معرفی یک نسخه خانگی برای جلوگیری از شکستگی لگن در زنان لیگ برتر بسکتبال زنان به هفته هفدهم رسید| قهوه باتسام با ۲۱ امتیاز در رده پنجم جدول پایان هفته شانزدهم لیگ برتر فوتبال زنان با برد تیم خاتون بم مقابل پرسپولیس دوری ۶ هفته‌ای بانوی نایب قهرمان المپیک از تکواندو سرطان سینه یک بیماری ناگهانی و غیرقابل‌کنترل نیست| کاهش سن ابتلا در زنان آغاز مرحله گروهی بخش نوجوانان جام جهانی گرجستان از امروز (جمعه ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۴)| دختر شمشیرباز ایران در مرحله گروهی حذف شد هفته هشتم رقابت‌های لیگ برتر هندبال بانوان امروز (۱۰ بهمن ۱۴۰۴) برگزار شد| سپاهان، تیم بدون شکست گفت‌وگوی بهروزآذر با زنان بازداشت‌شده ناآرامی‌های اخیر در زندان قرچک ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علیرضا غلامی آغاز نیم‌فصل دوم لیگ برتر هندبال بانوان با برگزاری ۴ دیدار افزایش سقف تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در سال ۱۴۰۵ عفاف و حجاب در اسلام، ۲ مفهوم به هم پیوسته| وقتی کرامت زن و استحکام خانواده هم مد نظر است خبر جدید از برگزاری رقابت‌های بسکتبال کاپ آسیا دیویژن B زیر ۱۸ سال بانوان کسب دومین پیروزی مشهدی ها در هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال زنان برگزاری شب شعر «ملیکه ملکوت» در مسجد مقدس جمکران تعیین ۱۰ درصد از مهریه به عنوان حق الوکاله طلاق، پدیده‌ای پیچیده فعالیت پررنگ زنان، رمز ماندگاری هنر ۸ هزار ساله سفالگری در ایران آغاز دیدار‌های هفته هفدهم لیگ بسکتبال بانوان، فردا (جمعه ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۴) | تیم‌های مدعی به دنبال تکرار برد‌های خود هستند هشدار یک متخصص درباره زیبایی فوری به کمک اسفنج‌های دریایی و چند قطره اسید!| اسپیکیول دقیقا چیست؟
سرخط خبرها
چرا میزان پوسیدگی‌های دندان در زنان بیشتر از مردان است؟

چرا میزان پوسیدگی‌های دندان در زنان بیشتر از مردان است؟

  • کد خبر: ۳۲۶۰۸۸
  • ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۵
میزان پوسیدگی‌های دندان در زنان بیشتر از مردان بوده و وضعیت سلامت دهان و دندان در زنان وخیم‌تر از مردان گزارش شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ میزان پوسیدگی‌های دندانی در زنان بیشتر از مردان بوده و وضعیت سلامت دهان و دندان در زنان وخیم‌تر از مردان گزارش شده است.

مطابق با تحقیقات محققان دانشگاه آکسفورد، تغییرات هورمونی و رژیم غذایی در دوران بارداری، علت اصلی افزایش آمار پوسیدگی‌های دندان و بیماری‌های لثه در میان زنان است.

محققان این دانشگاه معتقدند، ابتلا به بیماری‌های دهان و دندان در اکثر مردان، به علت عدم رعایت نکات بهداشتی و مراجعه به دندانپزشک است. در مقابل، زنان به سلامت دهان و دندان خود اهمیت می‌دهند، اما آمار پوسیدگی‌های دندانی و مراجعه به دندانپزشک در آنها بیشتر است.

تحقیقات نشان می‌دهد، میزان پوسیدگی‌های دندانی با بالا رفتن سن در زنان افزایش پیدا می‌کند. دانشمندان، افزایش هورمون استروژن در دوران بارداری را یکی از دلایل پوسیدگی دندان‌ها دانسته و معتقدند، میزان دفعات مراجعه به دندانپزشک برای معالجه دندان‌های پوسیده در زنانی که بیش از چهار فرزند دارند، بیشتر است.

کاهش ترشح بزاق دهان در دوران بارداری و آنزیم‌هایی که وظیفه حفظ دندان‌ها در برابر باکتری‌ها را دارند، از دیگر علل افزایش ابتلا به پوسیدگی‌های دندانی در دوران بارداری است. مصرف مواد غذایی شیرین و کربوهیدرات‌ها در طول دوره بارداری نیز می‌تواند از علل پوسیدگی‌های دندانی در بین زنان باشد.

از طرف دیگر، یکی از روش‌های پیشگیری از اضافه وزن دوران بارداری، مصرف مواد غذایی به میزان کم در دفعات مکرر است که این امر موجب برهم خوردن اسیدیته دهان و به وجود آمدن محیط مناسب برای رشد باکتری‌ها می‌شود.

متخصصان استفاده از رژیم غذایی مناسب در طول بارداری، معالجه دندان‌های پوسیده قبل از آغاز دوران بارداری و کاهش تعداد دفعات بارداری را از روش‌های پیشگیری از ابتلا به پوسیدگی‌های دندانی می‌دانند.

منبع: روزنامه ایران

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.