شناسایی ۵۱ هزار زن سالمند تنها در ۱۹ استان کشور ۳۰۰۰ وقف توسط بانوان در کشور به ثبت رسیده است ازدواج ساده است یا پیچیده؟ | نکات مهمی که جوانان قبل از ازدواج باید بدانند راهکار‌های اسلامی برای مادران در تربیت آرام فرزندان اعلام برنامه جام ملت‌های زنان آسیا ۲۰۲۵ بررسی تجربه تاریخی زنان در هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی لزوم ورود اقتصاددانان به طرح کاهش سقف مهریه به ۱۴ سکه معرفی یک کتاب عاشقانه در سالروز ازدواج حضرت فاطمه (س) و حضرت علی (ع) عمل کردن به تقسیم ارثی که به صورت مساوی میان دختر و پسر انجام شده، چه حکمی دارد؟ نقش مؤثر زنان روستایی در اقتصاد کشاورزی توقف مرحله فینال جام فوتبال زنان منطقه لندن و جنوب شرقی انگلیس با نمایش پرچم فلسطین توسط هواداران دو تیم نقش آموزش و خانواده در مواجهه دختران با قاعدگی و شرایط بلوغ | آگاهانه تا بلوغ لزوم الگوگیری بانوان طلبه از سیره علمی، معنوی و اجتماعی حضرت معصومه (س) تبیین الگوی سوم زن مسلمان، محور فعالیت‌های مرکز مطالعات راهبردی زنان و خانواده سازمان بسیج اساتید کشور برگزاری پنجمین همایش بین‌المللی حورا انسیه (س) با محوریت رسالت زن در تحولات جهانی
سرخط خبرها
تأثیرات روزه‌داری بر روابط خانوادگی

تأثیرات روزه‌داری بر روابط خانوادگی

  • کد خبر: ۳۲۱۰۸۵
  • ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۰
یک مشاور و کارشناس مذهبی با اشاره به تأثیرات روزه‌داری بر روابط خانوادگی، گفت: روزه، زمینه‌ساز این است تا ایمان، تقوا و صبر تقویت شود. قطعاً کسی که در وجودش، این موارد تقویت شود، در روابط خانوادگی او نیز اثرگذار است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت‌الاسلام روح‌الله دوستی اظهار کرد: امام‌سجاد (ع) در این دعا می‌فرمایند که خدایا به ما کمک کن تا روابط‌مان با خانواده، اقوام و همسایگان اصلاح شود. یعنی این یک حرکت همه‌جانبه است. نکته جالب‌توجه در این دعا آن است که می‌گویند خدایا کمک کن بقیه سال ما هم به همین‌صورت باشد.» وی همچنین ادامه می‌دهد: یکی از نکاتی که به گرم‌شدن روابط خانوادگی در این ماه مبارک کمک می‌کند، مسأله تقوا پیشه‌کردن بوده که ثمره همین روزه‌گرفتن‌هاست. ما روایت داریم که بسیاری از گناهان در زندگی افراد، دلسردی ایجاد می‌کند. روزه، زمینه‌ساز این است تا ایمان، تقوا و صبر تقویت شود. قطعا کسی که در وجودش، این موارد تقویت شود، در روابط خانوادگی او نیز اثرگذار است.

وی ادامه داد: به‌صورت‌کلی دور سفره نشستن خانواده در دین مبین اسلام بسیار سفارش شده، چراکه همین نظم افطار و سحر، می‌تواند به تجمیع خانواده‌ها در کنار یکدیگر کمک کند.

این کارشناس مذهبی متذکر شد: در افطاری‌دادن، صله‌رحم و انس و محبت و دید و بازدید دیده می‌شود البته به شرط آن‌که در این دورهمی‌ها و افطاری‌دادن‌ها، بسیاری از موارد را رعایت کرده و سفره‌های افطاری را تجملاتی برگزار نکنیم.

منبع: جام جم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.