیوند رحم رونمایی از سند مشارکت زنان در خرداد ۱۴۰۴ حریفان تیم ملی هندبال جوانان دختر ایران در مسابقات قهرمانی آسیا ۲۰۲۵ مشخص شدند حضور ۴۳ تیم در  مسابقات ۳ نفره جام رمضان بانوان خراسان رضوی توجه ویژه به زنان در سیاست گذاری‌های اجتماعی| مادر بودن، نقش مهمی که زنان را از مردان متمایز می‌کند تحول در تولید و سرمایه گذاری با حمایت از مشارکت بانوان فعال اقتصادی کشور ابتلا به اوتیسم در کودکان، عارضه مهم دیابت بارداری بررسی ارزش اقتصادی فعالیت زنان خانه‌دار در جهان زنان سرپرست خانوار چه حمایت‌هایی از بهزیستی دریافت می‌کنند؟
سرخط خبرها
روزه‌داری در سه‌ماهه اول بارداری ممنوع است

روزه‌داری در سه‌ماهه اول بارداری ممنوع است

  • کد خبر: ۳۲۰۹۰۰
  • ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۰
به گفته کارشناس سلامت مادران معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم، باتوجه به اینکه در سه‌ماهه اول بارداری، جنین رشد سریعی دارد و ممکن است روزه‌داری در این مدت سلامت مادر را به خطر بیندازد، از این رو، روزه‌داری در این مدت ممنوع است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فاطمه ضیایی اظهار کرد: روزه داری در ایام ماه مبارک رمضان برای مادران باردار و شیرده می‌تواند با چالش‌هایی همراه باشد، سلامت مادر و کودک در این دوران از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، هر نوع کمبود تغذیه‌ای یا کاهش مایعات می‌تواند بر رشد جنین یا سلامت نوزاد تأثیر بگذارد؛ مادران قبل از روزداری باید با متخصص زنان یا ماما در این باره مشورت کنند.

به گفته وی، تصمیم گیری در مورد روزه داری در دوران بارداری و شیردهی برای افراد متفاوت است، اما در سه ماهه اول بارداری که تا ۱۴ هفته است به دلیل رشد سریع جنین و افزایش احتمال تهوع و استفراغ و افت قند خون مادران باید روزه‌داری را به سال‌های بعد موکول کنند.

کارشناس سلامت مادران معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم بیان کرد: در دوران بارداری، مادرانی که نیازمند مراقبت ویژه هستند؛ همچون دیابت بارداری، فشار خون بالا، کم‌خونی شدید یا سابقه زایمان زودرس هستند، توصیه می‌شود روزه‌داری را به سال‌های آینده موکول کنند.

ضیایی ادامه داد: در دوران شیردهی، به‌ویژه در شش ماه اول پس از زایمان که تغذیه انحصاری با شیر مادر است، توصیه می‌شود، اگر روزه باعث کاهش شیر مادر شود، روزه داری به سال‌های بعد موکول شود. در صورت سلامت کامل و رعایت توصیه‌های تغذیه‌ای، برخی مادران می‌توانند روزه بگیرند، اما نیاز به بررسی مداوم وضعیت خود و انجام دقیق مراقبت‌های بارداری و بررسی رشد کودک دارند.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.