رقابت سخت بانوان ایرانی در مسابقات بین‌المللی بدمینتون «جام خزر» | شانس کسب مدال در بازی‌های آسیایی نداریم رویداد ملی «دخترم، افتخار ایران» در ۳۱ استان کشور برگزار شد آشنایی با احکام قانونی و حقوقی حق «حضانت» ویژگی‌های تربیت کودکان مهدوی برای نقش‌آفرینی در عصر ظهور واوکاوی چالشی برای والدین به نام «پرحرفی» کودکان فریاد هند رجب، ونیز را تکان داد: ۲۲ دقیقه تشویق بی‌وقفه برای شهیده غزه سه شعر عاشقانه از حضرت خدیجه(س) درباره پیامبر اکرم(ص) کتاب «تا ابد مادر» درباره حضرت خدیجه (س) منتشر می‌شود قطار پرشتاب سالمندی در ایران: آیا سیاست‌ها برای رسیدگی به آن آماده‌اند؟ رهبران مسلمان کشورهای بریکس تخریب ساختار خانواده را تهدید بشریت دانستند راهنمای هوشمندانه مدیریت کالری روزانه: کلید طلایی لاغری دلبری کردن مهارتی است که  نداشتنش از  گرمای زندگی مشترک می کاهد | زن و هنر زنانگی  زنانه شدن جمعیت روستاها، چالش جدید ترکیب جمعیت در روستا‌های کشور اختصاص ۲۰۰ هزار میلیارد تومان به تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج در سال ۱۴۰۴ درباره حکم شرعی میزان و مقدار واجب نفقۀ زن چه می‌دانید؟ حضور بانوی ملی‌پوش تفنگ ایران در نشست همبستگی المپیک ورزشکاران در قزاقستان
سرخط خبرها
ممنوعیت مصرف کنگر برای زنان باردار

ممنوعیت مصرف کنگر برای زنان باردار

  • کد خبر: ۳۲۵۲۴۴
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۴
به گفته یک کارشناس گیاهان دارویی، مادران باردار و افرادی که مبتلا به سنگ کلیه هستند از مصرف کنگر در فصل بهار باید خودداری کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ هانیه ناصری از کنگر به عنوان یکی از گیاهان بهاری مهم یاد کرد و گفت: کنگر گیاهی خودرو است که در فصل بهار می‌روید و برگ‌های خاردار و ساقه‌های ضخیمی شبیه به کرفس دارد.

وی طبع کنگر را گرم و خشک عنوان کرد و افزود: از این گیاه در پخت سوپ، خورش و حتی به‌صورت خام در سالاد استفاده می‌شود.

این استاد دانشگاه با بیان اینکه به جهت طبع گرم و خشک کنگر بهتر است برای افراد گرم مزاج همراه با ماست مصرف شود، یادآور شد: بهترین نوع مصرف کنگر، بخارپز شده به همراه کمی آب لیمو یا آب نارنج است.

ناصری به خواص متعدد کنگر نیز اشاره کرد و با بیان اینکه کنگر تقویت کننده کبد و تصفیه‌کننده خون است، ادامه داد: مصرف کنگر به روشن شدن پوست نیز کمک می‌کند.

وی کاهش چربی خون، تعادل فشار خون و پاکسازی بدن را از دیگر مزایای مصرف کنگر دانست و اظهار کرد: کنگر منبع غنی پتاسیم است، به علاوه این گیاه ضدعفونی‌کننده، اشتهاآور، تب‌بُر و هضم‌کننده غذاست و مصرف آن باعث تقویت دستگاه گوارش می‌شود.

این کارشناس گیاهان دارویی درباره منع مصرف کنگر در افراد نیز عنوان کرد: با توجه به اینکه کنگر باعث انقباض کیسه صفرا می‌شود، افرادی که سنگ کیسه صفرا دارند بهتر است از خوردن آن صرف‌نظر کنند، همچنین مصرف آن برای زنان باردار نیز توصیه نمی‌شود.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.