خاطرات دختر شهید مدافع حرم میثم نجفی در کتاب «قصه‌ای برای حلما» کسب ۲ مدال نقره توسط تکواندوکاران دختر ایرانی در رقابت‌های بین‌المللی قزاقستان کاهش مشارکت اقتصادی زنان ایران از ۱۷ به ۱۲ درصد در یک سال تاب‌آوری در بزرگسالی، مهارتی که ریشه‌های آن از نخستین رابطه عاطفی با مادر شکل می‌گیرد درباره خطرات داروهای لاغری برای جنین چه می دانید؟ سیمین‌دخت وحیدی، شاعر انقلاب اسلامی درگذشت + علت فوت رقابت‌های FIP مالزی| تیم دختران پدل ایران حذف شدند این‌طور بچه‌ها را پای روضه بنشانید تا عاشق امام حسین(ع) شوند احتمال افزایش خطر اوتیسم با مصرف استامینوفن در دوران بارداری ثبت نرخ باروری کلی ۲.۸۵ فرزند در سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۴| ۱۶.۷ درصد از والدین دارای تک‌فرزند هستند نائب قهرمانی تیم ملی دختران هاکی روی یخ کشورمان در  مسابقات جام آسیایی روسیه ابراز خرسندی رئیس کمیته ژیمناستیک هنری بانوان آسیا از حضور دختران ایرانی سه اولویت اصلی برای آینده زنان چیست؟| از مادری تا هوش مصنوعی؛ روایت چالش‌های زن امروز خانه‌داری| کدام وسایل آشپزخانه باید زود به زود عوض شوند؟ در آپارتمان چطور روضه خانگی برگزار کنیم؟ چالش‌های مادر و کودک در هیئت + راهکارها ثبت دومین پیروزی تیم دختران ایران در رقابت‌های پدل FIP مالزی خودشناسی و خودآگاهی، یکی از پیش‌شرط‌های لازم قبل از ازدواج هوشمندی در سادگی، میراثی از مادربزرگ‌ها| وقتی خانه‌داری، نوعی علم زندگی می‌شود نقش هورمون‌ها در کمبود ویتامین D در زنان چیست؟
سرخط خبرها
جهش بزرگ در فوتسال بانوان با راه‌اندازی جام باشگاه‌های فوتسال زنان آسیا

جهش بزرگ در فوتسال بانوان با راه‌اندازی جام باشگاه‌های فوتسال زنان آسیا

  • کد خبر: ۳۲۲۹۳۱
  • ۰۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۹
به گفته دروازه‌بان تیم ملی فوتسال زنان، راه‌اندازی جام باشگاه‌های فوتسال زنان آسیا می‌تواند جهش بزرگی در فوتسال بانوان باشد و پیامد‌های مثبتی در این حوزه داشته باشد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فرزانه توسلی درباره مسابقات لیگ برتر فوتسال زنان اظهار کرد: در لیگ برتر امسال مسابقات خیلی پایاپای بود و چهار پنج تیم در کورس قهرمانی بودند. سال‌های قبل نهایتا دو یا سه تیم در کورس قهرمانی بودند، اما امسال تعداد تیم‌ها بیشتر شد. چون بازیکنان ملی پوش در تیم‌ها تقسیم شده بودند لیگ جذابی بود. زحمت خود را کشیدیم، اما تیم ما بدبیاری آورد و دو بازیکن اصلی خود را به دلیل مصدومیت در بیشتر بازی‌ها نداشتیم.

وی عنوان کرد: در این چند سال اخیر همیشه بحث مشکلات حامی مالی از دغدغه اصلی ما بوده است. به غیر از سه چهار تا تیم باقی تیم‌ها هزینه‌ای نمی‌کنند. یعنی خوب حمایت نمی‌کند و خوب هم قرارداد نمی‌بندند. امسال در مجموع ۴ تیم داشتیم که حمایت، قرارداد و حتی هزینه‌ای که برای بچه‌ها می‌کردند، خوب بوده است. باقی تیم‌ها فقط آمده بودند تا در مسابقات لیگ شرکت کنند و حمایتی نمی‌کردند.

دروازه‌بان تیم ملی فوتسال زنان یادآور شد: رقم قرارداد‌ها در لیگ امسال به یک میلیارد رسیده بود، اما باز هم خیلی پایین است، زیرا بازیکنانی داریم که به اندازه ۱۵ سال است که در لیگ فوتسال زنان بازی می‌کنند و هنوز به آن رقمی ایده آل در قرارداد‌ها نرسیده‌اند. زیرا بچه‌ها شغل دیگر و حتی بیمه هم ندارند و تنها درآمدشان از طریق لیگ فوتسال است. در هر حال می‌دانید که عمر ورزشی یک بازیکن چند سال بیشتر نیست و بعد از آن دغدغه این را دارند که چه کاری باید انجام دهند.

توسلی تصریح کرد: اگر جام باشگاه‌های فوتسال زنان آسیا راه‌اندازی شود یک جهش بزرگ در فوتسال زنان خواهیم داشت. قرارداد بچه‌ها تغییر می‌کند و حامیان مالی بیشتر می‌شوند. امسال در سایپا بازی کردم که هم تیم فوتسال بانوان و هم والیبال بانوان را داشت. اما چون والیبال اعزام به جمع باشگاه‌های آسیا داشت بیشتر مورد توجه این باشگاه بود.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.