پیام تسلیت معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده در پی شهادت بانو نصرت افتخاری عشق به خوشنویسی، بانوی شاغل در صنعت را به هنر بازگرداند | سبکی سخت، اما جذاب بیوگرافی شهیده نصرت افتخاری بانوی پلیس در سیستان و بلوچستان + نحوه شهادت و زمان تشییع پیام قالیباف در پی شهادت شهیده نصرت افتخاری، معاون فراجای سیستان و بلوچستان با دستور پخت «مرغ و سیب‌زمینی تنوری» آشنا شوید | یک وعده شام ساده و پرطرفدار اصفهان؛ میزبان یک مرحله از مسابقه هندبال دختران کشور | مراسم قرعه‌کشی برگزار می‌شود آغاز رقابت‌های لیگ برتر فوتسال زنان از پنجشنبه (۳۰ مهرماه ۱۴۰۵) | ۱۵ تیم حضور دارند ضرورت تداوم حضور قدرتمند بانوان داور ایرانی در عرصه‌های بین‌المللی فوتبال ریحانه کریمی:همیشه قبل از اعزام به مسابقات به زیارت حرم امام رضا (ع) می‌روم طرح رایگان غربالگری سرطان‌های شایع بانوان در منطقه ۱۰ مشهد اجرا می‌شود بررسی اهمیت و کارکرد‌های حیا در سبک زندگی | فرشته «حیا»، پاسبان معصومیت است بلاتکلیفی بانوان فوتسالیست مشهدی در آستانه قرعه کشی لیگ برتر | فوتسال بانوان چشم انتظار تصمیم آقایان! مراسم زیارت امین‌الله و زمزمه صحیفه سجادیه در رواق نجمه خاتون (س) حرم مطهر رضوی (۱۸ مهر ۱۴۰۵) قهرمان ماده ۴ در ۴۰۰ متر رقابت‌های لیگ دوومیدانی بانوان مشخص شد | کسب یک رکورد جدید رقابت‌های لیگ دسته اول فوتبال زنان | تیم تراکتور به نخستین پیروزی خود دست یافت خواب زودهنگام و منظم؛ اساسی‌ترین سرمایه‌گذاری عصبی و شناختی برای رشد همه‌جانبه کودک آشپزی | طرز تهیه کتلت بادمجان بدون سیب‌زمینی را بلدید؟ ناباروری؛ یکی از عوامل مهم تنش در روابط زناشویی | حضور روانشناسان در کنار تیم درمان ضروری است رئیس فدراسیون کبدی: از عملکرد زنان در ناگویا راضی بودم آیا عامل پیشرفت آلزایمر در زنان، پروتئین‌ها هستند؟
سرخط خبرها
«ازدواج سفید»، عامل مهم افزایش طلاق‌ها و فروپاشی خانواده‌ها

«ازدواج سفید»، عامل مهم افزایش طلاق‌ها و فروپاشی خانواده‌ها

  • کد خبر: ۳۲۴۳۶۴
  • ۱۲ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۲
  • ۱
یک آسیب شناس اجتماعی گفت: مطالعات نشان می‌دهد «ازدواج سفید» به ویژه در شهر‌های بزرگ، با افزایش طلاق‌ها و فروپاشی خانواده‌ها ارتباط مستقیم دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ امان الله قرایی مقدم با اشاره به اینکه «ازدواج سفید» یا همان روابط بدون سند رسمی است که به ‌طور غیررسمی و از طریق ارتباطات مجازی و تلفنی و سایت ها و گروه های همسریابی شکل می‌گیرد؛ این نوع ازدواج‌ها که در گذشته بسیار محدود و غیررسمی بود،حالا به یکی از مسائل مهم اجتماعی تبدیل شده است، اظهار کرد: پژوهش ها نشان می دهد این نوع ازدواج‌ها، به‌ ویژه در شهرهای بزرگ، با افزایش طلاق‌ها و فروپاشی خانواده‌ها ارتباط مستقیم دارد.

وی ادامه داد: این ازدواج‌ها نه تنها موجب فروپاشی بنیان خانواده‌ها می‌شود، بلکه کودکان حاصل از این روابط نیز با مشکلات جدی اجتماعی و روانی روبه‌ رو می‌شوند؛ بسیاری از این کودکان در شرایط خانواده‌های تک‌ سرپرست بزرگ می‌شوند و تحت تأثیر رفتارهای ناپایدار والدین قرار دارند.

این جامعه شناس با تأکید براینکه براساس آمار بیش از ۳۶ درصد از زنانی که از طریق این روابط وارد ازدواج‌های ناپایدار شده‌اند، طی مدت کوتاهی به روابط نامشروع روی آورده‌اند، ادامه می دهد:تعداد زیادی از دختران و پسران به دلیل نداشتن شناخت کافی از یکدیگر و ایجاد ارتباطات غیررسمی، به دام این گونه روابط می‌افتند که در این شرایط، آسیب‌های اجتماعی مانند اعتیاد، فرار از خانه و روابط نامشروع در میان نسل جوان افزایش می‌یابد.

قرایی مقدم با ابراز نگرانی از رواج ازدواج‌های اینترنتی و استفاده از سایت‌های همسریابی معتقد است:این نوع ازدواج‌ها در بسیاری از موارد به تضعیف نهاد خانواده و افزایش بی‌اعتمادی میان زوجین منجر می شود، این درحالی است که دربسیاری از موارد، پیشنهادهای ازدواج در فضای مجازی صرفاً برای سرگرمی مطرح می‌شوند و ممکن است به کلاهبرداری و سوءاستفاده منتهی شوند.

منبع: قدس آنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
فرزند ایران
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۲
0
0
خیلی خوب بود اما راهکار نداشت