ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید داراب آخرتی برگزاری مراسم بزرگداشت ثمینه باغچه‌بان در صد سالگی حضور ۲  دختر خراسانی در بسکتبال غرب آسیا قهرمانی دختر نوجوان نیشابوری در المپیاد جهانی دانش‌آموزی شطرنج ۲۰۲۵ گیاه کالانکوا، مناسب برای نگهداری در آپارتمان امکان‌پذیربودن بارداری اول در سنین بالای ۴۰سالگی چرا میزان پوسیدگی‌های دندان در زنان بیشتر از مردان است؟ تربیت دهه‌نودی‌ها نیازمند شناخت عمیق این نسل است اماواگر‌های ورزش در دوران بارداری کرمانشاه، میزبان مسابقات ووشو بانوان قهرمانی کشور انتخابی تیم ملی نقش سریال پایتخت در فرهنگ سازی برای فرزندخواندگی در خانواده‌های ایرانی اختصاص سهمیه بیشتر به زنان در المپیک ۲۰۲۸ پیشگیری از وقوع طلاق عاطفی با چند راهکار رفتاری بررسی ارتباط میان ابتلا به بیماری‌های قلبی‌عروقی و یائسگی حضور تیم ملی ایران در مسابقات بسکتبال زنان غرب آسیا ‎حضور ۲ بانوی ایرانی در هیات داوران اولین جایزه محیط زیست زنان کشور‌های عضو بریکس ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید بهزاد احدیان بررسی اثرگذاری حجاب در زندگی فردی و اجتماعی زنان
سرخط خبرها
اماواگر‌های ورزش در دوران بارداری

اماواگر‌های ورزش در دوران بارداری

  • کد خبر: ۳۲۶۰۷۱
  • ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۶
ورزش در دوران بارداری نه‌تنها ممنوع نیست، بلکه در بسیاری از موارد توصیه هم می‌شود؛ اما به شرطی که اصول و احتیاط‌های لازم رعایت شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ورزش در دوران بارداری، اگر اصولی و با نظر پزشک انجام شود، می‌تواند به سلامت مادر و جنین کمک کند و روند بارداری را آسان‌تر کند.

برای سال‌ها تصور می‌شد که بارداری باید با استراحت مطلق همراه باشد و زنان باردار باید از هرگونه فعالیت بدنی پرهیز کنند، اما تحقیقات جدید نشان می‌دهد که ورزش سبک و برنامه‌ریزی‌شده نه‌تنها خطری برای مادر و جنین ندارد، بلکه فواید قابل توجهی هم به همراه دارد.

فعالیت فیزیکی می‌تواند به کاهش خستگی، بهبود خلق‌وخو، کاهش درد‌های عضلانی، جلوگیری از اضافه‌وزن بیش از حد و حتی تسهیل زایمان کمک کند. البته باید نوع و شدت ورزش با وضعیت سلامت مادر و مرحله بارداری هماهنگ باشد.

فعالیت‌هایی که شامل پریدن، برخورد فیزیکی، خطر افتادن یا درگیری بیش‌ازحد عضلات شکم هستند، ممنوع‌اند.

همچنین تمریناتی که تعادل بدن را به‌خطر می‌اندازند یا در دمای بالا انجام می‌شوند نیز توصیه نمی‌شود.

در صورت بروز علائمی مانند سرگیجه، درد شکمی، انقباضات شدید، خون‌ریزی، تنگی نفس یا کاهش حرکات جنین، فوراً باید ورزش را متوقف کرده و با پزشک مشورت کرد.

ورزش در بارداری، اگر با آگاهی و تحت نظر پزشک انجام شود، نه‌تنها بی‌خطر است، بلکه می‌تواند به سلامت مادر و جنین کمک کند.

نکته مهم این است که هر مادر باید برنامه‌ای متناسب با شرایط فیزیکی و بارداری خود انتخاب کند.

منبع: میزان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.