دعوت از ۲ خراسانی به اردوی تیم ملی فوتسال دختران در رده جوانان انجام غربالگری سلامت زنان سرپرست خانوار در کلینیک‌های مددکاری اجتماعی کشور کسب مقام سومی تیم بسکتبال ۳ به ۳ زیر ۲۳ سال دختران ایران در مسابقات آسیایی واکنش پزشکیان به موفقیت دختران وزنه‌بردار ایران در کسب نخستین نایب قهرمانی آسیا طرز تهیه لیمو عمانی خانگی؛ چاشنی اصیل ایرانی بانوی ملی‌پوش تالو ایران: جام جهانی تجربه مهمی برای من بود معرفی یک غذای مناسب برای حفظ ایمنی و رشد مغز کودکان + طرز تهیه خداحافظی بهترین گلزن تاریخ فوتبال زنان سپاهان از این تیم پس از ۹ سال همکاری ۸۰ درصد بازیکنان تیم ملی کبدی بانوان، جوان هستند | نبود دیدار تدارکاتی پیش از بازی‌های آسیایی؛ بزرگترین چالش درباره انجام اکوکاردیوگرافی قلب جنین در دوران بارداری چه می‌دانید؟ نسخه امام رضا (ع) برای میزبانی بدون استرس رفع ابهام وضعیت تیم استقلال در حوزه نقل‌وانتقالات قبل از آغاز لیگ برتر فوتبال زنان روند کاهشی نرخ مرگ زنان باردار در استان کهگیلویه وبویراحمد انجام مطالعه‌ای درباره روش‌های موثر در کاهش تعارض در زندگی مشترک ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید ابوالفضل حسن زاده سهم زنان از اهدای خون باید از ۵ به ۳۰ درصد برسد
سرخط خبرها
دختر چمدان به دست، بازیگری در قهوه پدری مهران مدیری را تجربه کرد

دختر چمدان به دست، بازیگری در قهوه پدری مهران مدیری را تجربه کرد

  • کد خبر: ۳۲۱۰۶۲
  • ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۴
بازیگر سریال قهوه پدری گفت: من یک چمدان قدیمی دارم که عروسک‌های تزئینی دست‌ساز خودم را در آن می‌گذاشتم و به خیابان انقلاب می‌رفتم تا آنها را بفروشم و مردم اسم من را گذاشته بودند «دخترک چمدان به دست»!

به گزارش شهرآرانیوز؛ نگین صفری‌جم اظهار کرد: من یک چمدان قدیمی دارم که عروسک‌های تزئینی دست‌ساز خودم را در آن می‌گذاشتم و به انقلاب می‌رفتم تا آنها را بفروشم و مردم اسم من را گذاشته بودند «دخترک چمدان به دست»؛ خوشحال بودم که مردم با عروسک‌هایم حالشان خوب می‌شود و الان با «قهوه پدری» توانستم لبخندی را روی لب‌هایشان بیاورم.

وی که رشته دانشگاهی‌اش را نمایش با گرایش عروسکی انتخاب کرده و از ۲۲ سالگی هم وارد عرصه بازیگری شده، افزود: در طول ۵ سال اخیر تجربه بازی در کنار بازیگرانی، چون جواد عزتی (سریال وحشی هومن سیدی)، رضا عطاران (سینمایی قیف محسن امیر یوسفی)، مهسا طهماسبی (سریال برف بی صدا می‌بارد پوریا آذربایجانی) داشته‌ام.

بازیگر نقش نازگل «دردانه» سریال قهوه پدری درباره گریم متفاوت خود در فیلم سینمایی «قیف» گفت: عکس عروسک‌هایم را که در گوشی‌ام بود به سعید ملکان نشان دادم، خودش به مدت بیش از ۶ ساعت کار گریم من را انجام داد و این متفاوت‌ترین گریم و نقشم در بین تمامی نقش‌هایی بود که تاکنون داشتم.

صفری جم ادامه داد: من درباره بازی‌ام در «قهوه پدری» کامنت‌های خوبی گرفتم. یک بازیگر خوب باید بتواند در تمامی ژانر‌ها بازی و آنها را به درستی اجرا کند. من هم علاوه بر کمدی، در ژانر‌های دیگری، چون درام و تاریخی هم بازی کردم.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.