پزشکیان: مدیریت ناترازی‌ها هوشمند و دقیق خواهد بود مشاور عراقچی به خبرسازی گروهک منافقین درباره غریب‌آبادی واکنش نشان داد اکونومیست: ترامپ با توافقی مشابه برجام مشکلی ندارد پرواز بمب‌افکن‌های آمریکا در آسمان کره و هشدار به پیونگ‌یانگ سخنگوی کرملین: آمریکا و روسیه برخلاف اروپا برای صلح در اوکراین تلاش می‌کنند عراقچی و فیدان درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم ایران و آمریکا رایزنی کردند معاون ترامپ: از اروپا ناامید شدیم واکنش سخنگوی کرملین به گمانه‌زنی‌ها درباره پیشنهاد آمریکا مبنی بر انتقال ذخایر اورانیوم ایران به روسیه وزیر دفاع آمریکا: چین می‌تواند تمام ناوگان هواپیمابر آمریکا را ظرف ۲۰ دقیقه غرق کند گاردین از مخالفت ایران با انتقال ذخایر اورانیوم خود به کشور سوم خبر داد سخنگوی سپاه: وعده صادق‌یک، عملیاتی کاملاً مشروع و قانونی بود روایت حسن روح‌الامین از تشریح تابلوی حضرت حمزه(ع) برای حضرت آیت‌الله خامنه‌ای + فیلم اژه‌ای: از سرمایه‌گذار و تولیدکننده‌ای که به سبب نوسانات بازار زمین خورده است، باید حمایت کنیم رهبر معظم انقلاب: مسائل کشور را به گفت‌و‌گو‌ها گره نزنیم | به طرف مقابل خیلی بدبین هستیم، اما به توانایی‌های خودمان خوش‌بین هستیم + عکس قالیباف: باید مدیری که ترک فعل کرده، بازخواست شود | تلفات جاده‌ای نسبت‌به سال گذشته افزایش پیدا کرده است سفیر چین در تهران: پکن قاطعانه با اقدامات آمریکا مخالفت می‌کند | از حل‌وفصل مسئله هسته‌ای ایران حمایت می‌کنیم جزئیات پیشنهاد رژیم صهیونیستی درباره آتش‌بس ۴۵ روزه در غزه وزرای خارجه ترکیه و آمریکا درباره ایران گفت‌وگو کردند ویتکاف: آمریکا به‌دنبال توقف کامل برنامه هسته‌ای ایران نیست وزرای دفاع ایران و تاجیکستان در تهران دیدار کردند سخنگوی وزارت امور خارجه: دور دوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در مسقط برگزار می‌شود حملات مجدد آمریکا به یمن؛ جزیره کمران در الحدیده بمباران شد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) ابراز امیدواری بحرین از نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا آمریکا دوباره به الحدیده یمن حمله کرد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) ترامپ مدعی شد: حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران همچنان گزینه روی میز است ترامپ: مسئله ایران را حل می‌کنم عارف دستور برخورد قاطع قانونی با معلم متخلف سنندجی را صادر کرد «فؤاد حسین»وزیر امور خارجه عراق به تهران می‌آید
سرخط خبرها

معاون نمایندگی ایران در سازمان ملل: باوجود تحریم‌ها زنان ایرانی مصمم به ساختن آینده‌ای عادلانه‌تر هستند

  • کد خبر: ۳۲۲۰۱۵
  • ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۲
معاون نمایندگی ایران در سازمان ملل: باوجود تحریم‌ها زنان ایرانی مصمم به ساختن آینده‌ای عادلانه‌تر هستند
زهرا ارشادی سفیر و معاون نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد در شصت و نهمین اجلاس کمیسیون مقام زن گفت که زنان ایرانی همچنان مصمم به ساختن آینده‌ای عادلانه‌تر برای خود و جوامعشان هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، زهرا ارشادی سفیر و معاون نمایندگی ایران در سازمان ملل روز جمعه به وقت محلی در در شصت و نهمین اجلاس کمیسیون مقام زن در نیویورک افزود: به رغم تأثیرات منفی تحریم‌های قهرآمیز یک‌جانبه و سیاست شکست‌خورده فشار حداکثری، زنان ایرانی همچنان مسیر پیشرفت را هموار کرده و جامعه و خانواده خود را تقویت می‌کنند.

معاون نمایندگی ایران در سازمان ملل تصریح کرد: پایداری، عزم و اراده راسخ زنان ایرانی، عامل کلیدی در پیشبرد پیشرفت در تمامی ابعاد زندگی‌شان بوده است. در حالی که برخی کشور‌های خارجی با فشار سعی بر تضعیف حقوق آنان دارد، زنان ایرانی مصمم به ساختن آینده‌ای عادلانه‌تر برای خود و جوامعشان باقی خواهند ماند.

متن کامل سخنان زهرا ارشادی، سفیر و معاون نمایندگی دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در شصت و نهمین اجلاس کمیسیون مقام زن در روز جمعه به وقت محلی برابر با ۱۴ مارس ۲۰۲۵ در نیویورک به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

خانم رئیس.

در حالی که سی سال از تصویب اعلامیه پکن و برنامه اقدام آن می‌گذرد، ضروری است اذعان کنیم که علی‌رغم تمامی تلاش‌هایمان، کماکان موفق به اجرای کامل راهبرد‌ها و اهداف آن نشده‌ایم. روند پیشرفت به‌طور قابل توجهی با چالش‌های مداوم از جمله فقر، بی‌ثباتی اقتصادی، فشار حداکثری، اقدامات قهری یک‌جانبه، اشغالگری خارجی، تروریسم و نسل‌کشی مختل شده است. این موانع نه‌تنها تحقق اهداف این اعلامیه را به تأخیر انداخته است، بلکه تأثیری ویرانگر و نابرابر بر افراد در شرایط آسیب‌پذیر، به‌ویژه زنان، گذاشته و توسعه را در بسیاری از مناطق جهان مختل کرده‌اند.

در منطقه ما، اقدامات وحشیانه رژیم آپارتاید صهیونیستی در غزه، چیزی جز یک کارزار بی‌رحمانه نسل‌کشی، جنایات جنگی و جنایات علیه بشریت نیست. قتل‌عام گسترده غیرنظامیان بی‌گناه، زنان، کودکان و سالمندان، همراه با تخریب عامدانه زیرساخت‌های حیاتی و آواره‌سازی وحشیانه تمامی بخش‌های جامعه، نقضی غیرقابل توصیف از ابتدایی‌ترین حقوق بشر است. این جنایات نه‌تنها رخداد‌هایی پراکنده، بلکه بخشی از یک تلاش سازمان‌یافته برای نابودی مردم فلسطین و محو هویت و کرامت آنان است. خشونت‌های مداومی که علیه غزه اعمال می‌شود، همچنان مانع بهره‌مندی زنان و دختران فلسطینی از ابتدایی‌ترین حقوق انسانی‌شان شده و هرگونه امکان توانمندسازی آنان را از بین می‌برد. جامعه بین‌المللی باید این فجایع را به‌درستی تشخیص دهد و فوراً و قاطعانه برای پاسخگو ساختن عاملان این جنایات اقدام کند.

خانم رئیس.

جمهوری اسلامی ایران، نقش محوری زنان در پیشبرد توسعه اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی را به رسمیت می‌شناسد. در این راستا، دستاورد‌های مهمی در زمینه رشد فراگیر و صیانت از حقوق زنان در بخش‌های مختلف حاصل شده است. تنها برخی از مصادیق این پیشرفت‌ها به شرح ذیل می‌باشد:

- زنان ۳۳ درصد از اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها، ۴۰ درصد از حوزه علوم پزشکی، و بیش از ۵۰ درصد از نیروی کار در حوزه سلامت را تشکیل می‌دهند، به‌طوری که ۴۰ درصد از پزشکان متخصص و ۳۰ درصد از پزشکان فوق تخصص را زنان تشکیل می‌دهند.

- ۴۵ درصد از نیروی کار در بخش دولتی و ۷۴ درصد در بخش خصوصی را زنان تشکیل داده و ۳۲ هزار بنگاه اقتصادی متعلق به زنان است.

- سالانه ۳۰۰ هزار زن روستایی و عشایری آموزش‌های کارآفرینی دریافت می‌کنند؛ زنان همچنین ۴۱ درصد از مشاغل جدید را به خود اختصاص داده‌اند.

از زمان تشکیل دولت وفاق ملی در سال ۲۰۲۴، توجه ویژه‌ای به مشارکت زنان در سیاست‌گذاری معطوف شده است؛ این مهم منجر به انتصاب بیش از ۱۹۰ زن در مناصب مدیریتی در سراسر ایران نیز گردیده است. برخی از این انتصابات تاریخی عبارت‌اند از:

- انتصاب چهار زن در کابینه چهاردهم، از جمله نخستین سخنگوی زن دولت و وزیر راه و شهرسازی.

- انتصاب ۱۴ رئیس زن برای نهاد‌های دولتی با حکم ریاست جمهوری.

- انتصاب ۱۳ معاون وزیر زن، ۱۷ مشاور و دستیار وزیر، ۱۱۰ مدیرکل زن، ۱۷ استاندار زن و ۱۶ فرماندار زن.

دستور ریاست جمهوری برای ارتقای نقش زنان در استانداری‌ها، شهرداری‌ها و بخش‌های کلیدی دولتی.

خانم رئیس.

در پایان، علی‌رغم تأثیرات منفی تحریم‌های قهرآمیز یک‌جانبه و سیاست شکست‌خورده فشار حداکثری، زنان ایرانی همچنان مسیر پیشرفت را هموار کرده و جامعه و خانواده خود را تقویت می‌کنند. پایداری، عزم و اراده راسخ آنان، عامل کلیدی در پیشبرد پیشرفت در تمامی ابعاد زندگی‌شان بوده است. در حالی که برخی کشور‌های خارجی با فشار سعی بر تضعیف حقوق آنان دارد، زنان ایرانی مصمم به ساختن آینده‌ای عادلانه‌تر برای خود و جوامعشان باقی خواهند ماند.

سپاسگزارم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->