مقامات سعودی یک روحانی شیعه را بازداشت کردند ظریف: یک جنایتکار جنگی صلاحیت نامزد کردن کسی برای جایزه صلح نوبل را ندارد ۵ شهید و زخمی در حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به شمال لبنان انگلیس خواستار تسریع روند دیپلماسی در حل و فصل برنامه هسته‌ای ایران شد حمله یمن به یک کشتی دیگر در دریای سرخ (۱۷ تیر ۱۴۰۴) قتل عام ۸۰۶۹ نفر در سوریه پس از سقوط بشار اسد عراقچی راهی عربستان می‌شود حمله ارتش یمن به یک کشتی در دریای سرخ ۳ کشته برجای گذاشت (۱۷ تیر ۱۴۰۴) زد و خورد در پارلمان ارمنستان حین برگزاری یک نشست فوق‌العاده+ فیلم وزیر اطلاعات: ترامپ یاوه‌گو است توضیحات سخنگوی وزارت خارجه درباره آینده مذاکرات ایران و آمریکا پزشکیان در مراسم گرامیداشت فرماندهان شهید قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء حضور یافت وزیر خارجه رژیم صهیونیستی از پارلمان کناره گیری کرد وبینار «تجاوز رژیم اسرائیل به ایران: چشم انداز بعدی» | آنچه آمریکا علیه ایران انجام داد، نقض آشکار حقوق ما بود نخست وزیر عراق با رئیس سرویس اطلاعات ترکیه درباره همکاری امنیتی و اطلاعاتی دیدار کرد معاون اول رئیس جمهور: در جنگ ۱۲ روزه معترضین و منتقدین هم صدای واحد «ایران» سر دادند میدل ایست آی از دریافت سامانه‌های پدافند موشکی زمین به هوا توسط ایران از چین خبر داد فرمانداری ملارد در رابطه با شنیده‌شدن صدای انفجار در ساعات آینده هشدار داد قطر: مذاکرات غیرمستقیم غزه ادامه دارد دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در انتظار بررسی وزارت امور خارجه کشورمان تحلیلگر انگلیسی: ضربات ایران به اسرائیل بی‌نظیر بود معاون وزیر خارجه روسیه: برای بدترین‌ها آماده می‌شویم پ. ک. ک روز جمعه (۲۰ تیر ۱۴۰۴) خلع سلاح می‌شود کدخدایی: ایران از ظرفیت‌های حقوقی برای پیگیری خسارات ناشی از تجاوزات اخیر استفاده می‌کند آلمان سفیر چین را احضار کرد فارین‌پالسی: ایران جان تازه‌ای گرفته است توصیه یک جنایتکار جنگی برای اعطای جایزه صلح نوبل به «ترامپ»!
سرخط خبرها

پزشکیان اردیبهشت‌ماه به کرمانشاه سفر خواهد کرد

  • کد خبر: ۳۲۶۴۹۸
  • ۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۰
پزشکیان اردیبهشت‌ماه به کرمانشاه سفر خواهد کرد
معاون اجرایی رئیس‌جمهور گفت که مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، ماه آینده (اردیبهشت ۱۴۰۴) به استان کرمانشاه سفر می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ قائم‌پناه، معاون اجرایی رئیس‌جمهور که به کرمانشاه سفر کرده است، با اعلام این خبر، گفت: با توجه به نام‌گذاری سال به نام «سرمایه‌گذاری برای تولید» از سوی رهبر معظم انقلاب، استان کرمانشاه را برای سفر انتخاب کرده‌ایم که ان‌شاءالله بتوانیم با سرمایه‌گذاری مناسب در آن، چهره کرمانشاه را دگرگون کنیم.

قائم‌پناه گفت: کرمانشاه یکی از کریدورهای اصلی تجارت ایران با عراق است. با همکاری هیئت دولت و مدیران استان، هماهنگی‌های لازم را برای حل مسائل تجاری استان کرمانشاه به عمل می‌آوریم و قدم‌های خوبی در این راه برمی‌داریم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->