مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
نیاز جامعه به داشتن الگوی صحیح ازدواج

نیاز جامعه به داشتن الگوی صحیح ازدواج

  • کد خبر: ۳۲۸۴۶۳
  • ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۱۶
به گفته یک فعال فرهنگی جمعیت و خانواده، جامعه نیازمند داشتن الگوی صحیح ازدواج است و اساس این الگو، مبتنی بر این حکم فقهی است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حسین مروتی اظهار کرد: مدل ازدواج فرزندانمان اسلامی و مطابق خلقت خداوند شود. به فرموده مقام معظم رهبری ازدواج ها باید «در آغاز احساس نیاز» صورت پذیرد.

وی ادامه داد: اگر جامعه مومنین به این سبک از ازدواج روی بیاورند، یقین بدانید که این فرهنگ به عموم جامعه سرریز می کند.

این کارشناس فرهنگی جمعیت و خانواده با اشاره به اینکه اکنون خانواده هایی هستند که شرایط مالی مناسبی دارند و می توانند به تشکیل زندگی فرزندانشان کمک کنند، از سوی دیگر مومن هستند و نگران عاقبت فرزندشان هستند ولی با این همه، ازدواج فرزندشان درست مانند دیگر اقشار جامعه و مبتنی بر عرف غلط کنونی است، افزود: ما نیازمند الگوی صحیح ازدواج هستیم. باید آن را طراحی، تبیین و اجرا کنیم و در عمل به آن پافشاری کنیم. اساس این الگو، مبتنی بر این حکم فقهی است.

مروتی با تاکید بر اینکه جوان برای ازدواج، نیازمند مهارت است، نه بلوغ های جعلی، یادآور شد: اثرگذاری کار سلبی و ایجابی ما در زمینه زیست عفیفانه، منوط به الگوی صحیح ازدواج است. پیاده سازی این الگو، کمک می کند که امر به معروف و نهی از منکر ما، موثرتر شود و کنشگران احساس یأس نکنند.

منبع: فارس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.