«پاتوق ایران عاشورایی»، روایتی از اتفاقات خاص جنگ ۱۲ روزه اخیر برای دختران و زنان ایرانی کارگروه ویژه دختران نوجوان و جوان در استانداری خراسان رضوی تشکیل شد حمایت از ۲۰ هزار زن سرپرست خانوار در خراسان رضوی مهارت حل مساله، مهمترین نیاز زوجین در رفع مشکلات زندگی مشترک تلاش برای حضور تیم ملی والیبال نشسته بانوان به پاراالمپیک بعد از ۸ سال دوری کانون پرورش فکری، یکی از محور‌های عملیاتی دولت در سیاست‌گذاری خانواده‌محور است روایت مقاومت زنان ایرانی در جنگ ۱۲ روزه اخیر در برنامه «لاله خیز» آمار‌هایی درباره تأخیر در تولد فرزند اول در کشور| دلایل و راهکار‌ها را بیشتر بشناسیم از دانشجویی تا کارآفرینی | اختراع بانوی جوان مشهدی، نجات‌بخش نوزادان لزوم افزایش ۲۵ درصدی مهارت‌آموزی زنان تا پایان برنامه ششم توسعه چرا دولت ضامن زنان سرپرست خانوار شد؟ حضرت زینب (س)، نماد کاملی برای پیوند وجودی زن با عاشورا وجود احتمال زایمان زودرس در بارداری‌های چندقلویی درباره اهمیت و جزئیات شروط ضمن عقد چه می‌دانید؟ پیروزی شیرین اسکیت هاکی زنان ایران برابر کره‌جنوبی بیش از ۷۰ هزار زن سرپرست خانوار تحت پوشش بیمه اجتماعی قرار گرفتند
سرخط خبرها
روایت مشهورترین داور زن فوتسال ایران در دنیا از فعالیت در حوزه داوری

روایت مشهورترین داور زن فوتسال ایران در دنیا از فعالیت در حوزه داوری

  • کد خبر: ۳۲۱۷۶۸
  • ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۸
گلاره ناظمی مشهورترین داور زن فوتسال ایران در دنیا است که با وجود اینکه تجربه زیادی در داوری دارد، اما این فعالیت را شغل نمی‌داند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ گلاره ناظمی با اشاره به اینکه هیچ وقت فکر نمی‌کردم روزی که شروع کردم انقدر جدی بخواهم داوری را ادامه دهم. فکر می‌کردم در کنار بازی باید قوانین را هم بدانم، اظهار کرد: واقعا از روز اولی که شروع کردم خیلی مصمم به رشته داوری نبودم و چند قضاوت که انجام دادم به ما گفتن که بین بازی و داوری یکی را انتخاب کنیم.

وی با بیان اینکه فکر می‌کنم با توجه به شرایط فعلی، رسانه‌ها سهم تاثیرگذار و بسزایی دارند و در شرایطی که بازی پیش می‌رود، ادامه داد: فکر می‌کنم که کار آقایان در داوری نسبت به بانوان سخت‌تر است.

این بانوی داور فوتبال با اشاره به اینکه داوری واقعا شغل نیست مخصوصا برای خانم‌ها و حتی برای آقایان هم شغل حساب نمی‌شود، یادآور شد: زمانی می‌توانیم به کاری بگوییم شغل که درآمدزایی داشته باشیم. واقعا جامعه داوری ما عاشقانه قضاوت می‌کنند و بدون هیچ درآمدی و تمام هزینه‌هایی که سالانه برای داوری می‌کنند از درآمدی که از قضاوت می‌کنند بیشتر است.

ناظمی افزود: فکر می‌کنم که وقتی خانم‌های ما می‌روند در میادین مختلف با کمترین امکانات بزرگترین فرصت‌ها را ایجاد می‌کنند نشان می‌دهد که قابل اعتماد هستند و می‌شود به آنها بیشتر فرصت داد.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.