حضور و هم‌افزایی بانوان نخبه رضوی در بوستان ریحانه مشهد برپایی موکب «محبّان‌الرضا(ع)» با مشارکت و همکاری امور بانوان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی درباره ضرورت حضور ماماها در  دوران بارداری و  زایمان | چرا ماما نه؟ چند گرم طلا منجر به قتل بانوی مجری شبکه افق شد هویت قاتل «شیرین ابوعاقله» خبرنگار فلسطینی شبکه خبری الجزیره فاش شد مرگ ۲.۲ مادر در هر ۱۰۰ هزار زایمان سزارین پایان رقابت‌های اسکواش یزدکاپ قهرمانی بانوان ایران با قهرمانی فرشته اقتداری حضور زینب‌گونه زنان مقاومت در دفاع از جبهه حق بازی مقابل فیلیپین اصلاً ساده نبود انتشار مواد شیمیایی سمی سرطان‌زا ناشی از اجاق‌گاز روشن در خانه، خطری بزرگ برای سلامت کودکان لزوم تذکر بانک مرکزی به بانک‌ها برای تسریع در پرداخت وام‌های ازدواج و فرزندآوری به متقاضیان برگزاری جشنواره تفریحی‌ورزشی «شهردخت» با محوریت دختران مشهدی در ۵ بوستان مشهد نقش دختران در بهبود آینده کشور چیست؟ پیروزی شاگردان سلیمانی در اولین دیدار برابر فیلیپین در جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا حضور ۵ هزار نونهال قرآنی در ششمین محفل «غنچه‌های رضوی» در حرم امام رضا (ع) درخواست برقراری حق اولاد و عائله‌مندی برای بانوان شاغل و حمایت از حقوق برابر زن و مرد آشنایی با روش‌های پیشگیری از گسترش علائم آلرژی در کودکان
سرخط خبرها
رشد شخصیت، هویت و سواد مالی کودکان با در نظر گرفتن پول توجیبی

رشد شخصیت، هویت و سواد مالی کودکان با در نظر گرفتن پول توجیبی

  • کد خبر: ۳۲۵۳۹۸
  • ۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۴
یک روانشناس کودک و نوجوان گفت: پول‌توجیبی بخشی از رشد شخصیت، هویت و سواد مالی کودکان است. اگر می‌خواهیم فرزندانی داشته باشیم که از نظر شخصیتی قوی، تاب‌آور و دارای خودآگاهی باشند، باید از یک سن مناسب به آنها پول‌توجیبی بدهیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آسیه اناری اظهار کرد: پول‌توجیبی بخشی از رشد شخصیت، هویت و سواد مالی کودکان است. اگر می‌خواهیم فرزندانی داشته باشیم که از نظر شخصیتی قوی، تاب‌آور و دارای خودآگاهی باشند، باید از یک سن مناسب به آنها پول‌توجیبی بدهیم. علاوه بر این، آموزش مدیریت مالی از کودکی می‌تواند تأثیر مستقیمی بر آینده آنها داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه اگر کودک هنوز درک درستی از پول ندارد، می‌توان از زمان ورود او به مدرسه این کار را شروع کرد. اما تأخیر بیش‌ازحد در این زمینه، ممکن است باعث شود کودک در آینده در مدیریت مالی شخصی دچار مشکل شود، افزود: میزان پول‌توجیبی بستگی به شرایط خانواده دارد و نباید بیش‌ازحد زیاد باشد که کودک احساس بی‌نیازی مطلق کند، و نه آن‌قدر کم که او را از تجربه مدیریت مالی محروم کند. خانواده‌ها می‌توانند با توجه به سن فرزندشان، نیاز‌های او و فرهنگ اقتصادی خانواده، مبلغ مناسبی در نظر بگیرند.

به گفته این روانشناس کودک و نوجوان، والدین اجازه دهند کودک در مورد نحوه خرج کردن پول خود تصمیم بگیرد، اما در عین حال راهنمایی‌های لازم را هم به او ارائه دهند تا از اشتباهات مکرر جلوگیری شود. به این ترتیب، کودک کم‌کم یاد می‌گیرد که چگونه پس‌انداز کند، چطور برای خرید‌های مهم‌تر برنامه‌ریزی کند و از ولخرجی پرهیز کند.

اناری ادامه داد: به طور کلی، پول‌توجیبی در ذات خود معایبی ندارد، اما چنانچه والدین نظارت کافی بر نحوه ارائه آن نداشته باشند، ممکن است مشکلاتی ایجاد شود. یکی از مهم‌ترین چالش‌هایی که در این زمینه مطرح می‌شود، عدم تناسب میزان پول با سن کودک است. اگر این تناسب رعایت نشود، پول‌توجیبی می‌تواند پیامد‌های نامطلوبی به همراه داشته باشد. برای مثال، اگر به یک کودک هفت‌ساله مبلغ زیادی پول داده شود و او اختیار کامل در خرج کردن آن داشته باشد، به دلیل نداشتن مهارت‌های لازم، ممکن است تصمیمات نادرستی بگیرد.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.