برگزاری یک دوره آموزشی با هدف ترویج فرهنگ حسینی در سبک زندگی نوجوانان کم تحرکی، عامل میزان زیاد چاقی در دختران رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد مقدس خبر داد: بهره‌برداری از سایت بوستان بانوان «آفتاب» در تابستان ۱۴۰۴ کسب مدال طلا توسط یک بانوی ایرانی در مسابقات پاراتنیس روی میز جهانی فیوچر ITTF پرداخت تسهیلات فرزندآوری به متقاضیان خراسان جنوبی با بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار در سال ۱۴۰۳ جزئیات برنامه بازی‌های جام ملت‌های فوتسال زنان اعلام شد تعادل هورمون‌های زنانه با مصرف به‌اندازه این ماده معدنی نقدی بر افزایش سن و سابقه بازنشستگی زنان | آیا مشکلات تأمین اجتماعی با این اصلاحات حل می‌شود؟ ایجاد گفتمان علمی درباره خانواده نیاز امروز جهان است انجمن علمی توانمندسازی خانواده ایران در مشهد افتتاح شد | توجه به مسائل علمی خلأ امروز مشهد در حوزه زن و خانواده است ترویج فرهنگ نذر محیط زیستی با اجرای پویش «لاله برای مادران» در تهران تحقق حقوق زنان با فرصت‌سازی برای سرمایه‌گذاری آن‌ها ساخت موزه نقش زنان در دفاع مقدس در تهران ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید جواد جامی خراسانی
سرخط خبرها
تأثیرات روزه‌داری بر روابط خانوادگی

تأثیرات روزه‌داری بر روابط خانوادگی

  • کد خبر: ۳۲۱۰۸۵
  • ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۰
یک مشاور و کارشناس مذهبی با اشاره به تأثیرات روزه‌داری بر روابط خانوادگی، گفت: روزه، زمینه‌ساز این است تا ایمان، تقوا و صبر تقویت شود. قطعاً کسی که در وجودش، این موارد تقویت شود، در روابط خانوادگی او نیز اثرگذار است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت‌الاسلام روح‌الله دوستی اظهار کرد: امام‌سجاد (ع) در این دعا می‌فرمایند که خدایا به ما کمک کن تا روابط‌مان با خانواده، اقوام و همسایگان اصلاح شود. یعنی این یک حرکت همه‌جانبه است. نکته جالب‌توجه در این دعا آن است که می‌گویند خدایا کمک کن بقیه سال ما هم به همین‌صورت باشد.» وی همچنین ادامه می‌دهد: یکی از نکاتی که به گرم‌شدن روابط خانوادگی در این ماه مبارک کمک می‌کند، مسأله تقوا پیشه‌کردن بوده که ثمره همین روزه‌گرفتن‌هاست. ما روایت داریم که بسیاری از گناهان در زندگی افراد، دلسردی ایجاد می‌کند. روزه، زمینه‌ساز این است تا ایمان، تقوا و صبر تقویت شود. قطعا کسی که در وجودش، این موارد تقویت شود، در روابط خانوادگی او نیز اثرگذار است.

وی ادامه داد: به‌صورت‌کلی دور سفره نشستن خانواده در دین مبین اسلام بسیار سفارش شده، چراکه همین نظم افطار و سحر، می‌تواند به تجمیع خانواده‌ها در کنار یکدیگر کمک کند.

این کارشناس مذهبی متذکر شد: در افطاری‌دادن، صله‌رحم و انس و محبت و دید و بازدید دیده می‌شود البته به شرط آن‌که در این دورهمی‌ها و افطاری‌دادن‌ها، بسیاری از موارد را رعایت کرده و سفره‌های افطاری را تجملاتی برگزار نکنیم.

منبع: جام جم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.