ایجاد شبکه‌های حمایتی و اجتماعی زنان پس از دوران دفاع مقدس ماجرای دستگیری متخصص‌نمای طب سوزنی چه بود؟ «فرزندان روح‌الله؛ حماسه‌سازان بی‌ادعا» | رواق نجمه خاتون (س) میزبان بانوان در هفته دفاع مقدس تغییر ساعت کاری بوستان‌های بانوان مشهد از فردا ( یکم مهرماه ۱۴۰۵) ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید داراب آخرتی آشپزی | لازانیا را بدون استفاده از برگه‌های لازانیا درست کنید! + طرز تهیه بریکس، تنها مسیر توسعه دیپلماسی اقتصادی زنان نیست حضرت معصومه (س)؛ الگویی مناسب برای تحصیل و پیشرفت بانوان جامعه کسب دومین پیروزی دختران کبدی ایران در بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ واکاوی جایگاه والای حضرت فاطمه‌ معصومه (س) | کلید بهشت در دستان بانوی کرامت است لزوم تولید و نصب المان‌هایی با محوریت حضور حماسی زنان در شهر مشهد نیم نگاهی به خرید پرحاشیه تیم فوتسال بانوان پرسپولیس | آیا شهرت به تنهایی کافی است؟ اختصاص تیتر روزنامه بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ به عملکرد تیم ملی کبدی بانوان ایران غروب غربت بانوی بهشت | رواق نجمه خاتون (س) حرم رضوی میزبان بانوان در شام وفات حضرت معصومه (س) آیا حضرت فاطمه معصومه (س) شهید شدند؟ درباره فیلم «اخت الرضا» | روایت سینمایی سفر بانوی کرامت، حضرت فاطمه معصومه (س) از مدینه تا قم + زمان پخش روایت تصویری از آینده ایران دختران کشور؛ محور برگزاری رویداد «کمیکستان» خانه‌داری | چرا پوره سیب‌زمینی، چسبنده و لاستیکی می‌شود؟
سرخط خبرها
خانواده باید محلی برای آرامش باشد

خانواده باید محلی برای آرامش باشد

  • کد خبر: ۳۲۲۰۲۰
  • ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۳
یک مدرس قرآنی گفت: خانواده یک نهاد بسیار ارزشمند و مهم در جامعه انسانی است. خداوند متعال برای این نهاد سه ویژگی اساسی را مشخص کرده است که باید در آن وجود داشته باشد: سکون و آرامش، مودت و رحمت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیدمحسن میرباقری اظهار کرد: خانواده یک نهاد بسیار ارزشمند و مهم در جامعه انسانی است. خداوند متعال برای این نهاد سه ویژگی اساسی را مشخص کرده است که باید در آن وجود داشته باشد: سکون و آرامش، مودت و رحمت.

وی ادامه داد: یکی از نشانه‌های حکمت الهی در آفرینش این است که خداوند از جنس خود انسان، همسرانی برای او قرار داده تا در کنار یکدیگر به آرامش برسند. چنان‌که در آیه ۲۱ سوره روم آمده است: "وَ مِنْ آیاتِهِ أَنْ خَلَقَ لَکُمْ مِنْ أَنْفُسِکُمْ أَزْوَاجًا لِتَسْکُنُوا إِلَیْهَا" این آیه نشان‌دهنده تدبیر الهی در ایجاد آرامش در خانواده است. در حقیقت، خانواده باید محلی برای آرامش باشد.

این مدرس قرآنی افزود: نکته جالب اینجاست که خداوند علاوه بر ویژگی طبیعی خانواده به عنوان محل آرامش، میان زن و شوهر مودت و رحمت نیز قرار داده است. چنان‌که در ادامه آیه می‌فرماید: "وَ جَعَلَ بَیْنَکُمْ مَوَدَّةً وَ رَحْمَةً إِنَّ فِی ذلِکَ لَآیاتٍ لِقَوْمٍ یَتَفَکَّرُونَ" این بیان قرآن نشان‌دهنده نشانه‌هایی از حکمت الهی است که در خانواده نهفته است.

میرباقری بیان کرد: در روایات اسلامی نیز آمده است که هنگام قرائت خطبه عقد، خداوند فرشته‌ای را مأمور می‌کند تا محبت را بین زن و شوهر قرار دهد.

منبع: ایکنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.