ضرورت پیشگیری از پوسیدگی دندان‌های شیری کودکان برنامه‌ریزی برای ترویج کتاب‌خوانی در میان مادران و کودکان در مناطق شهری و روستایی کشور لزوم آسیب‌شناسی دقیق‌تر قانون مهریه با محوریت حقوقی و اجتماعی بازداشت یک بانوی ایرانی در فرانسه به اتهام حمایت از فلسطین و محکوم‌کردن نسل‌کشی در غزه تغییر در سطح هورمون‌ها، علت بروز سردرد زنان باردار گسترش روابط تجاری زنان فعال و اشتغال‌آفرین ایران با عراق نقش رژیم غذایی مناسب و ورزش در کاهش التهاب بیماری اندومتریوز نایب‌قهرمانی بانوی ایرانی در رقابت‌های اسکواش رنکینگ جهانی طلاق و فروپاشی بنیان خانواده، پیامد‌های منفی نگاه تجاری به ازدواج ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علی شیدپیله‌ور طرز تهیه دسر محلبی در منزل + فیلم تشکیل ستاد ملی برنامه پزشکی خانواده به ریاست رئیس‌جمهور هر زن فلسطینی، یک روایتگرِ فریادِ غزه است معرفی نخستین زن تلگراف‌چی در ایران قهرمان مسابقات سه نفره جام رمضان خراسان رضوی مشخص شد حضور ۵ بانوی خراسانی در  اردوی ملی والیبال نشسته پاسخ به پرسش‌های حقوقی بانوان| آیا مهریه پشتوانه دختر است؟ زنان چگونه می‌توانند کیفیت زندگی‌ خود را ارتقا دهند؟ ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید داراب آخرتی
سرخط خبرها
روایت مهاجم جوان نیشابوری از حضورش در هفدهمین دوره از لیگ‌برتر فوتبال زنان

روایت مهاجم جوان نیشابوری از حضورش در هفدهمین دوره از لیگ‌برتر فوتبال زنان

  • کد خبر: ۳۲۰۹۴۲
  • ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۱
سارا دیدار، ملی‌پوش و مهاجم جوان نیشابوری تیم فوتبال خاتون بم، امسال تنها نماینده خراسان‌رضوی بود که در هفدهمین دوره از لیگ‌برتر فوتبال زنان شرکت کرده بود.

مژده رنگیان| شهرآرانیوز؛ سارا دیدار، ملی‌پوش و مهاجم جوان نیشابوری تیم فوتبال خاتون بم، امسال تنها نماینده خراسان‌رضوی بود که توانست جام قهرمانی لیگ‌برتر فوتبال را به دست بیاورد و یک مدال طلای دیگر به شهرش سوغاتی ببرد.

هفدهمین دوره از لیگ‌برتر فوتبال زنان با تکرار قهرمانی خاتون بم برای یازدهمین‌بار به پایان رسید. در فصل گذشته این تیم قهرمان از دو مهره تأثیرگذار خراسانی بهره‌مند بود؛ سمانه چهکندی، ملی‌پوش باسابقه مشهدی که سالیان زیادی در قهرمانی بمی‌ها شریک بود و چهره جوان و جدید خراسانی یعنی سارا دیدار، فوتبالیست خوش‌آتیه نیشابوری که سومین فصل پیاپی پیراهن خاتون بم را به تن کرده بود و اولین‌بار به‌عنوان بازیکن ثابت در خاتون به میدان رفت. درنهایت این دو بازیکن توانستند حضور پررنگی در موفقیت خاتون داشته باشند، اما امسال در فصل جدید لیگ‌برتر با رفتن چهکندی از خاتون بم، سارا دیدار تنهانماینده خراسان‌رضوی در این تیم شد.

سارا دیدار، فوتبالیست خراسانی و دهه‌هشتادی تیم خاتون بم، را می‌توان پدیده و نابغه جدید فوتبال خواند. او در اوج جوانی و حوالی بیست‌سالگی کار‌های بزرگی کرده است؛ از گل‌زنی و بازی در جام باشگاه‌های آسیا تا حضور در رقابت کفش طلا و بالای‌سربردن چندین‌باره جام قهرمانی.

سارا دیدار، مهاجم تیم خاتون بم، درباره کیفیت رقابت‌های لیگ‌برتر به مهر گفت: پنج‌سال است که در رقابت‌های لیگ‌برتر بازی می‌کنم. با قاطعیت می‌گویم که هیچ دوره‌ای از مسابقات به اندازه این فصل کیفیت نداشت. اختلاف امتیاز ما تا روزی که با سپاهان بازی کردیم، فقط یک‌امتیاز بود و این موضوع حساسیت مسابقات را دوچندان کرده بود.

وی تأکید کرد: خوشبختانه امسال لیگ جذاب و پرهیجانی داشتیم. عملکرد ما هم در خاتون خیلی خوب بود و فقط در یک دیدار نتوانستیم به پیروزی برسیم و بازی را با تساوی به پایان رساندیم. از طرفی، میانگین سنی تیم ما این فصل خیلی پایین آمده بود. باشگاه و کادرفنی با جذب بازیکن‌های جوان تیم خوبی را آماده لیگ کرده بودند. با همه اینها خیلی خوب ظاهر شدیم و یازدهمین‌بار عنوان قهرمانی را به دست آوردیم. مهاجم خراسانی تیم فوتبال خاتون در واکنش به حضور تیم‌های مطرحی، چون پرسپولیس در فصل آینده لیگ‌برتر گفت: اتفاق خوبی است و همین تغییرات باعث می‌شود هرسال کیفیت بازی‌ها بهتر از قبل شود. من عاشق رقابتم و خوش‌حالم که قرار است فصل آینده تیم‌های پرطرف‌داری مانند پرسپولیس در لیگ‌برتر شرکت کنند. امیدوارم این اتفاق منشأ خیر باشد و فوتبال زنان بیشتر از این دیده شود. لازم است بازی‌های ما هم پخش زنده شود، البته انتظار نداریم این اتفاق در همه بازی‌ها باشد.

پدیده تیم خاتون درباره احتمال حضورش در تیم بانوان استقلال گفت: از دوران کودکی طرف‌دار استقلال بودم، ولی فوتبال ورزشی حرفه‌ای است. ورزشکاری که حرفه‌ای کار می‌کند، فقط به‌دلیل علاقه در یک تیم حاضر نمی‌شود.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.