خسروپناه: منتظر پیشنهاد‌های بهزیستی برای حمایت از معلولان هستیم کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوای خراسان رضوی برای شهروندان مشهدی هشدار خودمراقبتی صادر کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) اجرای پروژه تأمین آب شرب مشهد از رشته‌کوه هزارمسجد با چهار سازه اصلی و تونل ۸.۵ کیلومتری + فیلم مهاجرت پرستاران، چالشی فراتر از مسائل معیشتی در خراسان رضوی و مشهد قوی‌ترین سموم بیماری‌زا در مواد غذایی فاسد و کپک‌زده هستند رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی: اگر اقدام فوری نشود، کالابرگ در حد شعار می‌ماند مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: آموزش‌ و پرورش باید از نگاه صرف آموزشی خارج شود و به جایگاه فرهنگی خود بازگردد معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش: تأکید رئیس‌جمهور بر عدالت آموزشی است | آموزش باکیفیت برای همه کودکان ایرانی تصویب طرح حمل سلاح محیط‌بانان در مجلس تأسیس اولین هنرستان سمپادی در مشهد | تعداد مراکز سمپاد در خراسان رضوی به ۵۲ رسیده است مصرف بیش از حد ویتامین C خطر تشکیل سنگ کلیه را افزایش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۶ آبان ۱۴۰۴) | مشهد اندکی خنک می‌شود اهدای اعضای کودک ۱۱ ساله مشهدی، به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ آبان ۱۴۰۴) مقاوم‌سازی ۶۰ درصد پل‌های جاده‌ای خراسان رضوی دربرابر سیل و زلزله تا پایان سال ۱۴۰۵ یک آتش کوچک برای تهیه چای، جنگل ارس خراسان رضوی را سوزاند | آتش‌سوزی ۱۵ هکتار از اراضی هزارمسجد ثبت بیش از ۲ هزار پرونده قضایی مربوط به رمزارز‌ها در ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۴ سامانه بارشی از پنجشنبه (۸ آبان ۱۴۰۴) وارد کشور می‌شود | پیش‌بینی اولین باران پاییزی در خراسان رضوی شیر گیاهی را جایگزین شیر گاو کنیم؟ عفونت ادراری در کودکان، زنگ‌خطری جدی برای سلامت کلیه‌ها همه چیز درمورد آزمون دکتری ۱۴۰۵ + جزئیات ثبت‌نام و سهمیه‌ها راهکار‌های واقعی برای مقابله با خشکی پوست در سرما | چرا بیشتر کرم‌ها جواب نمی‌دهند؟ سازمان غذا و دارو: از قارچ‌های خودرو در طبیعت به هیچ وجه استفاده نکنید ادعای شاکی پرونده بازیگر سینما: پیشنهاد ۵۰ میلیارد تومانی داد تا شکایت نکنم افزایش مسمومیت کودکان با مواد شبه‌تریاک در سال‌های اخیر مخلوط سفیدکننده‌ها، قاتل خاموش خانه! انار بدن را برای مقابله با بیماری‌های فصل سرد واکسینه می‌کند | داروخانه سیار پاییز اوضاع شیرتوشیرِ شیرِ مدارس ۱۷هزار و ۶۶۰ تماس با اورژانس اجتماعی مشهد از ابتدای ۱۴۰۴ | کودک‌آزاری در صدر تماس‌های سامانه ۱۲۳ مدیریت بحرانِ آلودگی هوا نیازمند بازنگری
سرخط خبرها

آموزش ۷ هزارو ۵۰۰ زوج مشهدی در طرح «باهم»

  • کد خبر: ۳۲۷۹۴۱
  • ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۴
آموزش ۷ هزارو ۵۰۰ زوج مشهدی در طرح «باهم»
باشگاه اجتماعی همسران مشهدی با اجرای طرح باهم تلاش کرده است از طریق ارائه آموزش مهارت‌های زندگی و ایجاد بستر‌های تعامل و هم‌فکری میان زوجین، به ارتقای کیفیت زندگی مشترک کمک کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سلامت اجتماعی یکی از مؤلفه‌های مهم در کیفیت زندگی فردی و خانوادگی است. خانواده نیز به‌عنوان یک پایگاه اجتماعی مانند دیگر عرصه‌ها نیازمند مراقبت از آسیب‌هایی است که در حوزه‌های مختلف ممکن است اتفاق بیفتد. تلاش برای تحکیم بنیان خانواده یکی از مهم‌ترین برنامه‌هایی است که نیاز است به‌صورت جدی دنبال شود؛ موضوعی که توسط شهرداری مشهد با اجرای طرح «باهم» موفقیت بسیار خوبی داشته است.

معاون اجتماعی و مشارکت‌های شهرداری مشهد در‌این‌باره بیان کرد: طرح اجتماعی باهم، ویژه زوج‌های جوان مشهدی، در سال ۱۴۰۳ با اجرای برنامه‌های متنوع آموزشی و تفریحی و رویداد‌های اجتماعی در راستای تحکیم بنیان خانواده و با هدف کنترل طلاق در سه سال نخست زندگی مشترک، موفق شد بیش از ۷ هزارو ۵۰۰ زوج را تحت‌پوشش قرار دهد.

مهدی ابراهیمی در گفت‌و‌گو با شهرآرا با اشاره به هدف اجرای این طرح گفت: باشگاه اجتماعی همسران مشهدی با اجرای طرح باهم تلاش کرده است از طریق ارائه آموزش مهارت‌های زندگی و ایجاد بستر‌های تعامل و هم‌فکری میان زوجین، به ارتقای کیفیت زندگی مشترک کمک کند.

مشارکت ۱۵۲۲ زوج در رویداد‌های اجتماعی

وی افزود: از جمله برنامه‌های شاخص این طرح در سال گذشته، برگزاری «همایش تفاوت‌های شخصیتی زن و مرد» بود که با همراهی زوجین جوان برگزار شد؛ همچنین ۱۵۲۲ زوج در قالب رویداد‌های اجتماعی متنوعی همچون بازدید از آسایشگاه جانبازان و مسابقات کتاب‌خوانی شرکت کردند.

وی با اشاره به دیگر‌اقدامات انجام‌شده در این طرح گفت: به مناسبت سالروز ازدواج حضرت‌علی (ع) و حضرت‌فاطمه (س)، جشنی با حضور ۵۶۳ زوج جوان برگزار شد. علاوه بر آن، ۳۳ عنوان کارگاه آموزشی با موضوع مهارت‌های زندگی در فرهنگ‌سرا‌های مشهد برای ۱۸۰۰زوج برگزار شد.

معاون اجتماعی و مشارکت‌های سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد تصریح کرد: اکران فیلم‌های تخصصی با محوریت حل تعارضات زناشویی و روابط متکامل میان همسران نیز از دیگر‌برنامه‌های اثرگذار این طرح بود که با حضور ۱۱۰۰‌زوج همراه شد؛ همچنین، در قالب طرح «نمک زندگی» و با مشارکت در طرح «محسنین» کمیته‌امداد امام‌خمینی (ره) هشتصد زوج در حمایت از کودکان یتیم سهیم شدند.

تلاش برای کاهش آسیب‌های احتمالی در زندگی زوج‌ها

ابراهیمی افزود: اردو‌های آموزشی با محوریت «ارتباط مؤثر» و «روابط زناشویی» برای هشتصد زوج برگزار شد تا فرصت تعامل عمیق‌تر و آموزش عملی برای زوجین فراهم شود. وی تأکید کرد: طرح باهم در سال ۱۴۰۳ گامی جدی در راستای آموزش، حمایت و توانمندسازی زوج‌های جوان برداشت و با تکیه بر مشارکت فعال و برنامه‌ریزی هدفمند، تلاش کرد از بروز آسیب‌های احتمالی در سال‌های ابتدایی زندگی مشترک پیشگیری کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->