مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
بررسی جزئیات «لایحه عضویت دولت جمهوری اسلامی ایران در سازمان توسعه زنان سازمان همکاری اسلامی»

بررسی جزئیات «لایحه عضویت دولت جمهوری اسلامی ایران در سازمان توسعه زنان سازمان همکاری اسلامی»

  • کد خبر: ۳۲۲۷۸۷
  • ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۵
  • ۱
براساس «لایحه عضویت دولت جمهوری اسلامی ایران در سازمان توسعه زنان سازمان همکاری اسلامی»، به دولت اجازه داده می‌شود در سازمان توسعه زنان سازمان همکاری اسلامی به‌شرح اساسنامه پیوست عضویت یابد و نسبت به پرداخت حق عضویت مربوط اقدام کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مرکز پژوهش های مجلس در گزارشی «لایحه عضویت دولت جمهوری اسلامی ایران در سازمان توسعه زنان سازمان همکاری اسلامی» را مورد بررسی قرار داد.

در این گزارش آمده است که براساس این لایحه، به دولت اجازه داده می‌شود در سازمان توسعه زنان سازمان همکاری اسلامی به‌شرح اساسنامه پیوست عضویت یابد و نسبت به پرداخت حق عضویت مربوط اقدام کند؛ مشروط بر آنکه در هر مورد و هر زمان، تصمیمات این سازمان در تعارض با قوانین داخلی باشد و یا قرار گیرد، از طرف دولت جمهوری اسلامی ایران لازم‌الرعایه نباشد. تعیین و تغییر دستگاه اجرایی طرف عضویت بر‌عهده دولت است.

در این گزارش تصریح شد بررسی تاریخچه این سازمان، عملکرد آن و لزوم عضویت در این سازمان از نظر تقویت نقش ایران در گسترش گفتمان اسلامی در جهان نشان می‌دهد عضویت در سازمان توسعه زنان سازمان همکاری اسلامی در کنار مشکلات فعلی و عملکرد سازمان مورد نظر مطلوبیت‌هایی مانند اصلاح رویکردهای سازمان مذکور در حوزه زنان و تبیین و تبلیغ جهانی آن، تقویت سیاست خارجی، فرصت کنشگری فعال در عرصه جهانی، اصلاح تصویر منفی ایران به‌عنوان ناقض حقوق زنان و ظرفیت نهادی قدرتمند را دارد، بنابراین لایحه پیشنهادی مورد تأیید است.

وجود نهادی قدرتمند در راستای تبیین درست جایگاه زن در مکتب فکری اسلام که مبتنی‌بر باورها و ارزش‌های اسلامی است، ضروری به نظر می‌رسد. در‌واقع یکی از مشکلات جدی در حوزه زنان و خانواده، ضعف فعالیت در عرصه رسانه‌ای و بین‌المللی در راستای ارائه الگوی زن مسلمان است. بنابراین، باید برنامه‌ریزی دقیقی در راستای پاسخ به هجمه‌های انجام شده علیه جمهوری اسلامی ایران در مجامع بین‌المللی صورت گیرد و علاوه‌بر‌آن، الگوی زن مسلمان و شاخص‌های آن معرفی شود.

منبع: مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
منیره حاتمی
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۱
0
0
سلام بفرمایید این لایحه و لوایح امثال آن چه کمکی به بانوان در جامعه می کند؟