برگزاری برنامه‌های متنوع دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی در دهه کرامت ۱۴۰۴ ویژه دانشجویان دختر و اساتید زن برگزاری نخستین جشنواره ملی عکس «خانواده ایرانی» با هدف پاسداشت ارزش‌های فرهنگی، اجتماعی و تاریخی نهاد خانواده استقبال دختران خراسانی از ورزش قایقرانی بررسی دلایل انتخاب حجاب توسط زن مسلمان در کشورهای غربی صبر و بردباری والدین، از ارکان مهم در تربیت کودکان بیش‌فعال معرفی نمایندگان ایران برای شرکت در اتحادیه تجاری زنان بریکس روایت داستان‌های عروسک‌ها و نقش آن‌ها در زندگی کودکان و دختران اقوام مختلف در یک مستند خانوادگی آمار تولد نوزادان ایرانی در سال ۱۴۰۳ چقدر اعلام شده است؟ عدم ارتباط میان مراقبت از دندان‌های کودکان با شیر خوردن آنها در ۲ سال اول زندگی رشد ۸ درصدی تعداد زایمان بدون‌درد در کشور اولین رویداد «دختران نقش‌آفرین» دانشگاه‌های آزاد واحد خراسان رضوی در مشهد برگزار شد ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید مرتضی معینی محولاتی نقش مادری استادان زن در فضای دانشگاه‌ها کسب عنوان نخست کنگره ملی شعر خلیج فارس توسط بانوی شاعر مشهدی راه‌اندازی جایزه ویژه زنان عربی توسط وزارت فرهنگ فلسطین ضرورت استفاده از روانشناسی اسلامی برای تسهیل عبور خانواده‌ها از چالش‌های مختلف پیشگیری از اختلافات در زندگی مشترک با شروط ضمن عقد لزوم مصرف مکمل کلسیم توسط زنان درباره مراقبت کنندگان از سلامت بانوان در روز جهانی ماما | ماما‌ها هم قدم با  مادر‌ها
سرخط خبرها
چرا میزان پوسیدگی‌های دندان در زنان بیشتر از مردان است؟

چرا میزان پوسیدگی‌های دندان در زنان بیشتر از مردان است؟

  • کد خبر: ۳۲۶۰۸۸
  • ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۵
میزان پوسیدگی‌های دندان در زنان بیشتر از مردان بوده و وضعیت سلامت دهان و دندان در زنان وخیم‌تر از مردان گزارش شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ میزان پوسیدگی‌های دندانی در زنان بیشتر از مردان بوده و وضعیت سلامت دهان و دندان در زنان وخیم‌تر از مردان گزارش شده است.

مطابق با تحقیقات محققان دانشگاه آکسفورد، تغییرات هورمونی و رژیم غذایی در دوران بارداری، علت اصلی افزایش آمار پوسیدگی‌های دندان و بیماری‌های لثه در میان زنان است.

محققان این دانشگاه معتقدند، ابتلا به بیماری‌های دهان و دندان در اکثر مردان، به علت عدم رعایت نکات بهداشتی و مراجعه به دندانپزشک است. در مقابل، زنان به سلامت دهان و دندان خود اهمیت می‌دهند، اما آمار پوسیدگی‌های دندانی و مراجعه به دندانپزشک در آنها بیشتر است.

تحقیقات نشان می‌دهد، میزان پوسیدگی‌های دندانی با بالا رفتن سن در زنان افزایش پیدا می‌کند. دانشمندان، افزایش هورمون استروژن در دوران بارداری را یکی از دلایل پوسیدگی دندان‌ها دانسته و معتقدند، میزان دفعات مراجعه به دندانپزشک برای معالجه دندان‌های پوسیده در زنانی که بیش از چهار فرزند دارند، بیشتر است.

کاهش ترشح بزاق دهان در دوران بارداری و آنزیم‌هایی که وظیفه حفظ دندان‌ها در برابر باکتری‌ها را دارند، از دیگر علل افزایش ابتلا به پوسیدگی‌های دندانی در دوران بارداری است. مصرف مواد غذایی شیرین و کربوهیدرات‌ها در طول دوره بارداری نیز می‌تواند از علل پوسیدگی‌های دندانی در بین زنان باشد.

از طرف دیگر، یکی از روش‌های پیشگیری از اضافه وزن دوران بارداری، مصرف مواد غذایی به میزان کم در دفعات مکرر است که این امر موجب برهم خوردن اسیدیته دهان و به وجود آمدن محیط مناسب برای رشد باکتری‌ها می‌شود.

متخصصان استفاده از رژیم غذایی مناسب در طول بارداری، معالجه دندان‌های پوسیده قبل از آغاز دوران بارداری و کاهش تعداد دفعات بارداری را از روش‌های پیشگیری از ابتلا به پوسیدگی‌های دندانی می‌دانند.

منبع: روزنامه ایران

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.