کارگروه ویژه دختران نوجوان و جوان در استانداری خراسان رضوی تشکیل شد حمایت از ۲۰ هزار زن سرپرست خانوار در خراسان رضوی مهارت حل مساله، مهمترین نیاز زوجین در رفع مشکلات زندگی مشترک تلاش برای حضور تیم ملی والیبال نشسته بانوان به پاراالمپیک بعد از ۸ سال دوری کانون پرورش فکری، یکی از محور‌های عملیاتی دولت در سیاست‌گذاری خانواده‌محور است روایت مقاومت زنان ایرانی در جنگ ۱۲ روزه اخیر در برنامه «لاله خیز» آمار‌هایی درباره تأخیر در تولد فرزند اول در کشور| دلایل و راهکار‌ها را بیشتر بشناسیم از دانشجویی تا کارآفرینی | اختراع بانوی جوان مشهدی، نجات‌بخش نوزادان لزوم افزایش ۲۵ درصدی مهارت‌آموزی زنان تا پایان برنامه ششم توسعه چرا دولت ضامن زنان سرپرست خانوار شد؟ حضرت زینب (س)، نماد کاملی برای پیوند وجودی زن با عاشورا وجود احتمال زایمان زودرس در بارداری‌های چندقلویی درباره اهمیت و جزئیات شروط ضمن عقد چه می‌دانید؟ پیروزی شیرین اسکیت هاکی زنان ایران برابر کره‌جنوبی بیش از ۷۰ هزار زن سرپرست خانوار تحت پوشش بیمه اجتماعی قرار گرفتند حضور داوران ایرانی در رقابت‌های لیگ قهرمانان بانوان آسیا آیا همکاری النی کاپوچیانی با فدراسیون بسکتبال پایان می‌یابد؟
سرخط خبرها
افزایش خطر جدا شدن جفت جنین با دود سیگار

افزایش خطر جدا شدن جفت جنین با دود سیگار

  • کد خبر: ۳۲۱۲۸۷
  • ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۳
محققان دانشکده پزشکی در دانشگاه توهوکو در ژاپن در تحقیقات خود به این نتیجه رسیده‌اند که سیگار کشیدن در دوران بارداری و حتی قرار گرفتن در معرض دود دست دوم، خطر جدا شدن جفت جنین را افزایش می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محققان دانشکده پزشکی در دانشگاه توهوکو در ژاپن در تحقیقات خود به این نتیجه رسیده اند که سیگار کشیدن در دوران بارداری و حتی قرار گرفتن در معرض دود دست دوم، خطر جدا شدن جفت جنین را افزایش می‌دهد.

«آلاینده هوای غیرفعال»(Passive smoking) یا «آلاینده جوی ثانویه» یا «دود دست دوم» اشاره به تحت تأثیر قرار گرفتن فرد غیرعامل، به وسیله آلاینده هواپخش ایجاد شده توسط یک فرد عامل است. به ‌طور مثال وقتی فردی در یک محیط بسته و عمومی، اقدام به سیگار کشیدن می‌نماید، فراگیری دود سیگار در محیط به دلیل پدیده انتشار باعث می‌شود تا تمام افراد غیر سیگاری حاضر در آن مکان، تحت تأثیر آلاینده جوی ثانویه‌ای باشند که خودشان در ایجاد آن دخالت نداشته‌اند، اما قربانی آن می‌شوند. توجه به این مقوله به این دلیل مهم است که قرار گرفتن در معرض چنین آلایندگی، همان خطرات و بیماری‌هایی را برای سایرین در پی دارد که متوجه و دامن‌گیر افراد سیگاری است.

جداشدگی جفت اتفاق ناخوشایندی است و به این معنی است که جفت که اساساً راه نجات جنین در حال رشد است، قبل از تولد نوزاد به طور جزئی یا کامل از دیواره رحم جدا می‌شود. این اتفاق به طور بالقوه کشنده است، زیرا انتقال اکسیژن و مواد مغذی را به جنین قطع می‌کند و می‌تواند باعث خونریزی شدید مادر شود.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.