۷۸۵ میلیارد تومان به مادران مشمول قانون جوانی جمعیت پرداخت شد بهره‌مندی بیش از هزار نفر از بانوان منطقه ۱۰ مشهد از طرح ترنم زندگی سهم ۵۴ تا ۵۷ درصدی زنان در سرپرستی خانوار‌های تحت حمایت کمیته حمایت کشور جام جهانی تیراندازی| هانیه رستمیان دوازدهم شد حضور نمایندگان ایران در دومین سمینار ورزش بانوان کمیته پارالمپیک آسیا ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا|شهید محمدمهدی آخوندزاده طرزجانی ادعاهای عجیب دختر نوجوان در کلانتری جهاد مشهد| از حسادت کودکانه تا شکست عشقی دختران طلاق افزایش آرامش روانی اعضای خانواده با در نظر گرفتن اصول ساده در انتخاب رنگ و نور خانه نیم‌نگاهی به چالش‌های روانشناختی «زنان بیوه» | فوت همسر یکی از پراسترس‌ترین رویداد‌های زندگی افراد است مادر والامقام سه شهید البرزی به فرزندانش پیوست مشهد؛ میزبان بزرگ‌ترین رویداد ورزش دانشجویی دختران کشور ۴۲ هزار خانواده‌ دارای دوقلو یا بیشتر زیر چتر حمایت بهزیستی | از طرح مراقب همراه ویژه چه می‌دانید؟ کسب ۵ مدال رنگارنگ توسط تیم تکواندوی بانوان ایران در مسابقات آزاد کره جنوبی مادر ۳۴ ساله استرالیایی صاحب ۴ قلو‌های همسان شد| یک زایمان نادر و بسیار پرخطر برگزاری اردو‌های فرهنگی ـ تربیتی مادر و دختری در مشهد + لینک ثبت‌نام ارائه بیش از ۲۲ هزار خدمت تخصصی بهزیستی به ۱۱۰ زن و دخترِ آسیب‌دیده در خراسان رضوی معرفی راهکار‌هایی برای انتخاب درست مواد غذایی در فصل تابستان دختر ژیمناستیک کار مشهدی به عنوان تنهاملی پوش ژیمناستیک هنری زنان، مسافر ناگویا شد
سرخط خبرها
حجاب، نمایانگر حاکمیت دینی در جامعه

حجاب، نمایانگر حاکمیت دینی در جامعه

  • کد خبر: ۳۲۶۸۳۸
  • ۲۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۰
یک محقق حوزه عفاف و حجاب با اشاره به اینکه حجاب نمایانگر حاکمیت دینی و اجرای احکام الهی در جامعه است، گفت: زمانی که حجاب به عنوان نماد جامعه اسلامی مطرح می‌شود، دشمن می‌تواند بر روی این نماد تمرکز کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت‌الاسلام محمد مهدی ابراهیم‌پور با اشاره به اینکه حجاب یک مسئله چندبُعدی است؛ هم بُعد فردی دارد و هم بعد اجتماعی، و با تشکیل حکومت اسلامی، بعد حاکمیتی نیز به خود می‌گیرد، اظهار کرد: در حقیقت، حجاب صرفاً یک تکلیف شرعی فردی مانند نماز نیست و همچنین نمی‌تواند تنها یک موضوع اجتماعی برای قانون‌گذاری محسوب شود، بلکه مسئله‌ای فراتر از اینهاست.

وی با اشاره به اینکه نمادین بودن حجاب به عنوان نشانه‌ای از جامعه اسلامی است. زمانی که حجاب به عنوان نماد جامعه اسلامی مطرح می‌شود، دشمن می‌تواند بر روی این نماد تمرکز کند، اضافه کرد: هدف دشمن این است که حتی اگر نتوانند به عمق اعتقادات نفوذ کنند، حداقل بتوانند از طریق خط تبلیغاتی، این‌گونه القا کنند که جامعه‌ای که در آن زندگی می‌کنند، همچنان اسلامی نیست و از اصول اسلامی فاصله گرفته است.

حجت الاسلام ابراهیم پور افزود: مسئله حجاب به‌طور جدی و در قالب یک قانون جامع با هفتاد بند، طراحی و آماده اجرا شده است تا وضعیت اجتماعی را اصلاح کند. با این حال، با برخی مسئولینی مواجه هستیم که با توجه به سابقه قانون‌گذاری و حضور مؤثر در مجلس، انتظار می‌رفت که اجرای این قانون با جدیت بیشتری پیگیری شود، اما به نظر می‌رسد چالش‌های اجرایی و محدودیت‌های موجود، مانع از تحقق کامل این انتظارات شده است.

وی متذکر شد: این عدم آگاهی تنها باعث افزایش حساسیت جامعه نسبت به مسئله حجاب شده و دشمن نیز از این وضعیت بهره‌برداری می‌کند و با ایجاد شبهات و دوگانه‌سازی، سعی دارد از این موقعیت استفاده کند.

منبع: خبرگزاری حوزه

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.