ترکیب ۱۴ نفره تیم ملی والیبال زنان برای حضور در رقابت‌های قهرمانی آسیا ۲۰۲۶ مشخص شد بزرگ‌ترین دشمنِ شیردهیِ موفق را بشناسید دعوت از ۲ خراسانی به اردوی تیم ملی فوتسال دختران در رده جوانان مشهد و میزبانی این ایام چرا خواب زنان ۴۰ سال به بالا به‌هم می‌ریزد؟ چرا انتخاب لباس راحتی به‌اندازه لباس مجلسی اهمیت دارد؟ انجام غربالگری سلامت زنان سرپرست خانوار در کلینیک‌های مددکاری اجتماعی کشور کسب مقام سومی تیم بسکتبال ۳ به ۳ زیر ۲۳ سال دختران ایران در مسابقات آسیایی دختر ملی پوش کبدی مشهد راهی اردوی آمادگی در کشور هند شد واکنش پزشکیان به موفقیت دختران وزنه‌بردار ایران در کسب نخستین نایب قهرمانی آسیا طرز تهیه لیمو عمانی خانگی؛ چاشنی اصیل ایرانی بانوی ملی‌پوش تالو ایران: جام جهانی تجربه مهمی برای من بود معرفی یک غذای مناسب برای حفظ ایمنی و رشد مغز کودکان + طرز تهیه خداحافظی بهترین گلزن تاریخ فوتبال زنان سپاهان از این تیم پس از ۹ سال همکاری ۸۰ درصد بازیکنان تیم ملی کبدی بانوان، جوان هستند | نبود دیدار تدارکاتی پیش از بازی‌های آسیایی؛ بزرگترین چالش درباره انجام اکوکاردیوگرافی قلب جنین در دوران بارداری چه می‌دانید؟ نسخه امام رضا (ع) برای میزبانی بدون استرس
سرخط خبرها
جهش بزرگ در فوتسال بانوان با راه‌اندازی جام باشگاه‌های فوتسال زنان آسیا

جهش بزرگ در فوتسال بانوان با راه‌اندازی جام باشگاه‌های فوتسال زنان آسیا

  • کد خبر: ۳۲۲۹۳۱
  • ۰۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۹
به گفته دروازه‌بان تیم ملی فوتسال زنان، راه‌اندازی جام باشگاه‌های فوتسال زنان آسیا می‌تواند جهش بزرگی در فوتسال بانوان باشد و پیامد‌های مثبتی در این حوزه داشته باشد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فرزانه توسلی درباره مسابقات لیگ برتر فوتسال زنان اظهار کرد: در لیگ برتر امسال مسابقات خیلی پایاپای بود و چهار پنج تیم در کورس قهرمانی بودند. سال‌های قبل نهایتا دو یا سه تیم در کورس قهرمانی بودند، اما امسال تعداد تیم‌ها بیشتر شد. چون بازیکنان ملی پوش در تیم‌ها تقسیم شده بودند لیگ جذابی بود. زحمت خود را کشیدیم، اما تیم ما بدبیاری آورد و دو بازیکن اصلی خود را به دلیل مصدومیت در بیشتر بازی‌ها نداشتیم.

وی عنوان کرد: در این چند سال اخیر همیشه بحث مشکلات حامی مالی از دغدغه اصلی ما بوده است. به غیر از سه چهار تا تیم باقی تیم‌ها هزینه‌ای نمی‌کنند. یعنی خوب حمایت نمی‌کند و خوب هم قرارداد نمی‌بندند. امسال در مجموع ۴ تیم داشتیم که حمایت، قرارداد و حتی هزینه‌ای که برای بچه‌ها می‌کردند، خوب بوده است. باقی تیم‌ها فقط آمده بودند تا در مسابقات لیگ شرکت کنند و حمایتی نمی‌کردند.

دروازه‌بان تیم ملی فوتسال زنان یادآور شد: رقم قرارداد‌ها در لیگ امسال به یک میلیارد رسیده بود، اما باز هم خیلی پایین است، زیرا بازیکنانی داریم که به اندازه ۱۵ سال است که در لیگ فوتسال زنان بازی می‌کنند و هنوز به آن رقمی ایده آل در قرارداد‌ها نرسیده‌اند. زیرا بچه‌ها شغل دیگر و حتی بیمه هم ندارند و تنها درآمدشان از طریق لیگ فوتسال است. در هر حال می‌دانید که عمر ورزشی یک بازیکن چند سال بیشتر نیست و بعد از آن دغدغه این را دارند که چه کاری باید انجام دهند.

توسلی تصریح کرد: اگر جام باشگاه‌های فوتسال زنان آسیا راه‌اندازی شود یک جهش بزرگ در فوتسال زنان خواهیم داشت. قرارداد بچه‌ها تغییر می‌کند و حامیان مالی بیشتر می‌شوند. امسال در سایپا بازی کردم که هم تیم فوتسال بانوان و هم والیبال بانوان را داشت. اما چون والیبال اعزام به جمع باشگاه‌های آسیا داشت بیشتر مورد توجه این باشگاه بود.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.