«پاتوق ایران عاشورایی»، روایتی از اتفاقات خاص جنگ ۱۲ روزه اخیر برای دختران و زنان ایرانی کارگروه ویژه دختران نوجوان و جوان در استانداری خراسان رضوی تشکیل شد حمایت از ۲۰ هزار زن سرپرست خانوار در خراسان رضوی مهارت حل مساله، مهمترین نیاز زوجین در رفع مشکلات زندگی مشترک تلاش برای حضور تیم ملی والیبال نشسته بانوان به پاراالمپیک بعد از ۸ سال دوری کانون پرورش فکری، یکی از محور‌های عملیاتی دولت در سیاست‌گذاری خانواده‌محور است روایت مقاومت زنان ایرانی در جنگ ۱۲ روزه اخیر در برنامه «لاله خیز» آمار‌هایی درباره تأخیر در تولد فرزند اول در کشور| دلایل و راهکار‌ها را بیشتر بشناسیم از دانشجویی تا کارآفرینی | اختراع بانوی جوان مشهدی، نجات‌بخش نوزادان لزوم افزایش ۲۵ درصدی مهارت‌آموزی زنان تا پایان برنامه ششم توسعه چرا دولت ضامن زنان سرپرست خانوار شد؟ حضرت زینب (س)، نماد کاملی برای پیوند وجودی زن با عاشورا وجود احتمال زایمان زودرس در بارداری‌های چندقلویی درباره اهمیت و جزئیات شروط ضمن عقد چه می‌دانید؟ پیروزی شیرین اسکیت هاکی زنان ایران برابر کره‌جنوبی بیش از ۷۰ هزار زن سرپرست خانوار تحت پوشش بیمه اجتماعی قرار گرفتند
سرخط خبرها
تأثیرات روزه‌داری بر روابط خانوادگی

تأثیرات روزه‌داری بر روابط خانوادگی

  • کد خبر: ۳۲۱۰۸۵
  • ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۰
یک مشاور و کارشناس مذهبی با اشاره به تأثیرات روزه‌داری بر روابط خانوادگی، گفت: روزه، زمینه‌ساز این است تا ایمان، تقوا و صبر تقویت شود. قطعاً کسی که در وجودش، این موارد تقویت شود، در روابط خانوادگی او نیز اثرگذار است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت‌الاسلام روح‌الله دوستی اظهار کرد: امام‌سجاد (ع) در این دعا می‌فرمایند که خدایا به ما کمک کن تا روابط‌مان با خانواده، اقوام و همسایگان اصلاح شود. یعنی این یک حرکت همه‌جانبه است. نکته جالب‌توجه در این دعا آن است که می‌گویند خدایا کمک کن بقیه سال ما هم به همین‌صورت باشد.» وی همچنین ادامه می‌دهد: یکی از نکاتی که به گرم‌شدن روابط خانوادگی در این ماه مبارک کمک می‌کند، مسأله تقوا پیشه‌کردن بوده که ثمره همین روزه‌گرفتن‌هاست. ما روایت داریم که بسیاری از گناهان در زندگی افراد، دلسردی ایجاد می‌کند. روزه، زمینه‌ساز این است تا ایمان، تقوا و صبر تقویت شود. قطعا کسی که در وجودش، این موارد تقویت شود، در روابط خانوادگی او نیز اثرگذار است.

وی ادامه داد: به‌صورت‌کلی دور سفره نشستن خانواده در دین مبین اسلام بسیار سفارش شده، چراکه همین نظم افطار و سحر، می‌تواند به تجمیع خانواده‌ها در کنار یکدیگر کمک کند.

این کارشناس مذهبی متذکر شد: در افطاری‌دادن، صله‌رحم و انس و محبت و دید و بازدید دیده می‌شود البته به شرط آن‌که در این دورهمی‌ها و افطاری‌دادن‌ها، بسیاری از موارد را رعایت کرده و سفره‌های افطاری را تجملاتی برگزار نکنیم.

منبع: جام جم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.