چرا فعالیت زنان در صنعت گردشگری اهمیت دارد؟ زندگی مشترک حضرت علی (ع) و حضرت زهرا (س)، الگویی بی‌نظیر برای زوجین زنان چادری در سینمای ایران | الگو‌های دیده‌نشده و کلیشه‌هایی که تکرار می‌شوند درمان ناباروری در ایران در حال پیشرفت است تساوی نماینده خراسان رضوی در هفته ششم لیگ برتر فوتسال زنان من هنوز مادرم درباره مکرمه قنبری، هنرمند نقاش | مادر رنگ ها روایت بی‌بی معصومه از حسن‌آقا | پسری که هنوز هم کنارش نفس می‌کشد در پناه دعای مادر مامان منو ببخش! چند نکته برای زنانی که سلامتی شان اولویت آخرشان است | زخمی از ندیدن خود کسب مدال طلای پاراتنیس توسط بانوی ایرانی در پنجمین دوره بازی‌های پاراآسیایی جوانان کاهش تعداد و درصد فرزندان سوم در سال گذشته در کشور زن؛ محور کرامت، پیشرفت و تمدن‌سازی در گام دوم انقلاب روایت مادران دهه هشتادی از شیرینی های زندگی‌شان | عشق مادرانه در روزگار جوانی بانوان فعال اقتصادی: فعالیت اقتصادی جنسیت ندارد حمایت بهزیستی از فرزندان محصل عضو خانواده‌های زنان سرپرست خانوار
سرخط خبرها
تشکیل ستاد ملی برنامه پزشکی خانواده به ریاست رئیس‌جمهور

تشکیل ستاد ملی برنامه پزشکی خانواده به ریاست رئیس‌جمهور

  • کد خبر: ۳۲۶۳۴۶
  • ۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۴
معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: در حالی ستاد ملی برنامه پزشکی خانواده به ریاست رییس جمهور تشکیل می‌شود که جلسات کارشناسی برای رسیدن به چهارچوب نهایی ادامه دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علیرضا رئیسی اظهار کرد: امروز جلسه‌ای با حضور کلیه ذینفعان طرح پزشکی خانواده برگزار شد؛ از جمله سازمان‌های بیمه‌گر نظیر بیمه سلامت، تأمین اجتماعی و نیرو‌های مسلح، رئیس سازمان نظام پزشکی و سایر دستگاه‌هایی که در حوزه سلامت به مردم خدمت می‌دهند.

وی بیان کرد: این کارگروه‌ها با هدف بررسی دقیق ابعاد مختلف طرح پزشکی خانواده تشکیل شده و حاصل کار خود را امروز ارائه دادند. این گزارش‌ها به بحث و بررسی گذاشته شد تا نقاط قوت و ضعف آنها مشخص و برای مراحل بعدی تصمیم‌گیری آماده شود.

معاون بهداشت وزارت بهداشت از تشکیل ستاد ملی برنامه پزشکی خانواده خبر داد و گفت: بر اساس چارچوب تعیین‌شده، این برنامه ذیل ستاد ملی با ریاست رئیس‌جمهور اجرا خواهد شد. همچنین ستاد اجرایی آن به ریاست وزیر محترم بهداشت تشکیل می‌شود که در ذیل این ستاد اجرایی، ۶ کمیته تخصصی برای انجام امور کارشناسی، تدوین مصوبات و حمایت از اجرای برنامه در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور تشکیل خواهد شد.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.