عبور ۱۵ توپ از خط دروازه‌ها در هفته دوم لیگ برتر فوتبال بانوان | پرسپولیس برد، استقلال واگذار کرد حضور ستاره مشهدی در تیم ملی کبدی بانوان در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶| چین تایپه شکست خورد تثبیت جایگاه تیم ملی فوتسال زنان ایران در جدیدترین رده بندی جهانی منتشر شده آشپزی | خاگینه قاشقی؛ دسری سنتی و محبوب شهر تبریز + طرز تهیه پایان هفته نخست لیگ برتر هندبال بانوان باشگاه‌های کشور | کدام تیم پیروز میدان شد؟ صعود بانوی ملی‌پوش دوومیدانی ایران به مرحله فینال دوی ۴۰۰ متر زنان بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا جنجال بر سر دیسکالیفه شدن فاطمه محیطی‌زاده در آستانه کسب یک مدال تاریخی در رقابت ۷گانه دوومیدانی در بازی‌های آسیایی آشپزی | علت تلخ شدن خورشت قیمه و راه حل آن چیست؟ ارائه الگوی سوم زن در کتاب «از خانه تا سنگر؛ نقش زنان در متن دفاع مقدس» معرفی یک تمرین ساده برای شکستن چرخه لجبازی در زندگی مشترک کسب مقام هفتم بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ توسط تیم ملی کانو دو نفره ۵۰۰ متر بانوان ایران بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶| نماینده ماده ۷گانه دوومیدانی ایران در ۵ رشته مقام اول را کسب کرد از جبهه‌های ایثار تا بارگاه رضوی | «حماسه‌سازان بی‌ادعا» در رواق نجمه خاتون (س) روایت می‌شوند (۳ مهر ۱۴۰۵) ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید مهدی کرمانی «الگوی سوم زن مسلمان»؛ مفهومی تکمیل‌کننده برای حضور اجتماعی زنان و نقش‌آفرینی موثر آنها در خانواده لیگ برتر هندبال بانوان باشگاه‌های کشور از امروز پنجشنبه (۲ مهر ماه ۱۴۰۵) آغاز شد آشپزی | مانی‌پلو دامغانی؛ ترکیب هماهنگ طعم‌های شیرین، ترش و خوش‌عطر + طرز تهیه خانه‌داری | یخ‌زدایی موادغذایی روی کابینت خطرناک است برگزاری یک کارگاه آموزشی برای زنان خانه‌دار مشهدی | بوستان شهربانوی نصرت میزبان شد آغاز هفته دوم لیگ برتر فوتبال زنان ایران از امروز (۲ مهر ماه ۱۴۰۵)
سرخط خبرها
جهش بزرگ در فوتسال بانوان با راه‌اندازی جام باشگاه‌های فوتسال زنان آسیا

جهش بزرگ در فوتسال بانوان با راه‌اندازی جام باشگاه‌های فوتسال زنان آسیا

  • کد خبر: ۳۲۲۹۳۱
  • ۰۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۹
به گفته دروازه‌بان تیم ملی فوتسال زنان، راه‌اندازی جام باشگاه‌های فوتسال زنان آسیا می‌تواند جهش بزرگی در فوتسال بانوان باشد و پیامد‌های مثبتی در این حوزه داشته باشد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فرزانه توسلی درباره مسابقات لیگ برتر فوتسال زنان اظهار کرد: در لیگ برتر امسال مسابقات خیلی پایاپای بود و چهار پنج تیم در کورس قهرمانی بودند. سال‌های قبل نهایتا دو یا سه تیم در کورس قهرمانی بودند، اما امسال تعداد تیم‌ها بیشتر شد. چون بازیکنان ملی پوش در تیم‌ها تقسیم شده بودند لیگ جذابی بود. زحمت خود را کشیدیم، اما تیم ما بدبیاری آورد و دو بازیکن اصلی خود را به دلیل مصدومیت در بیشتر بازی‌ها نداشتیم.

وی عنوان کرد: در این چند سال اخیر همیشه بحث مشکلات حامی مالی از دغدغه اصلی ما بوده است. به غیر از سه چهار تا تیم باقی تیم‌ها هزینه‌ای نمی‌کنند. یعنی خوب حمایت نمی‌کند و خوب هم قرارداد نمی‌بندند. امسال در مجموع ۴ تیم داشتیم که حمایت، قرارداد و حتی هزینه‌ای که برای بچه‌ها می‌کردند، خوب بوده است. باقی تیم‌ها فقط آمده بودند تا در مسابقات لیگ شرکت کنند و حمایتی نمی‌کردند.

دروازه‌بان تیم ملی فوتسال زنان یادآور شد: رقم قرارداد‌ها در لیگ امسال به یک میلیارد رسیده بود، اما باز هم خیلی پایین است، زیرا بازیکنانی داریم که به اندازه ۱۵ سال است که در لیگ فوتسال زنان بازی می‌کنند و هنوز به آن رقمی ایده آل در قرارداد‌ها نرسیده‌اند. زیرا بچه‌ها شغل دیگر و حتی بیمه هم ندارند و تنها درآمدشان از طریق لیگ فوتسال است. در هر حال می‌دانید که عمر ورزشی یک بازیکن چند سال بیشتر نیست و بعد از آن دغدغه این را دارند که چه کاری باید انجام دهند.

توسلی تصریح کرد: اگر جام باشگاه‌های فوتسال زنان آسیا راه‌اندازی شود یک جهش بزرگ در فوتسال زنان خواهیم داشت. قرارداد بچه‌ها تغییر می‌کند و حامیان مالی بیشتر می‌شوند. امسال در سایپا بازی کردم که هم تیم فوتسال بانوان و هم والیبال بانوان را داشت. اما چون والیبال اعزام به جمع باشگاه‌های آسیا داشت بیشتر مورد توجه این باشگاه بود.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.